Yardim edin bi fikir verin lütfen

derler, yaparlar, ederler diye tahmin yürüterek olmaz
olmaz olmaz da, bana hiç boşanmak istiyormuşsunuz gibi gelmedi
bahaneleriniz peş peşe geliyor
gerçekten boşanmak istemiyorsunuz değil mi?
Sahip cikmazlarsa ortada kalirim cocugum olmasa hic dusunmezdim ama onu dusunuyorum yoksa benim.icin hersey bitti

Ailem.azick bile destek.ciksa aninda bosanirdim
Ailene durumunu anlatmalisin. Kole degilsin sen. Kimse seni eve tikamaz. Ozgurlugunu wlinden alamaz. Es demek senin ustunde her hakki var demek degildir. Psikolojik siddet uyguluyor sana. Bu bosanma nedeni.

Sahip cikmazlarsa ortada kalirim cocugum olmasa hic dusunmezdim ama onu dusunuyorum yoksa benim.icin hersey bitti

bak canım
belki farkında değilsin ama birçok üyemiz gibi bahaneler üretiyorsun
çocuğumu alır-mış, ailem sahip çıkmaz-mış, çocuğumu düşünüyorum vs vs vs
sen gerçekten eşinden kurtulmak isteseydin ailen hakkında tahminlerde bulunmak yerine annene babana ne olur bana sahip çıkın beni buradan alın diye yalvarıyor olurdun
"eşim şöyle eşim böyle, bıktım" yerine "çocuğumu gerçekten alabilir mi" diye konu açıp bilgi bulmaya çalışırdın

eğer niyetin anlatıp rahatlamaksa ne ala, açık açık söyle, seve seve dinleriz
çünkü ben dahil çoğu üye gerçekten üzülüyoruz sizler için, gerçekten üzülüyoruz, üzme bizi boş yere

Istiyor ki ev sürekli piril piril olsun yemekler her daim hazir olsun heryer duzenli ve cocugun her seyiyle ilgilenilmis olsun ben bu kadarini beceremiyorum üstüne.laf yiyorum

Bilmiyorum hem.icimi dokup rahatlamak istiyorum hem hersey duzelsin istiyorum ben artik kendimi sorguliyorum.acaba bende mi var hata ona gore her istedigimi aliyomus rahatliktan boyle.olmusum ben

Kimseyi uzmek istemem cok ozur dilerim ama hic arkadasim yok konusup dertlesebilecgm.kimsem yok

Böyle ömür geçer mı canım, aile büyüklerinden kimse yok mu baban filan konussa bak uzersen alırım kızımı dese korkutsa değişmez mı?

Istiyor ki ev sürekli piril piril olsun yemekler her daim hazir olsun heryer duzenli ve cocugun her seyiyle ilgilenilmis olsun ben bu kadarini beceremiyorum üstüne.laf yiyorum
Dua et düzelmeyecek sey yok . Allah tan iste o işleri yoluna koyar . Sende bir süre gerçekten onun istediği gibi yapmaya ugras tatlı dille gönlünü al. Belki birşeyler düzelir. Eger bosanmak istemiyorsan

Dua et düzelmeyecek sey yok . Allah tan iste o işleri yoluna koyar . Sende bir süre gerçekten onun istediği gibi yapmaya ugras tatlı dille gönlünü al. Belki birşeyler düzelir. Eger bosanmak istemiyorsan
Nasil yapmam gerekiyo hem.duzelmek istiyorum hem.ne yapcagimi bilmiyorum

Bilmiyorum hem.icimi dokup rahatlamak istiyorum hem hersey duzelsin istiyorum ben artik kendimi sorguliyorum.acaba bende mi var hata ona gore her istedigimi aliyomus rahatliktan boyle.olmusum ben

benim babam da annemi hiç dışarı çıkarmamış
ayakkabılarının hepsini bir dolaba kilitlermiş o yokken dışarı çıkmasın diye
annem de senin gibi sabretmiş taaa ki babam onu dövene dek
ertesi gün beni de alıp terketmiş o evi bir çöp almadan
ama annemin şansı ailesi sahip çıkmış hemen ona...
umarım sen de bir yol bulursun bu durumdan kurtulmak için
yalnız sen sen ol, o çocuğu ezdirme, ona karşı sorumluluğun dünyada da Allah katında da çok büyük

En cok.da o canimi yakiyo cocugumu alip disari cikaramamak sanki uzüluyoms gibi hissediyorm kendisi cikartiyo ama beni yanlarina almiyor

Nasil yapmam gerekiyo hem.duzelmek istiyorum hem.ne yapcagimi bilmiyorum
Çok fazla üstüne gitme . Evi daha temiz tutmaya çalış . Kalbine girecek seyler yap . Sen eşini daha iyi tanırsın neyi cok sevip neyi sevmedğini ona göre hareket . eger duzelmezse yapacak bsey yok . Bazen cesaretli olmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…