Cok degisken yemekte bile sevdigi seyi ben sevmem deyip yemedigi cok oluyor cok asiri yrmek ayitiyorÇok fazla üstüne gitme . Evi daha temiz tutmaya çalış . Kalbine girecek seyler yap . Sen eşini daha iyi tanırsın neyi cok sevip neyi sevmedğini ona göre hareket . eger duzelmezse yapacak bsey yok . Bazen cesaretli olmak gerekiyor
Allah yardımcın olsun .Zor bir insanla evlisin . İnşALlah hersey yoluna girerCok degisken yemekte bile sevdigi seyi ben sevmem deyip yemedigi cok oluyor cok asiri yrmek ayitiyor
Insallah canimAllah yardımcın olsun .Zor bir insanla evlisin . İnşALlah hersey yoluna girer
Tamam de..Bosanmak mi istiyosun dedim boyle devam etceksen evet dedi ne diym??
Kayınvalideniz nasıl ona anlatsanız size destek olsa eşinizle konuşsaEsimle hic gecinemiyoruz 4 yil once severek evlendik ama su an onu gormek dahi istemiyorum size olumsuz yonlerini yazicagm beni disari tek basina asla salmaz ekmek dahi almaya gidemem kendisi de cikarmaz ayda 1 kez anca sadece annemle cikabilirim bana hic ilgi gostermez hasta olurum neyin var nasilsin bile demez isten gelir o geldiginde kahvalti hazir olsun ister 1 yasinda bebegim var evim dagiliyor haliyle ona surekli laf eder kizar ne bicim kadinsin sendn kadn filan olmaz der yemeklerimi hic begenmez isteyerek yapmiyorsun der simdi de gelmis cocuk olmasa bes dakika tutmaz bosardim seni diyor pis kadinin tekisin dedi bagirarak cok zoruma gitti inanin elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum hergun supurge acarim yerleri gun asiri silerim ama ona gore cok pisim bosanirsam.cocugumuda vermez bana zaten ailem sahipte cikmaz istemez beni napcagimi bilmiyorum bi arkadasim bile yok hep evdeyim
ben nerdeyim burası neresi.. daha aşılacak çook şey var..Esimle hic gecinemiyoruz 4 yil once severek evlendik ama su an onu gormek dahi istemiyorum size olumsuz yonlerini yazicagm beni disari tek basina asla salmaz ekmek dahi almaya gidemem kendisi de cikarmaz ayda 1 kez anca sadece annemle cikabilirim bana hic ilgi gostermez hasta olurum neyin var nasilsin bile demez isten gelir o geldiginde kahvalti hazir olsun ister 1 yasinda bebegim var evim dagiliyor haliyle ona surekli laf eder kizar ne bicim kadinsin sendn kadn filan olmaz der yemeklerimi hic begenmez isteyerek yapmiyorsun der simdi de gelmis cocuk olmasa bes dakika tutmaz bosardim seni diyor pis kadinin tekisin dedi bagirarak cok zoruma gitti inanin elimden geldigi kadar yapmaya calisiyorum hergun supurge acarim yerleri gun asiri silerim ama ona gore cok pisim bosanirsam.cocugumuda vermez bana zaten ailem sahipte cikmaz istemez beni napcagimi bilmiyorum bi arkadasim bile yok hep evdeyim
takılma o kadar bi zamanlar biride bana demişti beddua etde tutsun dıye demiyorum ınan çok zoruma gıtmıstı o laf artık sokaktakı bılmemneler daha cok kadınmış demıstı ölsünde kurtuluyum diyodum bigun ögrendımkı o sokaktakı bılmemnelerden bırıne takılmışta onun uğruna ölmüş intihar etmış sonramı noldu kız 4 ay sonra sevgılı buldu eden buluyor takılma bos laflara benımde cok agarıma gıtmıstı nerden cıktı bakKendimi cok degersiz hissediyorum ev daginik diye insan karisina kadinmisn sn be der mi cocuk olmasa boşamistim seni dermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?