Birde büyüklerde ben bilememkaç tane çocuk büyüttüm bilmişliği sanki her çocuk büyüten en doğru en mükemmel şekilde büyütüyor eli ayağı sağlam çocuğu olan pedagog kesiliyor başımızaHa bir de hastalanınca her şeye burnunu sokan şunu bunu yap diyen yahu tamam deyin dwyinde niye diretiyorsunuz ya
İnşallah yaBende diyorum cok mu bencilim boyle dusunuyorum diye ama buyuk ihtimal yorulcaz uyuyamicaz biri ilgilensede dinlensek dicez yani
Allah razı olsun inşallah öyle olur içim nasıl rahatlıyor böyle yorumlarda :)Evet doğuma az kalmış lohusalık başlamış şimdiden öyle olurmus son haftalarda lohusalık kendini gösterirmiş ben hamileyken de demislerdi:) tek derdin bu olsun bi sağlıkla al kucağına kendine çok dert etme inan ki sağlıkla doğması tek önemli şey sonra bakarsın ne yapacağına.
Zaten başka şeylerle meşgul oluyorsun bir çok şeyle bakalim bunları düşünmeye fırsatın olacak mi diyim için rahatlasin:)
Amaaan kızan bizim kızanımız istediğimize verir istediğimize vermeyiz dimi amaİnşallah ya
Ama bak öpme konusunda kükresen haklisin baştan söyleyebilirsin ama kırılıyor karşı taraf çok zor o işler ya öpme konusu fena elini yıkamadan dışardan gelenler için dezenfektan koymuştum girişe :))) ama suanki aklım çok saçma geliyor hepsi lohusalıktan valla bak emdi mi doydu mu kaka yapti mi senin öncelik konun olacak demişti dersin diğer konuları unutursun bileAllah
Allah razı olsun inşallah öyle olur içim nasıl rahatlıyor böyle yorumlarda :)
Amin inşallah seninde canım Allah bir avazda kurtarsın :)Amaaan kızan bizim kızanımız istediğimize verir istediğimize vermeyiz dimi amadert etme sen bebisini dusun allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
Ahh inşalllahhh gerçekten bir insan saçmaladığını bile bile nasıl bu denli saçmalamaya devam eder anlayamıyorum yaptıklarım hiç mantıklı değil biliyorum ama engel olamıyorumAma bak öpme konusunda kükresen haklisin baştan söyleyebilirsin ama kırılıyor karşı taraf çok zor o işler ya öpme konusu fena elini yıkamadan dışardan gelenler için dezenfektan koymuştum girişe :))) ama suanki aklım çok saçma geliyor hepsi lohusalıktan valla bak emdi mi doydu mu kaka yapti mi senin öncelik konun olacak demişti dersin diğer konuları unutursun bile
Amin cümlemiziAmin inşallah seninde canım Allah bir avazda kurtarsın :)
Değil mi ya :) hem onlarda durmaz hemde ay ben bir emZireyim deyip deyip alırımSevsinler ne olacak onlarda zaten durmayacak tek sende susacak:)ama o zaman alsınlar da dinleniyim diyeceksin ilk zamanları zor ama alisiyosun:)))iyi doğumlar
Ben daha lohusa bile değilim lohusa halimi düşünemiyorum bileTamda bunları yasayıyorum. Bitmek bilmeyen bi logusalik sendromu..
Bu durumu her kadın yaşıyor ama korkucak birşey yok :)Merhaba arkadaşlar
Lütfen başından geçenler bana psikolojik olarak destek olabilir mi?
36+4 haftalık hamileyim ama Doğum korkum bile yok çünkü en büyük korkum bebek doğunca çok samimi olmadığım ve ya ailede sevmediğim insanlar onu kucağına alacak sallayacak istemediğim şeyler yapacak diye gerginim sürekli evet çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime örneğin bir yastık görünce k.validem bu bende kalsın bendeyken bunla sallarım bebeği deyince çok bozuluyorum ben sallamak istiyor muyum acaba diye belki ondan önce ben sallayarak uyutmayı deneyeceğim ama etraftan herkese karşı çok hassasım kimse karışsın istemiyorum çok gereksiz biliyorum ama bunu kontrol edemiyorum kendi annem dahil birinin fikir vermesi bile kızdırıyor beni kimse karışmasın istiyorum
Nolur yardım edin,morallerinize fikirlerinize çok ihtiyacım var siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
Bebek ilk doğduğu dönemlerde keşke biri 10 dakika baksa da uyuyabilsem diye dört gözle beklediğin günler olacak tüm hamileliğini ve lohusalığını yapayalnız geçirmiş ve bebeği hiç uyumayan biri olarak söylüyorum 10 dakika uyumak lütuftu çoğu zaman... Sıcak yemek yemek , çay içmek hayal olacak işte o zaman beş dakika bebeği bakana minnet duyacaksınMerhaba arkadaşlar
Lütfen başından geçenler bana psikolojik olarak destek olabilir mi?
36+4 haftalık hamileyim ama Doğum korkum bile yok çünkü en büyük korkum bebek doğunca çok samimi olmadığım ve ya ailede sevmediğim insanlar onu kucağına alacak sallayacak istemediğim şeyler yapacak diye gerginim sürekli evet çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime örneğin bir yastık görünce k.validem bu bende kalsın bendeyken bunla sallarım bebeği deyince çok bozuluyorum ben sallamak istiyor muyum acaba diye belki ondan önce ben sallayarak uyutmayı deneyeceğim ama etraftan herkese karşı çok hassasım kimse karışsın istemiyorum çok gereksiz biliyorum ama bunu kontrol edemiyorum kendi annem dahil birinin fikir vermesi bile kızdırıyor beni kimse karışmasın istiyorum
Nolur yardım edin,morallerinize fikirlerinize çok ihtiyacım var siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?