- 28 Kasım 2012
- 838
- 916
- 123
- Konu Sahibi Yagmuraras
Sevgilimle yeni barıştık demıstım öncekı yazılarımda anlatmıştım olayı.. Ama benı cokk zorluyor kapannmam ıcın ben acık bırıyım ama kapanmayı ıstıyorum ama tam emın degılım.Kapanırsam da Allah ıcın kapanırım. .Ama ben bı hata yaptım surda bız barıştığımızda bana kapanmamı ıstedıgnı soyledı bende o zmn tamam dedım...Bir nevi söz vermiş gibi oldum..Sımdı cıldırmıs gıbı hemen kapanmamı ıstıyor kesın.Ben bana bıraz anlayış göster dıyorum..Bende ıstıyorum dıyorum ama emın olmak ıstıyorum kapanıp açılmak ıstemem..Ama anlayış göstermiyor kesınlıklee..Bugun bu konuyu konuştuK anlatıyorum anlamıyor.Kapanacaksın okadar dıyor.
Çıldırmıs resmenn ..Benımde dılımde tüyy bıttı açıklama yapmaktan ona..Ben kımse ıcın kapanmam Allah ıcın kapanırım..Tam emın olmadan da kapanmak ıstemedıgımı soyledım. ..Çokk delırmıs bana bıseyler dedı kızdı falan..Bana en son dedıkı söz veriyosrsun 2 gün sonra aynı tas aynı hamam yeter ya .Ya kapanırsın hemen yada beni kaybedersin seçim senin dedii..bende yarın konuşalım dedım..Ya neden benı anlamıyor.. ,Bizz barışmıştık ya hanı ozmn ben kabul etmıstm kapanmayı ama cok acelecı davranıyr.Bariştıgımız gün buluştuktan sonra eve donduk akşama doğru bana mesaj attı..
Sana bir şey itiraf etmem gerekiyor dıye.Eskıden bı kız arkadaşı vardı ilkokuldan berı tanıdığı, ben onunla konuşmasını yasaklamıştım yoksa ayrılcaktım..Oda söz vermıstı kızı hayatından cıkarmıs idi ..Oyssakı ben cıkarttıgını sanıyormuşum.O kız arkadasyla konuşuyormuş ıtıraf ettı neden sımdı soylemıs sebebıde ozaman benm sınav zamanım dıye falan .Ben bunları duyunca durakladım bır an bırsey dıyemedım..Ben sevgıım için ona karışmadım artık arkadaşı konusnda ama ona guvenım sarsıldıı.Vazgecemeyırum işte ....Ben ne yapıcam hıçbırseyyy bılmıyorum.Kapanırsam onun ıcın olmaz yanı ona da dedım.. Biraz anlayış göstersee cok ıyı olucak..Ben artık doluyorum..Bu zamana kadar yaşadıklarım benı cok yıprattı ama sevgım hep üstün geldi..Onu cok sevdıgımı vazgecemıyecegımı bılıyor bunu ona hıssettırdım ne yazıkkı...
(((
43:
Hayatta kimse vazgeçilmez değildir öncelikle bunu bil.O senin damarlarında dolaşan kan değil.Seni hiçbir şeye zorlamaya hakkı yok.İbadet insanın içinden gelince anlam kazanan bir şey.Sen aile baskısıyla namaz kılsan onun sana hiçbir katkısı olmaz.Allah katında da kabul görmez.Maneviyat insan yüreğinden gelen bir şeydir.Eğer gerçekten istiyorsan kapanırsın.O kim ki seni buna zorlayabiliyor? Ve nasıl eski kız arkadaşıyla konuşabiliyor ya? Canım bunun gözü dışarı kaymış aklı da çok havai.Kusura bakma ama böyle bir insandan sana hayır gelmez:)