• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın..Bıktım artık :((

Sevgilimle yeni barıştık demıstım öncekı yazılarımda anlatmıştım olayı.. Ama benı cokk zorluyor kapannmam ıcın ben acık bırıyım ama kapanmayı ıstıyorum ama tam emın degılım.Kapanırsam da Allah ıcın kapanırım. .Ama ben bı hata yaptım surda bız barıştığımızda bana kapanmamı ıstedıgnı soyledı bende o zmn tamam dedım...Bir nevi söz vermiş gibi oldum..Sımdı cıldırmıs gıbı hemen kapanmamı ıstıyor kesın.Ben bana bıraz anlayış göster dıyorum..Bende ıstıyorum dıyorum ama emın olmak ıstıyorum kapanıp açılmak ıstemem..Ama anlayış göstermiyor kesınlıklee..Bugun bu konuyu konuştuK anlatıyorum anlamıyor.Kapanacaksın okadar dıyor.
Çıldırmıs resmenn ..Benımde dılımde tüyy bıttı açıklama yapmaktan ona..Ben kımse ıcın kapanmam Allah ıcın kapanırım..Tam emın olmadan da kapanmak ıstemedıgımı soyledım. ..Çokk delırmıs bana bıseyler dedı kızdı falan..Bana en son dedıkı söz veriyosrsun 2 gün sonra aynı tas aynı hamam yeter ya .Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii..bende yarın konuşalım dedım..Ya neden benı anlamıyor :( .. ,Bizz barışmıştık ya hanı ozmn ben kabul etmıstm kapanmayı ama cok acelecı davranıyr.Bariştıgımız gün buluştuktan sonra eve donduk akşama doğru bana mesaj attı..
Sana bir şey itiraf etmem gerekiyor dıye.Eskıden bı kız arkadaşı vardı ilkokuldan berı tanıdığı, ben onunla konuşmasını yasaklamıştım yoksa ayrılcaktım..Oda söz vermıstı kızı hayatından cıkarmıs idi ..Oyssakı ben cıkarttıgını sanıyormuşum.O kız arkadasyla konuşuyormuş ıtıraf ettı neden sımdı soylemıs sebebıde ozaman benm sınav zamanım dıye falan .Ben bunları duyunca durakladım bır an bırsey dıyemedım..Ben sevgıım için ona karışmadım artık arkadaşı konusnda ama ona guvenım sarsıldıı.Vazgecemeyırum işte ..:( ..Ben ne yapıcam hıçbırseyyy bılmıyorum.Kapanırsam onun ıcın olmaz yanı ona da dedım.. Biraz anlayış göstersee cok ıyı olucak..Ben artık doluyorum..Bu zamana kadar yaşadıklarım benı cok yıprattı ama sevgım hep üstün geldi..Onu cok sevdıgımı vazgecemıyecegımı bılıyor bunu ona hıssettırdım ne yazıkkı...:(((((:43:

Hayatta kimse vazgeçilmez değildir öncelikle bunu bil.O senin damarlarında dolaşan kan değil.Seni hiçbir şeye zorlamaya hakkı yok.İbadet insanın içinden gelince anlam kazanan bir şey.Sen aile baskısıyla namaz kılsan onun sana hiçbir katkısı olmaz.Allah katında da kabul görmez.Maneviyat insan yüreğinden gelen bir şeydir.Eğer gerçekten istiyorsan kapanırsın.O kim ki seni buna zorlayabiliyor? Ve nasıl eski kız arkadaşıyla konuşabiliyor ya? Canım bunun gözü dışarı kaymış aklı da çok havai.Kusura bakma ama böyle bir insandan sana hayır gelmez:)

Hayatta kimse vazgeçilmez değildir öncelikle bunu bil.O senin damarlarında dolaşan kan değil.Seni hiçbir şeye zorlamaya hakkı yok.İbadet insanın içinden gelince anlam kazanan bir şey.Sen aile baskısıyla namaz kılsan onun sana hiçbir katkısı olmaz.Allah katında da kabul görmez.Maneviyat insan yüreğinden gelen bir şeydir.Eğer gerçekten istiyorsan kapanırsın.O kim ki seni buna zorlayabiliyor? Ve nasıl eski kız arkadaşıyla konuşabiliyor ya? Canım bunun gözü dışarı kaymış aklı da çok havai.Kusura bakma ama böyle bir insandan sana hayır gelmez:)

Haklısın canım..

