Evet saçmaladığımın farkındayım ama bir teselli gerek bana :)uyumak çok iyi fikir:)Sen daha doğum yapmadan lohusalık depresyonuna hazirlamissin kendini. Rahat ol . Hamileliginin son gunlerinin keyfini yasa. Bunlari kafana takacagına yat uyu bol bol. Su akar yolunu bulur.
Zaten sağlıklı bir düşünce tarzım olsa doğumu vs.yi düşünürüm tabii ki öncelik sağlıklı olması ama bu tam olarak anksiyete sağlıklı veya bilinçli değilVala sağlıkla bebek bi doğsun can cağızım sonra düşünürsün
İnşallah ya keşke öyle düşünsemSallayarak uyutmak kotu bisey bebek kucakta sallanmaya alışırsa hep oyle uyumak istermis deyin sallamasin. Onun disinda bende simdiden ben buyutmek en cok ben ilgilenmek istiyorum biri opse koklasa kiskanicam gibi geliyo ama biraz ilgilensinlerde rahat nefes alalim dicez buyuk ihtimal bikac aylik olunca
Hormonlardandır diyeyim bendeZaten sağlıklı bir düşünce tarzım olsa doğumu vs.yi düşünürüm tabii ki öncelik sağlıklı olması ama bu tam olarak anksiyete sağlıklı veya bilinçli değil
Eşime bazen anlatıyorum olur mu onlarda akrabası onlarda biz kadar olmasa da çok sevecek gözünden sakınacak diyor ama en küçük bir sözde atak yaşıyorum resmenOff lohusaliga erken girmissin.
Kendini surekli telkin et.
Sacmalama bunlari dusunme
O senin cocugun sen istemeden zaten kimse kucagina bile almaz
Alsalar nolcak sanki.
Vs vs diyerek kendini sakinlestir
Ooo biri ağzından öpse benim ağzımdan alev çıkar herhalde düşünemiyorum bile,ben bir sallama lafında sinir harbi yaşıyorum şap şup öpseler hoplatsalar gözüme perde iner herhaldeSize şöyle söyleyim belki anne olmama daha yıllar var ve belki olamayacagim.. ancak bazen aklıma bebegimle ilgili ayyyni sizin aklınıza gelenler geliyor sapur şupur opmeler ziplatmalar sıkma lar minciklamalar ozzelliklede şu çocuğu agzindan öpen Allah'ın cezaları vadyaa... Öyle bir şey başıma gelirse çocuğumu alırım hemen giderim o insan bozhntusununda ağzına bir tane patlatirim. O benim çocuğum yaa benim benim belki çok saçma ama böyle arkadaş böyle
Yani sonuçta onlarda içten yürekten sevecek bizim gibi inşallah geçicidir kontrol edebilirim..Bebeginizi kollamak sizin gorevini annelik coktan basladi ama etraftan kollarken onun sevilmesine engel olursaniz once bebege zarar verirsiniz aslinda amacinizdan sasmis olursunuz. Sinirlerinizi ve sınırlarinizi korumak elinizde ilk tavsiyem tepki vermeden bir kez daha uzerinde dusunun
Anam tepkini koy miymiy durma ayıp olur diye susup kendini kemirmeOoo biri ağzından öpse benim ağzımdan alev çıkar herhalde düşünemiyorum bile,ben bir sallama lafında sinir harbi yaşıyorum şap şup öpseler hoplatsalar gözüme perde iner herhalde
Yani sonuçta onlarda içten yürekten sevecek bizim gibi inşallah geçicidir kontrol edebilirim..
Bende diyorum cok mu bencilim boyle dusunuyorum diye ama buyuk ihtimal yorulcaz uyuyamicaz biri ilgilensede dinlensek dicez yaniİnşallah ya keşke öyle düşünsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?