Bosansam nereye gideyim cocugum olmafan yasayamam ailem de kabul etmez beni etseler bile surekli basima kakarlar gecen konu arasinda annem ne kadar kotu olursa olsun bosanma olmaz bba evine geri donunce eskisi gbi rahat olmaz herkes evinde otursun dedi nasil kime guvenip bosanayimBoşan köle degil eşsin durumlar eşit yani nasıl ve neden çekiyorsun bu adamı
Emin olun yapar bana gelmis bosanirsak rezil ederim diyor benim rezil olcak bir seyim yok dedigimde de sen bana boyle cevap ver gidersin ananin evine dedi cok zoruma gidiyor o kadar sogudum ki ondan sevgi filan kalmadi ayni odada kalmak bile istemiyorumBöyle bir evliliğe bebek yapmak neyse ben ortada severek evlenen bir çift göremiyorum maalesef. Ayrıca çocuğuni kimse alamaz yaşı çok küçük
Esimle hic gecinemiyoruz 4 yil once severek evlendik ama su an onu gormek dahi istemiyorum size olumsuz yonlerini yazicagm beni disari tek basina asla salmaz ekmek dahi almaya gidemem kendisi de cikarmaz ayda 1 kez anca sadece annemle cikabilirim bana hic ilgi gostermez hasta olurum neyin var nasilsin bile demez isten gelir o geldiginde kahvalti hazir olsun ister 1 yasinda bebegim var evim dagiliyor haliyle ona surekli laf eder kizar ne bicim kadinsin sendn kadn filan olmaz der yemeklerimi hic begenmez isteyerek yapmiyorsun der simdi de gelmis cocuk olmasa bes dakika tutmaz bosardim seni diyor pis kadinin tekisin dedi bagirarak cok zoruma gitti inanin elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum hergun supurge acarim yerleri gun asiri silerim ama ona gore cok pisim bosanirsam.cocugumuda vermez bana zaten ailem sahipte cikmaz istemez beni napcagimi bilmiyorum bi arkadasim bile yok hep evdeyim
Aptalmisim kendimi.kandirmisim hepya bu soruyu sormaktan nefret ediyorum da
neden? neden? neden? neden çocuk yaptın?
dışarı bile çıkamıyorsun, en ufak değer görmüyorsun, neden çocuk yaptın?
Allah'ın takdiri tabi ki de hem sana hem ona yazık olmasa bari...
Ailem.azick bile destek.ciksa aninda bosanirdimCocugu mahkeme anneye verir. O istedigi kadar vermem desin. O kadar kolay degil o isler.
Cocuk oldugundan beri böyle ondan.oncesinde boyle degildiNe zamandır böyle??
Öncesinde fark edemedin mi
Ya sen köle değilsin ki; evin temizliği için görevli tutsun o vakit
Aptalmisim kendimi.kandirmisim hep
Ben isteyerk evlendim.sen istedin katlan derlerailen neden sahip çıkmaz sana?
hakim kesin sana verir çocuğu bu arada
1 yaşında çocuk babaya verilmez
Ben isteyerk evlendim.sen istedin katlan derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?