Eskı kız arkadaşı degıl sevgılısı degıldı normal arkadaşı..Zaten o eskı sevgılısı olsa konuşsa ben bır dakkika bıle beklemem.Çok sevsem de bitiririm..

Haklısın canım..

Eskı kız arkadaşı degıl sevgılısı degıldı normal arkadaşı..Zaten o eskı sevgılısı olsa konuşsa ben bır dakkika bıle beklemem.Çok sevsem de bitiririm..

İkinizde birbirinizi çok fazla kısıtlamışsınız bence.Ve onun seni sevdiğinden emin misin?

İkinizde birbirinizi çok fazla kısıtlamışsınız bence.Ve onun seni sevdiğinden emin misin?

Sevdiğinden eminin..Hani insan sevdıgının yanında bılır hisseder .Bende eminim..Ama son zamanlarda cok yıprandım ..Oda yıpranmıştır ıllakı..Ama kendı ıstedıklerı olması benı zorlaması..Şu son zamanlarda aşırı kıskançlık yaptı bırden önceden pek kıskanmıyormuş gibi davranıyordu..

Sevdiğinden eminin..Hani insan sevdıgının yanında bılır hisseder .Bende eminim..Ama son zamanlarda cok yıprandım ..Oda yıpranmıştır ıllakı..Ama kendı ıstedıklerı olması benı zorlaması..Şu son zamanlarda aşırı kıskançlık yaptı bırden önceden pek kıskanmıyormuş gibi davranıyordu..

Ama ben onu artık kısıtlamayıp ,kıskanmayınca daha cok ustumee geldi..

Yüz vermişsin astarını istemiş olan o.

Sakın kimse icin hayatından ödün verme kapanacaktan da kendin istediğin icin kapan unı deyken seni gibi iliski yaşayan iki uç kız ark vardı kapandılar sonra ne mı oldu 6 ay sonra hepsi açıldı adamlar çekti gitti hele yakın olan bi kız ardı bana. Cocuk zorla namaza başlattı kızı kapandirdi 8 ay sonra ben seninle yapamıyorum dedi çekti gitti. L bak bende kocam istedi zorla isimi bıraktırdı şimdi dört duvar boğuluyorum ve o bunu görmüyor. Sakın ablacim Yasin zaten küçük her iliski evliliğe gitmez sakın anana vabana bile taviz vermeyeceksin

Sakın kimse icin hayatından ödün verme kapanacaktan da kendin istediğin icin kapan unı deyken seni gibi iliski yaşayan iki uç kız ark vardı kapandılar sonra ne mı oldu 6 ay sonra hepsi açıldı adamlar çekti gitti hele yakın olan bi kız ardı bana. Cocuk zorla namaza başlattı kızı kapandirdi 8 ay sonra ben seninle yapamıyorum dedi çekti gitti. L bak bende kocam istedi zorla isimi bıraktırdı şimdi dört duvar boğuluyorum ve o bunu görmüyor. Sakın ablacim Yasin zaten küçük her iliski evliliğe gitmez sakın anana vabana bile taviz vermeyeceksin
Ben kapanmayı gerçektende istiyorm Allah'a dua edıyorum.Hayırlı bır sekılde kapanmayı nasıp eyle diye dua edıyorum..Onun için kapanmıyacagım tabıkı..Nedenlerini ona açıklamiştim..Bilmiyorum artık ya zaman verıp bekleyecek yada kendı kaybedecek..Artık tavız verdıgım yeter ona..Kendini bir şey sanır sandı ..İlk başlarda kopekler gıbı kosuyorduu...Ben pohpohladıkça şimardı..

