Merhaba ben 18 yaşındayım söyle anlatayim geçen sene dua ettim allahim hakkimda kim hayirli diye rüyamda bi cocuk gördüm dolmuscu bana bakıp gulumsuyordu 1 hafta geçti geçmedi aynı rüyamda ki dolmuş önümden geçti içinde bi cocuk benim gözümün içine bakıyor o anda kalbim farklı attı öyle geçti önümden o günden sonra dershaneye giderken filan sürekli karşılaşmaya başladık ne zaman karsilassak gözümün içine bakıyordu arkadaslarimda diyordu tek sana odaklanıyor diye böyle bakışmaya başladık sonra bizim mahallede bi cocuk vardı onun arkadaşı olduğunu öğrendim onun yanına geliyordu bazen beni bi kaç kere mahallede gördü hatta birinde kafasını çıkarıp baktı 1 yıl boyunca bi sürü şey oldu bana bakıp gulumsemeler korna çalma lar kafasını çıkarıp bakmalar ne zaman hayırlı desem o çıkıyordu karşıma rüyalarıma ilk defa bu kadar birini yakın hissettim kendime ne dusunduysem onla gerçekleşiyordu uzaktan bi sürü şey oldu dolmuşa sınavım var diye binmedim şimdi binmek istiyorum o calismiyor ne zamandır görmüyorum ama aklıma hep o geliyor başkasına bakmak istemiyorum hala onu bekliyorum adını bile bilmiyorum tesadüf olduğunu da düşünmüyorum ama onu seviyorum ne yapmam lazım