Sahip cikmazlarsa ortada kalirim cocugum olmasa hic dusunmezdim ama onu dusunuyorum yoksa benim.icin hersey bittiderler, yaparlar, ederler diye tahmin yürüterek olmaz
olmaz olmaz da, bana hiç boşanmak istiyormuşsunuz gibi gelmedi
bahaneleriniz peş peşe geliyor
gerçekten boşanmak istemiyorsunuz değil mi?
Ailene durumunu anlatmalisin. Kole degilsin sen. Kimse seni eve tikamaz. Ozgurlugunu wlinden alamaz. Es demek senin ustunde her hakki var demek degildir. Psikolojik siddet uyguluyor sana. Bu bosanma nedeni.Ailem.azick bile destek.ciksa aninda bosanirdim
Diyorum ya annem.dedi laf arasinda ne kadar kotu olsa koca kocadir bi kez burdan cikildi dönusu yok diyeSahip cikmazlarsa ortada kalirim cocugum olmasa hic dusunmezdim ama onu dusunuyorum yoksa benim.icin hersey bitti
Sahip cikmazlarsa ortada kalirim cocugum olmasa hic dusunmezdim ama onu dusunuyorum yoksa benim.icin hersey bitti
Bilmiyorum hem.icimi dokup rahatlamak istiyorum hem hersey duzelsin istiyorum ben artik kendimi sorguliyorum.acaba bende mi var hata ona gore her istedigimi aliyomus rahatliktan boyle.olmusum benbak canım
belki farkında değilsin ama birçok üyemiz gibi bahaneler üretiyorsun
çocuğumu alır-mış, ailem sahip çıkmaz-mış, çocuğumu düşünüyorum vs vs vs
sen gerçekten eşinden kurtulmak isteseydin ailen hakkında tahminlerde bulunmak yerine annene babana ne olur bana sahip çıkın beni buradan alın diye yalvarıyor olurdun
"eşim şöyle eşim böyle, bıktım" yerine "çocuğumu gerçekten alabilir mi" diye konu açıp bilgi bulmaya çalışırdın
eğer niyetin anlatıp rahatlamaksa ne ala, açık açık söyle, seve seve dinleriz
çünkü ben dahil çoğu üye gerçekten üzülüyoruz sizler için, gerçekten üzülüyoruz, üzme bizi boş yere
Kimseyi uzmek istemem cok ozur dilerim ama hic arkadasim yok konusup dertlesebilecgm.kimsem yokbak canım
belki farkında değilsin ama birçok üyemiz gibi bahaneler üretiyorsun
çocuğumu alır-mış, ailem sahip çıkmaz-mış, çocuğumu düşünüyorum vs vs vs
sen gerçekten eşinden kurtulmak isteseydin ailen hakkında tahminlerde bulunmak yerine annene babana ne olur bana sahip çıkın beni buradan alın diye yalvarıyor olurdun
"eşim şöyle eşim böyle, bıktım" yerine "çocuğumu gerçekten alabilir mi" diye konu açıp bilgi bulmaya çalışırdın
eğer niyetin anlatıp rahatlamaksa ne ala, açık açık söyle, seve seve dinleriz
çünkü ben dahil çoğu üye gerçekten üzülüyoruz sizler için, gerçekten üzülüyoruz, üzme bizi boş yere
Aileme gore ickisi kumari karisi kizi yok daha ne istiyn diyolarAdamın olumlu yanı varmı ki ?
Allah yardımcın olsun.
Babam hak ediyosa dovcen karini diye konusan bir adam esime bunu defalarca kez soyledi korkutur mu senceBöyle ömür geçer mı canım, aile büyüklerinden kimse yok mu baban filan konussa bak uzersen alırım kızımı dese korkutsa değişmez mı?
Dua et düzelmeyecek sey yok . Allah tan iste o işleri yoluna koyar . Sende bir süre gerçekten onun istediği gibi yapmaya ugras tatlı dille gönlünü al. Belki birşeyler düzelir. Eger bosanmak istemiyorsanIstiyor ki ev sürekli piril piril olsun yemekler her daim hazir olsun heryer duzenli ve cocugun her seyiyle ilgilenilmis olsun ben bu kadarini beceremiyorum üstüne.laf yiyorum
Nasil yapmam gerekiyo hem.duzelmek istiyorum hem.ne yapcagimi bilmiyorumDua et düzelmeyecek sey yok . Allah tan iste o işleri yoluna koyar . Sende bir süre gerçekten onun istediği gibi yapmaya ugras tatlı dille gönlünü al. Belki birşeyler düzelir. Eger bosanmak istemiyorsan
Tamam canim tesekkurlerBunu duymuştum eve bakara suresi aç yüksek sesle okunsun huzursuz yuvalara sifaymis
Bilmiyorum hem.icimi dokup rahatlamak istiyorum hem hersey duzelsin istiyorum ben artik kendimi sorguliyorum.acaba bende mi var hata ona gore her istedigimi aliyomus rahatliktan boyle.olmusum ben
benim babam da annemi hiç dışarı çıkarmamış
ayakkabılarının hepsini bir dolaba kilitlermiş o yokken dışarı çıkmasın diye
annem de senin gibi sabretmiş taaa ki babam onu dövene dek
ertesi gün beni de alıp terketmiş o evi bir çöp almadan
ama annemin şansı ailesi sahip çıkmış hemen ona...
umarım sen de bir yol bulursun bu durumdan kurtulmak için
yalnız sen sen ol, o çocuğu ezdirme, ona karşı sorumluluğun dünyada da Allah katında da çok büyük
Çok fazla üstüne gitme . Evi daha temiz tutmaya çalış . Kalbine girecek seyler yap . Sen eşini daha iyi tanırsın neyi cok sevip neyi sevmedğini ona göre hareket . eger duzelmezse yapacak bsey yok . Bazen cesaretli olmak gerekiyorNasil yapmam gerekiyo hem.duzelmek istiyorum hem.ne yapcagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?