Yardım edin çıkmazdayım napacagimi bilmiyorum....

Adaasel44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
33
-2
1
33
Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.

Kesinlikle yanlış yöndesiniz gibi geliyor bana. Belki 43 yaşındaki adam çok iyi de olabilir bilemeyiz ancak şu an, şu zaman için yanlış bir seçim. tamamen boşanıp ardından ikinci evliliği düşünmelisiniz. Bu süreçte de Ya kendinize bi yuva kuracaksınız kızınızla, ya da bir süre ailenize katlanmak zorundasınız. Boşandıktan sonra da hala adam aynı fikirdeyse konuyu masaya yatırırsınız.

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Ne ailenize ne eski eşe ne de yeni tanıştığınız kişiye bel bağlamayın ,bir işe girin çalışın kendi kazancınız olsun, eski eşle görüşün sadece çocuk için nafaka alın , bir süre briikim yapın ve esonra küçükte olsa ayrı bir eve çıkın kızınızla ,yeni bir ilişki için de çok erken ..

Acele davranmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin..evladımızı düşünün...anneniz babanız bakmak zorunda insan torununu nasıl istemez ya...Bu nasıl vicdan....sakın onlara kızıp ayrılmadan başkasıyla birlikte olmayın sonra velayet davası açılmasın...çocuğunuzdan olmayın..onun anneye ihtiyacı var...madem gönlünüz var tanıyın acele etmeyin

Biraz daha sabredin. Nafaka ve boşanma davası ayrı davalar değil mi? Acele ile bir karar vermeye çalışıyorsunuz. Kızınız annenizin bakabileceği hatta anaokuluna gönderebileceğiniz bir yaşta. Girin çalışın. Evde bütün birlikte durmaktansa dışarıda çalışıp biraz mesafe girmiş olur ailenizle.
Akabinde kendinizi toparlayın bir eve çıkarsınız. Kendinize bir hayat kurmadan kesinlikle bir ilişkiye girmeyin. Ve bu ilişkide de ikinci evlilik olsa da ailenizle gelip tanışmadan kabul etmeyin.

E peki ters bı durumda adam demezmi ,benim evime sen geldin diye

İyice ölç ve biç ondan sonra karar ver. Dediğin gibi belki seninle evlenmek isteyen adam gerçekten çok iyi biridir ama bunun aksini de düşün, arkadaşların da dediği gibi yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Son kararın o adamla evlenmekse de, eskisinden bir an önce kurtul. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kusura bakmayın tamam talihsizlikler yasamissiniz da neden kurtulmak için yine evlilik düşünüyorsunuz?
Şuan zaten bosanmamissiniz bu aşamada evlenemezsiniz de.
Ve düzen oturtamamanizin bir diger nedeni de parasızlık bence.
Zincir marketlere başvurun işiniz olursa bukadar güçsüz hissetmezsiniz eliniz güçlenene kadar ailenizin kahrını çekin.

Sakin olun ve sağlıklı düşünün, tanımadığınız adam ne olduğu belli değil ki olsa bile daha davanız sürüyor. 29 yaşında gencecik insansınız, elin kahrını çekmekten iyidir ailenizin kahrını çekmek. Çocuğunuz var her şeyden önce düşünmeniz gereken, bilmediğiniz bir adamın evinde çocuğunuzu nasıl güvenip yaşatacaksınız.
İşe girin çocuğunuzu yarım günde olsa devlet anaokuluna verin, doğru düzgün bir hayat kurana kadar ailenizle yaşamaya devam edin.
Başınızı yakmayın.

🌸🌸🌸
Kesinlikle yanlış yöndesiniz gibi geliyor bana. Belki 43 yaşındaki adam çok iyi de olabilir bilemeyiz ancak şu an, şu zaman için yanlış bir seçim. tamamen boşanıp ardından ikinci evliliği düşünmelisiniz. Bu süreçte de Ya kendinize bi yuva kuracaksınız kızınızla, ya da bir süre ailenize katlanmak zorundasınız. Boşandıktan sonra da hala adam aynı fikirdeyse konuyu masaya yatırırsınız.
Adam beklemiyo.hicbirsey talep etme ondan.servetim sana da bana da kızına da doğmamış çocuklarınıza da yeter diyo.cocugumuz olsun ki malımı mülkümu sağa sola bırakacağıma evlatlarıma sana bırakayım diyo

Back
X