• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin çıkmazdayım napacagimi bilmiyorum....

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Bu arada eski konunuza baktım eşiniz devlet memuru olduğu için paşa paşa öder nafakanızı (ödemek zorunda) merak etmeyin. En azından çocuk için iştirak alırsınız. Boşanma davası süresince de para almıyorsanız tedbir nafakası talep edin. Aldatılma görüntüleri de mevcutmuş manevi tazminat da isteyin. Asla geri adım falan atmayın, ödeyecek elbet. Tehditler için de uzaklaştırma aldırmıssınızdır umarım. Bakın diyorsunuz ki eşim melek gibiydi, Yanyana yattığınız adamı tanıyamıyorsunuz, 1 yıldır tanıdığınız adamdan ne çıkar? Sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz lazım. Çok yakından tanıyıp, çokça vakit geçirmedikçe. Ailesini, hayatını, arkadaşlarını çok yakından tanımadıkça ve buna insan size her konuda çok iyi olmadıkça lütfen kimse ile evlilik yoluna girmeyin.

187795B3-F95C-4DAC-BD9A-E712DDDFEC65.webp

nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.
Bana dolandirici gibi geldi.
Guvenme derim..
Adam zaten cikmazda oldugunu biliyor..
Bosanma surecinde oldugunu da biliyor.
Yerinde olsam o kimlikle gitmeyi birak soyadimi bile soylemem bu adama.
Vatandas uretim bandi istiyor..Yani bir seni seviyorum,bir sana asigim yok anladigim kadariyla.
Tasiyici anne ariyor gibi geldi bana.
Ayrica cocuk sendeyken baska bir adamla gorusmek dava sureci icin iyi olmayabilir.

Hayatınızdaki insanı maksimum 1 senedir tanıyorsunuzdur herhalde. 1 senedir tanıdığınız biri ile çocuğunuzu lütfen aynı eve sokmayın.Evden kurtulmak adına başka bir evlilik yapmayın. Çocuğunuz 3 yaşındaymış, bazı devlet okullarında 3 yaş anaokul sınıfları var, yakınlarınızdaki okulları araştırın. Çocuğunuzu okula verip halkeğitim meslek kurslarına başvurun. Terzilik, kuaförlük, aşçı yardımcılığı, pastacılık, cilt bakımı, epilasyon, güzellik uzmanlığı gibi binlerce kurs var. Kayıt yaptırın, kursiyer sayısı yetersiz ise etrafınızda bu işi yapmak isteyenlerle imza toplayıp kurs açtırın. Benim gittiğim merkezdeki uzman hanımefendi eşinden boşanmış, güzellik uzmanlığında yetiştirmiş kendisini şimdi 1 çocuğuna o mesleği yaparak bakıyor, çocuk için iştirak nafakasını da alıyor. 🤷🏼‍♀️ Yani yapan yapıyor işte. Üstelik ailenize bir süre maddi yardımda bulunur, paranızı toplar sonra kendi düzeninizi kurarsınız. Yeni bir evlilik tamamen risk. Hele ki bu adamı internet üzerinden tanıyorsanız çok daha büyük bir risk. Çocuğunuza bunu yapmayın, onu düşünerek adım atın.
İktisat bölümü mezunuyum.hayir arkadaş ortamımızda tanistik

Bu arada eski konunuza baktım eşiniz devlet memuru olduğu için paşa paşa öder nafakanızı (ödemek zorunda) merak etmeyin. En azından çocuk için iştirak alırsınız. Boşanma davası süresince de para almıyorsanız tedbir nafakası talep edin. Aldatılma görüntüleri de mevcutmuş manevi tazminat da isteyin. Asla geri adım falan atmayın, ödeyecek elbet. Tehditler için de uzaklaştırma aldırmıssınızdır umarım. Bakın diyorsunuz ki eşim melek gibiydi, Yanyana yattığınız adamı tanıyamıyorsunuz, 1 yıldır tanıdığınız adamdan ne çıkar? Sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz lazım. Çok yakından tanıyıp, çokça vakit geçirmedikçe. Ailesini, hayatını, arkadaşlarını çok yakından tanımadıkça ve buna insan size her konuda çok iyi olmadıkça lütfen kimse ile evlilik yoluna girmeyin.

Eki Görüntüle 3031467
Evet tedbir nafakası alıyorum 900 TL
10 bin maaş aliyo bize düşen 900

İktisat bölümü mezunuyum.hayir arkadaş ortamımızda tanistik

Kendi mezun olduğunuz bölümde tecrübeniz yoksa ek mesleki kurslarla da iş şansınızı arttırabilirsiniz, başka alanlara da yönelebilirsiniz. Şu an önceliğiniz mutlaka iş olsun.

