yardım edin bu durumdan kurtulmam gerekiyor.

alittlerbitter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
1
0
1
37
Herkese merhaba

biliyorum bu konuyu açtığım için hepiniz beni yargılayacaksınız ama yine de açmak istiyorum çünkü içimi boşaltmam lazım. belki de beni anlayacak biri çıkar aranızda. öyle bir umut işte benim ki.

ben iyi değilim hayatın getirdiği şartlar belki de böyle yaptı beni.

yaptıklarım büyük bir günah bunu kabullendiğimi öncelikle bilmenizi isterim.

evli bir adam ile bir ilişki yaşıyorum ve birbirimizi video ya çekmeye başladık bir süreden sonra.

videonun amacı aslında sıkça görüşemediğimiz için özlediğimizde birbirimizi izlemekti.

sonra işler iyice sarpa sardı ve daha büyük oyunlar yapmaya başladık ve bir siteye yazıldık çoklu birliktelikler yaşamak adına.

bunları yaşarken yine video olayları oldu.

artık psikolojimin iyice bozulması ile birlikte videoları eşine gönderdim, şu an boşanma süresindeler ve biz yine görüşüyoruz ve aynı durumlara devam etmekteyiz.

ben bu durumlardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum ama büyük bir vicdan azabı ve bir keder içerisindeyim. depresyonun en ağırını yaşarıyorum ama bulunduğum durumdan da kendimi çekip kurtulamıyorum.

psikoloğa da gittim ama bir kaç seans sonrasına devam edemedim utangaçlık mı yoksa bilmiyorum.

aranızda benim gibi durumda bulunanlar var mı ?
ne yapmalıyım ?

Videolae umarim sizdedir, bir kopyasini baskalarina vermemis, yuklememissinizdir.

Grup yaparken de yine umarim kayitlar sizdedir

Valla hiç depresyonda olan birine benzemiyorsun gayet

Amacın sevgilinle karısını boşamak olmuş amacına ulaşmaya az kaldı , neyin depresyonu bu

Evli adamla ilişki, internet sitelerinden grup karmasik iliskiler, bunları içeren video kayıtları ve bunu adamın eşine göndermek valla bu konboyu yakalayan sizi anlayacak dert ortağı zor bulursunuz.

Ayrıca Neden eşine yolladın ki? Adam seni tehdit mi ediyor? Eger öyleyse şikayetçi ol. O adamdan ayrıl, o sitelerden de uzak dur. Kendine temiz bi sayfa aç

Bu konu gerçek mi. Yine erkek bir üye olmasın. Umarım öyledir. Her haltı yap sonra eşine yolla. Siz evli misiniz merak ettim.

Psikolojisi bozulmuş eşine yollamış kendi kaldığı yerden devam etmiş.:))))) Yersen...... Konuya pek inanmadım ama.

Üzülme olumlu tarafından bak sevgilinin eşini böyle iğrenç bi adamdan kurtarmışsın baya sevaba girmişsin en azından kendine ettiğin kötülükleri düşünüp üzülürken yaptığın hayırı düşünüp mutlu olabilirsin

Sizi kınayamam çünkü aynı olayların başıma geleceğinin garantisini veremem.Bu olaylar size bir ders olsun.Evli adamlardan uzak durun da kiminle cinsellik yaşayacaksanız yaşayın bir de video olayları falan bir daha hiç bulaşmayın geçmiş olsun.

Back
X