Yardım edin çıkmazdayım napacagimi bilmiyorum....

Daha bosanmadan ne adamı kardesım adamın vaatleri sızı etkilemiş sızın oncelıgınız kızın sonra kendın olmalı saglam adımlar atmalısınız.esınden cocuk ıcın mutlaka nafaka almalısın yarının ne olacagı bellı mı bu adamdan da bosanıp ortada kaldığını dusun.aılenle iyı gecın herseye anlam yükleme yaptıklarına calıs cocugunu devlet anaokuluna ver arada ailene de maddi yardım yap bır bosan bacım.Bosanmadan aslaa adamla imam nikahı adı altında evde yasama sakın.Adını neye cıkarırlar kızını uzerler yapma bacım.

Kız evladınız var bir değil on kez düşünün derim.

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Önce boşanın siz hala evlisiniz farkındamısınız,adam sizi seviyor istiyorsa yüreğinede güveniyorsa boşanmanız bittiği an nikahı basar..

Aile kısmına hiç girmiyorum bile yoksa ağzımı bozarım..

Çalışmak zor mu geliyor..çalış,çocuğunu kreşe ver..o adama gittiğinde daha güzel bir hayat bekliyorsan ,bekleme

Hayatinizdaki adam iyi birisi olsa, deger verse ve sevse size der ki :"maddi alacaklarini bosver, bosan, gelip seni aileden isteyeyim, evlenelim, yuva kuralim." Bu adam sizin zor durumunuzdan faydalanmaya calisiyor, uzak durun. En kotu aile, sevgilinizden daha iyidir

1 sene gecmeden neden evlilik yapilmasin ki konudan bağımsız soruyorum. Benim bildiğim kadarı ile 3 iddet dönemi beklemek yeterli oluyor.(herhangi bir gebelik ihtimaline karşı) Konu sahibin durumu farkli , ayri yaşıyor eşinden ve cekismeliye gitmis durum.Belki bu durumda 3 aylık sure beklenmeyebilir yeni evlilik icin , beklense dahi mahkeme karari ile bu süreyi de kaldirabiliyorlar , gebelik olmadığını kanitlamak şartı ile tabi.Bir oyuncu bu şekilde yaparak bosandiktan hemen sonra ikinci evliligini yapmıştı
Yasalar öyle demiş ben bilmem. İşte dava açması gerek gebelik olmadığını kanıtlaması lazım o da en az 2 kere gitmesi demek mahkemeye. Yani evlenmesine çok var daha her türlü

🌸🌸🌸

Adam beklemiyo.hicbirsey talep etme ondan.servetim sana da bana da kızına da doğmamış çocuklarınıza da yeter diyo.cocugumuz olsun ki malımı mülkümu sağa sola bırakacağıma evlatlarıma sana bırakayım diyo

Vay vay vay....Hayırdır cennette tadilat mı var da iyilik meleği gibi biranda düşmüş hayatına...Hiç.inandırıcı değil bu kadar vericilik üstelik henüz evli bir kadına...Bu adamı iyi araştır

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Resmi olarak boşandıktan sonra 6 ay gönül bağı devam eder diyor avukatlar vss kimseye gitmeyin. Sizin hayat yaşamak için bir erkeğe ihtiyacınız yok. Devletin kreşleri oluyor. Çocuğunuzu kreşe verin ve bir işe girin asgari ücret ile çalışın iyi kötü kendi hayatınızı kurun. Ondan sonra hayatınızda birisi olmasını istiyorsanız iyi kötü tanıyın ve çocuğunuzu da düşünerek karar verin.

Şuan bir karar vermek için iyi bir dönem olmayabilir.

Tekrar belirtiyorum hayatta kalmak çocuğunuz ile yaşamak için bir erkeğe ihtiyacınız yok.
Çalışın çalışın çalışın
İş kur üzerinden veya Google üzerinden kendiniz duygun işler arayın başvuru yapın. Zincir marketler kurumsal giyim mağazaları vs ne iş yaparsaniz yapın ama kendinizi bir erkeğe mecbur hissetmeyin.

Kusura bakmayın tamam talihsizlikler yasamissiniz da neden kurtulmak için yine evlilik düşünüyorsunuz?
Şuan zaten bosanmamissiniz bu aşamada evlenemezsiniz de.
Ve düzen oturtamamanizin bir diger nedeni de parasızlık bence.
Zincir marketlere başvurun işiniz olursa bukadar güçsüz hissetmezsiniz eliniz güçlenene kadar ailenizin kahrını çekin.
Çalışmak zor geliyor ondan, evlenmek en kolayı. :) En kolay çıkış yolu da ondan...