İyi geceler canım. Aynı durum biraz farklı bi şekilde benimde başımdan geçti. Eski erkek arkadaşım ben daha küçükken yani lise3 deyken kapanmamı istiyordu. Bende senin gibi içimden gelmesini bekliyordum. Ama bi gece oturdum ve düşündüm. İçimden gelen şeyler aslında nefsimden gelen şeylermiş bunu anladım. Ben bunu ben istedim içimden geldi o bu istedi diye değil. Rabbim bunu bana genç olduğum andan itibaren farz kıldığı için 1 gecede kapanmaya karar verdim. Ve ertesi gün erkek arkadaşımın yanına kapalı gittim. Şok oldu tabi. Hem o sevindi, hem ailem, beni seven dostlarım mutlu oldu. Hemde en güzeli Rabbimin rızasını alacak bi davranış sergiledim. He neoldu o çocukla ben kapandıktan sonra 1 ay bile sürmedi ayrıldık. Allah razı olsun beni örtünmeye şevk etti. Rabbime şükürler olsunki hatamı geç olmadan gördüm ve düzeltmişimdir inşallah.
Sevgilinin böyle yapmasını baskı olarak değilde Rabbinin seni farzlarını yerine getiren bi kız olarak görmesini istediğine inanarak ve sevgilininde bunlar için bi aracı olduğunu varsayarak davran derim. İçinden gelmesini yani nefsinin kalkıpta hadi kapan demesini bekleme... Benden bukadar. Bu arada 5 senedir kapalıyım :) Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :)

İyi geceler canım. Aynı durum biraz farklı bi şekilde benimde başımdan geçti. Eski erkek arkadaşım ben daha küçükken yani lise3 deyken kapanmamı istiyordu. Bende senin gibi içimden gelmesini bekliyordum. Ama bi gece oturdum ve düşündüm. İçimden gelen şeyler aslında nefsimden gelen şeylermiş bunu anladım. Ben bunu ben istedim içimden geldi o bu istedi diye değil. Rabbim bunu bana genç olduğum andan itibaren farz kıldığı için 1 gecede kapanmaya karar verdim. Ve ertesi gün erkek arkadaşımın yanına kapalı gittim. Şok oldu tabi. Hem o sevindi, hem ailem, beni seven dostlarım mutlu oldu. Hemde en güzeli Rabbimin rızasını alacak bi davranış sergiledim. He neoldu o çocukla ben kapandıktan sonra 1 ay bile sürmedi ayrıldık. Allah razı olsun beni örtünmeye şevk etti. Rabbime şükürler olsunki hatamı geç olmadan gördüm ve düzeltmişimdir inşallah.
Sevgilinin böyle yapmasını baskı olarak değilde Rabbinin seni farzlarını yerine getiren bi kız olarak görmesini istediğine inanarak ve sevgilininde bunlar için bi aracı olduğunu varsayarak davran derim. İçinden gelmesini yani nefsinin kalkıpta hadi kapan demesini bekleme... Benden bukadar. Bu arada 5 senedir kapalıyım :) Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah :)

Hayırlı olsun canım sevındım senın adına 5 sene olmuş kapanalı.Aslında bende bılıyorum ıcımden gelenler nefsimden..Bazen gerçekten hazır hıssedıyorum bazende ıstemıyormusum gıbı..Aslındaa düşünmeden yapmak gerek düşünürsem ne zmn olur bılemıyorum cnm .Teşekkür ederim yorumun için..:)

Hayırlı olsun canım sevındım senın adına 5 sene olmuş kapanalı.Aslında bende bılıyorum ıcımden gelenler nefsimden..Bazen gerçekten hazır hıssedıyorum bazende ıstemıyormusum gıbı..Aslındaa düşünmeden yapmak gerek düşünürsem ne zmn olur bılemıyorum cnm .Teşekkür ederim yorumun için..:)

ne demek canım. Butür konularda dolduruş yerine hakkımızda hayırlı olana teşvik etmek lazım :) tekrar söylüyorum sevgilini Rabbinin dile gelmesi gibi gör. Sevgilin bi aracı bunu fark et :) hem sen mutlu ol hem sevenlerin :)