Bana dolandirici gibi geldi.
Guvenme derim..
Adam zaten cikmazda oldugunu biliyor..
Bosanma surecinde oldugunu da biliyor.
Yerinde olsam o kimlikle gitmeyi birak soyadimi bile soylemem bu adama.
Vatandas uretim bandi istiyor..Yani bir seni seviyorum,bir sana asigim yok anladigim kadariyla.
Tasiyici anne ariyor gibi geldi bana.
Ayrica cocuk sendeyken baska bir adamla gorusmek dava sureci icin iyi olmayabilir.
Adam iş adamı.sigorta şirketi var.sirketine gittim birçok kez.hayir fazlasıyla ilgili ve değer veriyo.ama çocuğum olacaksa senden olsun isterim diyo

Adam iş adamı.sigorta şirketi var.sirketine gittim birçok kez.hayir fazlasıyla ilgili ve değer veriyo.ama çocuğum olacaksa senden olsun isterim diyo
O Berdan Mardini'nin sarkisi..Kanma derim.
Boyle bir adamin etrafinda bir dunya kadin vardir muhtemelen..Neden sen peki ?
İsterse daha once evlilik yapmamis,bekar bir sure kadin da bulabilir illaki.
Bana sorarsan senden istemesinin nedeni guclu olmadigini bilmesi,ozetle onun isteklerine karsi cikamayip boyun egebilecegini hissetmis olmasi.
İs adami,sigorta sirketi var..
Yahu sence mantikli geliyor mu bu adamin seninle olmak icin diretmesi ?
Tabi sen bilirsinde bu kisi seni kurtarmaz,basina daha buyuk is acar.
Adam zaten is adami kartini oynamis,gozunu boyamis.
Dikkatli ol derim.

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Bi öbüründen kurtulsaydınız,sütten ağzi yanan yoğurdu üfleyerek yer, biraz kendinize gelin lütfen.

O Berdan Mardini'nin sarkisi..Kanma derim.
Boyle bir adamin etrafinda bir dunya kadin vardir muhtemelen..Neden sen peki ?
İsterse daha once evlilik yapmamis,bekar bir sure kadin da bulabilir illaki.
Bana sorarsan senden istemesinin nedeni guclu olmadigini bilmesi,ozetle onun isteklerine karsi cikamayip boyun egebilecegini hissetmis olmasi.
İs adami,sigorta sirketi var..
Yahu sence mantikli geliyor mu bu adamin seninle olmak icin diretmesi ?
Tabi sen bilirsinde bu kisi seni kurtarmaz,basina daha buyuk is acar.
Adam zaten is adami kartini oynamis,gozunu boyamis.
Dikkatli ol derim.
Bana diyo zaten ya eşinden bosan gel evlenelim.ya da bu iş 2-3 yıl sürer daha.yolumuza bakalım diyo

İsterse insan 20 kere evlensin beni ilgilendirmez ama... Anne olduktan sonra, devir de bu kadar kötüyken ben evladımı başka insanlarla aynı eve sokamayacağımı farkettim. Elbette sizin de bir gün mutlu olmaya hakkınız var ama yaş farkı falan da çok fazla... Ne bileyim çok insanın içine sinen bir durum değil bu. Boşanmadan zaten kimsenin yanına gitmeyin, diğer arkadaşlar da söylemiş. Yavrunuz için o kadar ince eleyip sık dokumanız lazım ki. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bana diyo zaten ya eşinden bosan gel evlenelim.ya da bu iş 2-3 yıl sürer daha.yolumuza bakalım diyo
Nereye gidiyorsunuz daha boşanma bitmemiş. Bitse bile 1 sene geçmeden evlenemezsiniz. Gidip dava açmalısınız evleneceğim diye. Sonra hastaneye gönderiyorlar diye biliyorum burasına emin değilim ama. O davanın bitmesini bekleyeceksiniz anca o zaman. O arayı beklerken iş bulmaya çalışsanız işin kolayına kaçacağınıza.???

🌸🌸🌸

Adam beklemiyo.hicbirsey talep etme ondan.servetim sana da bana da kızına da doğmamış çocuklarınıza da yeter diyo.cocugumuz olsun ki malımı mülkümu sağa sola bırakacağıma evlatlarıma sana bırakayım diyo
Siz de saf gibi inandınız mı bunlara? Bulabildiğiniz ne iş varsa girin çalışın. Gerekirse temizlikçilik, bakıcılık her ne olursa. Önce bir maddi gücünüzü elinize alın. Sizin 3 yaşında bir çocuğunuz var, kaderini başka insanların eline mi teslim edeceksiniz? O adam da menfaatçinin önde gideni. Yarın sizi yüzüstü bırakıp gider, üstüne bir de rezil olursunuz. Öyle veya böyle hala evlisiniz. Dikkat edin lütfen.

Nereye gidiyorsunuz daha boşanma bitmemiş. Bitse bile 1 sene geçmeden evlenemezsiniz. Gidip dava açmalısınız evleneceğim diye. Sonra hastaneye gönderiyorlar diye biliyorum burasına emin değilim ama. O davanın bitmesini bekleyeceksiniz anca o zaman. O arayı beklerken iş bulmaya çalışsanız işin kolayına kaçacağınıza.???

1 sene gecmeden neden evlilik yapilmasin ki konudan bağımsız soruyorum. Benim bildiğim kadarı ile 3 iddet dönemi beklemek yeterli oluyor.(herhangi bir gebelik ihtimaline karşı) Konu sahibin durumu farkli , ayri yaşıyor eşinden ve cekismeliye gitmis durum.Belki bu durumda 3 aylık sure beklenmeyebilir yeni evlilik icin , beklense dahi mahkeme karari ile bu süreyi de kaldirabiliyorlar , gebelik olmadığını kanitlamak şartı ile tabi.Bir oyuncu bu şekilde yaparak bosandiktan hemen sonra ikinci evliligini yapmıştı

Back
X