Ne geliyorsa başına bu konu sahiplerinin işte bu kafa yapısından dolayı geliyor.

Bir defa evlilik yapmış, sütten ağzı zaten yanmış. Şimdi yüz kere düşünüp öyle adım atacakken, kurtulmanın kolayı olarak evlilik yine en tatlı seçenek geliyor. Daha boşanmadan yeni evliliğin derdi...

Ne denir, umarım çocuğunuz sizi örnek almaz konu sahibi.

Resmi olarak boşandıktan sonra 6 ay gönül bağı devam eder diyor avukatlar vss kimseye gitmeyin. Sizin hayat yaşamak için bir erkeğe ihtiyacınız yok. Devletin kreşleri oluyor. Çocuğunuzu kreşe verin ve bir işe girin asgari ücret ile çalışın iyi kötü kendi hayatınızı kurun. Ondan sonra hayatınızda birisi olmasını istiyorsanız iyi kötü tanıyın ve çocuğunuzu da düşünerek karar verin.

Şuan bir karar vermek için iyi bir dönem olmayabilir.

Tekrar belirtiyorum hayatta kalmak çocuğunuz ile yaşamak için bir erkeğe ihtiyacınız yok.
Çalışın çalışın çalışın
İş kur üzerinden veya Google üzerinden kendiniz duygun işler arayın başvuru yapın. Zincir marketler kurumsal giyim mağazaları vs ne iş yaparsaniz yapın ama kendinizi bir erkeğe mecbur hissetmeyin.

Geçinemem nasıl yapayım diyecek muhtemelen. Onu da burada gördüm. Tek maaşla zincir marketlerde çalışıp ev geçindiren binlerce insan var.

Adamı ne kadar tanıyorsunuz ? Kızınız da onunla yaşayacak çünkü. Boşanmadan böyle bir yola girmeyin. Boşanana kadar iş bulmaya çalışın iyi kötü bi birikiminiz olsun.

Bakin böyle zor durumdaki kadınları bulan adamlarda çok yalan oluyor. Adam kendini milyoner gibi tanıtır gidersin kirasını ödeyemeyen birini bulursun. Ve babanın evinden bu şekilde çıkarsan ikinci dönüş daha da zor gelir sana.. adamın sadece durumu iyi diye düşünüp, beylik laflarına kanıp da kızını da ateşe atma sakın.

Sonuçta annenin evi, ne derlerse desinler, duymazdan gel. İyi geçinmeye çalış ve alınganlık yapma , hassasiyeti bırak. Çocuğunun en güvenli olduğu yer neresiyse orada olman gerekiyor senin. Zamanla uygun biri çıkar karşına, sen düzenini otururtursun. Acele kararlar verme.

🌸🌸🌸
Adam beklemiyo.hicbirsey talep etme ondan.servetim sana da bana da kızına da doğmamış çocuklarınıza da yeter diyo.cocugumuz olsun ki malımı mülkümu sağa sola bırakacağıma evlatlarıma sana bırakayım diyo
Adam beklemiyor nasıl iş ya.. Neden acele ediyor?? Antropoza mı girecekmiş... :)))
Ben bu acele etme olaylarindan işkillenirim mesela.

Özelden bana mesaj atabilir misin seninle biraz uzun konuşalım

Şaka gibi ya.Esra Eroldaki olaylar sanki.Yahu adam aldatmış,boşanma sürüncemede,adam başkasıyla yasio,ortada 3 yaşında bebe var anne 43 yaşında birini bulmuş ona kacma planı yapio.Neresinden tutarsan elinde kalicak bı konu.Ya kusura bakmayın ama anne olan kadınların bu gözü dönmüş halde birini bulma çabasını hiç ama hiç anlayamicam.Hayatinizda biri olmasın anlamında asla demiorum bunu.Elbette olacak bundan daha doğal ne olabilir.Ama daha kağıt üzerinde bile olsa evliyken ve ortada 3 yaşında bebe varken de bı bekleyin be güzel kardesim,az durun olmezsiniz.Analarini babalarını cekemezler,evlatları için bı ise giremezler ama hiç tanimadiklari,başlarına ne getireceğini bilmedikleri bı adamın yanına 3 yaşında bebeyle kaçarlar.Buyrun kaçın hanımefendi ne diyelim biz size.

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X