Aslında istemiyor değilim ama emın degılım..Sonra açılmak istemem..O zorladı dıyede olmamalı..İlişkimiz 14 ay falan oldu..İlk başlarda karışmıyordu bu senın kararın tek bu konusada karışamam diyordu..AmA bugun oyle demıyorr..Annemde biliyor cıktıgımızı anneme bırsey demedıgım halde anlamış gıbı ..İcinden geliyorsa kapan sonra açılma fln dedı ..

mesele kapanman da değil aslında her isteğğini yaptırmak istemesi erkeklerin bnnce

bunun kapalı veya açık olmasıyla alakası yok. Bakmak isteyen hertürlü bakar. Çok afedersiniz bu kişinin kendi haysiyetsizliği karaktersizliği.

Öyle tabiki de ... Yanlış anlaşılmasın kapalılığa asla karşı olduğumdan bu yorumu yapmadım
Ablama da sevgiliyken eşi kapan diye baskı yaptı ablam kabul etti kapandı..neyse evlendiler
Adam 180 derece döndü,ne namazla,ne ibadetle alakası olmadığı gibi kadına kıza bakarak sinir etmek şöyle dursun defalarca aldattı ş*r*fs*z. Şuan boşandılar ablam halen kapalı ama artık kimse istediği için değil,kendi istediği için devam ettiriyor :34:
Bu konuyu okuyunca hemen ablam aklıma geldiği için öyle bi yorumdu yani :2:
Konu sahibesinin sevgilisini baz almadım :34:

Son düzenleme:
He birde sonra açılırım diye korkma. Hiçbirimiz bir ilişkiye bitsin diye başlamayız. Bitmesin diye elimizden geleni yaparız. Emin ol kapandığın zaman açılmamak için elinden geleni yaparsan Rabbim karşılıksız bırakmaz, bunu hepimiz biliyoruz. Ben üniversiteyi kazandım, hemde kapalı insanları bünyesinde çok zor barındıran Hacettepe üniversitesini kazandım. Benim gittiğim seneye kadar hep açık girmen gerekiyordu. Ki bende giderken açık girmem gerekecekse "hiçbir insan evladının sözü beni Yaradanın sözünden üstün değildir " der o okula kayıt olmazdım. Ben açılmak istemedim, ilerdede Rabbim açılmayı nasip etmez inşallah :)

ne demek canım. Butür konularda dolduruş yerine hakkımızda hayırlı olana teşvik etmek lazım :) tekrar söylüyorum sevgilini Rabbinin dile gelmesi gibi gör. Sevgilin bi aracı bunu fark et :) hem sen mutlu ol hem sevenlerin :)

Allahtan hayırlısını ve hayırlı bır sekılde olmasını dılıyorum canım..Sevgılımın bunu ınada bındırmesını vazgecırmeye çalışıyorum..Çunku bu böyle yapa yapa ben bı zaman sonra taşarım ..Aslında herseyde bi hayır vardır ama o ıstıyor ve onun dedgı oldu gıbı olsun ıstemıyorum..Çünkü cok sımardı hep onun dedklerını yapmak istemiyorum.Ondan anlayış bekliyorum.İnş gösterir..

Allahtan hayırlısını ve hayırlı bır sekılde olmasını dılıyorum canım..Sevgılımın bunu ınada bındırmesını vazgecırmeye çalışıyorum..Çunku bu böyle yapa yapa ben bı zaman sonra taşarım ..Aslında herseyde bi hayır vardır ama o ıstıyor ve onun dedgı oldu gıbı olsun ıstemıyorum..Çünkü cok sımardı hep onun dedklerını yapmak istemiyorum.Ondan anlayış bekliyorum.İnş gösterir..

sevgilinle konuş. Neden senin kapanmanı istediğini sor. Kendi nefsi adına mı cevap verecek yoksa karşına ayetlermi sunacak. Ona göre kendince yolunu yordamını bul. Aranızdaki muhabbeti biz bilemeyiz nasıl ilerliyor. Sen daha iyi bir yolunu bulursun inşallah bu işin.

Back
X