- Konu Sahibi mutluolmak
-
Lale buradan torpil çıkar diye ummuyorum tabi ki.Müdürün önüne atladım zaten.Nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim kendi adıma.
Müdürden randevu alınamıyormuş.
Torpilsiz olmaz diyorsunuz eee buradan mı tanıdık çıkar diye umuyorsunuz?
Buradan torpil çıkar diye ummuyorum sadece hissettiklerimi yazdım o kadar.Nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim kendi adıma.
Müdürden randevu alınamıyormuş.
Torpilsiz olmaz diyorsunuz eee buradan mı tanıdık çıkar diye umuyorsunuz?
atladım müdürün önüne knouyu açarken de atladım diye yazdım zaten okumadın herhalde.hayır bu aynı konudaki kaçıncı topiğin arkadaşım
insanlar yazıo yazıo sen de okuyosun uygulama yok
daha değişik ne yazalım
sen de atla müdürün önüne o zaman girişken ol
viracocha sorun 4 kişilik olup olmaması değil ben eski yurdumda 6 kişilik odada kalıyordum ve bu yurda geçmek için 2 sene uğraştım zaman,emek,para harcadım en sonunda geçtim ama bişey değişmedi buranın böyle olduğunu bilmiyordum.Ders çalışma ortamı eskisine göre daha kötü.Yeni insanlar onlar alışana kadar zaman geçsin.En çok kafama taktığım da 1-2-3 kişilik odalarda boş yer olmasına rağmen bana yok demeleri hoş herekse öyle diyolarmış en çok insanı bu sinirlendiriyor.4 kişilikte de kalırım 12 kişilikte de nitekim bir sen 12 kişilikte de kaldım.Sorun o değil.Benim bu kadar uğraşıp istediğim sonucu elde edememem ve sürkli böyle oluyor.iyi işte geçmişsin istediğin yurda
4 kişilik oda yerine tek kişilik odada kalsan da yemek saatleri değişmeyeceğine göre sen en iyisi alışmaya bak
zaten 4 kişilik odalarda kalan insanlardan senin ne eksiğin veya fazlan var onlar nasıl kalıyorlarsa sen de öyle kalırsın.
viracocha sorun 4 kişilik olup olmaması değil ben eski yurdumda 6 kişilik odada kalıyordum ve bu yurda geçmek için 2 sene uğraştım zaman,emek,para harcadım en sonunda geçtim ama bişey değişmedi buranın böyle olduğunu bilmiyordum.Ders çalışma ortamı eskisine göre daha kötü.Yeni insanlar onlar alışana kadar zaman geçsin.En çok kafama taktığım da 1-2-3 kişilik odalarda boş yer olmasına rağmen bana yok demeleri hoş herekse öyle diyolarmış en çok insanı bu sinirlendiriyor.4 kişilikte de kalırım 12 kişilikte de nitekim bir sen 12 kişilikte de kaldım.Sorun o değil.Benim bu kadar uğraşıp istediğim sonucu elde edememem ve sürkli böyle oluyor.
Evet serotonin benimle gerçdkten çok ilgili ve çok destek oluyor bana ama bana acıdığı için değil beni sevdiği,değer verdiği için yapıyor ve benim değerli bir insan olduğumu onunla kafa yapılarımızın,düşüncelerimizin uyuştuğunu biliyor.Bunu ona da sorabilirsin.''Sorun o değil. Benim bu kadar uğraşıp istediğim sonucu elde edememem ve sürkli böyle oluyor.''
öncelikle şunu bilesin ki, bu tip talihsizlikler herkesin başına geliyor. yoksa tanrı seninle uğraşmıyor emin ol. önce bi sen şunu kabullen ki; hayatında ne olursa olsun bunu bi şekilde kötüye bağlamayı başarıyorsun. şu cümlenden yola çıkarsak eğer; olumsuza, eksilere takılı kalan birisin. ve sen böyle olumsuz düşündükçe, ne yaşarsan yaşa bi şekilde mutsuz olmayı başarırsın. bu nedir bi nevi koşullanmaktır. aslında sonuca baktığında istediğin bi hedefe ulaşmışsın, sonucunun böyle olacağını tahmin edemezdin ama olumsuz ihtimal her zaman vardır. bu olumsuz ihtimaller sadece seni değil herkesi buluyor. biraz pozitif olmayı dene. diğer konularını da okuduğum için, bu yorumu getirdim yoksa tek bi konudan yola çıkmış değilim.
serotonin seninle öyle güzel ilgileniyor, öyle destek oluyor ki imreniyorum insanlığına. neticede birine laf anlatmak güzel lakin yorucu iştir. hele de o biri, ısrarla değişmeme gayreti içerisindeyse hepten yorucudur. kulak ver ona. sevgiler.
sen de haklısın.Allah Allah...biryere geçmek istiyorsun...Ama oranın şartlarını bile bilmiyorsun...
2 sene emek para vs..harcıyorsun ama neiçin olduğunu bilmeden...
nasıl bir cehalet anlamadım gitti...
şimdi bizim vermemiz gereken cevap sabret tatlım alışırsın, tükaka insanlar boş yer varken sana vermemişler çok ayıııppp filan mı...
yok benden o çıkmaz...
iyice araştırsaydın buranın nasıl olduğunu kararını verip öyle atlasaydın kimin önüne atlayacaksan...
sonra böyle başını taşlara vurmazdın...
akılsız başın cezası...
evet tortellini doğru söylüyorsun insan bilinmeyeni merak eder bendeki bu merak duygusu da fazla.İçinde bulunduğum ortam beni bunaltıyorsa kaçmak istiyorum.bu da ders oldu bana.Yurt ortamım o kadar kötü değil.Diğeriyle aynı sayılır.İkisinin de arı ve eksileri var.Sadece geçtiğime fazla değmedi uğraştığıma denilebilir ama nereden bilebilirdim böyle olacağını benim için tecrübe oldu.hayat da zaten böyle öğreniliyor değil mi?Şimidye ve önüme bakıyorum.Kendimi daha falza üzmeye değmez.Sizin gibi forum arkadaşlarına sahip olduğum için de çok şanslıyı.Bana yazan beni teselli eden,yorum yapan.Öpüyorum hepinizi.Senin bu durumunu en ıyı acıklayan söz :
dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak :))
İnsan bazen şükretmesini ve sınırları zorlamaması gerektıgını bılmlı , bence bundan da ders cıkarablrsın cnm
eve çıkacak kadar güvendiğim,inandığım arkadaşım yok.1+1 e çıkmayı çok düşündüm annem babam izin vermiyor.Evi çekip çeviremezmişim.Yurt için bu kadar sene uğraşmak yerine, madem ki olmuyormuş eve geçmek için uğraşsaydın keşke. Ev bir çok yurt ortamından rahat, güvendiğin bir kaç arkadaşınla çıkardın. Ya da küçük bir ev tutarsın kendine göre içini yerleştirirdin istediğin şekilde yemek ve en büyük problem temizlik konusunda kafan rahat olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?