• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin çıkmazdayım napacagimi bilmiyorum....

Ne ailenize ne eski eşe ne de yeni tanıştığınız kişiye bel bağlamayın ,bir işe girin çalışın kendi kazancınız olsun, eski eşle görüşün sadece çocuk için nafaka alın , bir süre briikim yapın ve esonra küçükte olsa ayrı bir eve çıkın kızınızla ,yeni bir ilişki için de çok erken ..
Çalıştim 2 ay.cocgu kreşe verdim bakmıyorlar çünkü.cocuk hasta oldu 2 haftadır perişan halde ne yapacam bilmiyorum

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın dikkatli olun, hayatınıza girecek herkesi iyi tanımaya çalışın

Acele davranmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin..evladımızı düşünün...anneniz babanız bakmak zorunda insan torununu nasıl istemez ya...Bu nasıl vicdan....sakın onlara kızıp ayrılmadan başkasıyla birlikte olmayın sonra velayet davası açılmasın...çocuğunuzdan olmayın..onun anneye ihtiyacı var...madem gönlünüz var tanıyın acele etmeyin
Bakiyolar bakmiyolar değil ama söylene söylene

Biraz daha sabredin. Nafaka ve boşanma davası ayrı davalar değil mi? Acele ile bir karar vermeye çalışıyorsunuz. Kızınız annenizin bakabileceği hatta anaokuluna gönderebileceğiniz bir yaşta. Girin çalışın. Evde bütün birlikte durmaktansa dışarıda çalışıp biraz mesafe girmiş olur ailenizle.
Akabinde kendinizi toparlayın bir eve çıkarsınız. Kendinize bir hayat kurmadan kesinlikle bir ilişkiye girmeyin. Ve bu ilişkide de ikinci evlilik olsa da ailenizle gelip tanışmadan kabul etmeyin.
Boşanma mal davası ve altın davası 3 u ayrı davalar.tesekkur ederim 🌸

İyice ölç ve biç ondan sonra karar ver. Dediğin gibi belki seninle evlenmek isteyen adam gerçekten çok iyi biridir ama bunun aksini de düşün, arkadaşların da dediği gibi yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Son kararın o adamla evlenmekse de, eskisinden bir an önce kurtul. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲

Kusura bakmayın tamam talihsizlikler yasamissiniz da neden kurtulmak için yine evlilik düşünüyorsunuz?
Şuan zaten bosanmamissiniz bu aşamada evlenemezsiniz de.
Ve düzen oturtamamanizin bir diger nedeni de parasızlık bence.
Zincir marketlere başvurun işiniz olursa bukadar güçsüz hissetmezsiniz eliniz güçlenene kadar ailenizin kahrını çekin.
Yapmam gereken tek şey bu gibi

Ben bu kadınlarımızı anlamıyorum ailenin bir sözüne gelemez dayanamazlar kocanın birini boşamadan öbürünü almaya kalkarlar. Ailen sana bunları yapabiliyorsa zor gününde el oğlu hemen pamuklara mı saracak? Adamı iyice tanıdınız mı? Kimdir nedir biliyor musunuz?

Sakin olun ve sağlıklı düşünün, tanımadığınız adam ne olduğu belli değil ki olsa bile daha davanız sürüyor. 29 yaşında gencecik insansınız, elin kahrını çekmekten iyidir ailenizin kahrını çekmek. Çocuğunuz var her şeyden önce düşünmeniz gereken, bilmediğiniz bir adamın evinde çocuğunuzu nasıl güvenip yaşatacaksınız.
İşe girin çocuğunuzu yarım günde olsa devlet anaokuluna verin, doğru düzgün bir hayat kurana kadar ailenizle yaşamaya devam edin.
Başınızı yakmayın.
Teşekkür ederim.hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz.sanirim doğru yol da bu.Allah razı olsun

Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Hayatınızdaki insanı maksimum 1 senedir tanıyorsunuzdur herhalde. 1 senedir tanıdığınız biri ile çocuğunuzu lütfen aynı eve sokmayın.Evden kurtulmak adına başka bir evlilik yapmayın. Çocuğunuz 3 yaşındaymış, bazı devlet okullarında 3 yaş anaokul sınıfları var, yakınlarınızdaki okulları araştırın. Çocuğunuzu okula verip halkeğitim meslek kurslarına başvurun. Terzilik, kuaförlük, aşçı yardımcılığı, pastacılık, cilt bakımı, epilasyon, güzellik uzmanlığı gibi binlerce kurs var. Kayıt yaptırın, kursiyer sayısı yetersiz ise etrafınızda bu işi yapmak isteyenlerle imza toplayıp kurs açtırın. Benim gittiğim merkezdeki uzman hanımefendi eşinden boşanmış, güzellik uzmanlığında yetiştirmiş kendisini şimdi 1 çocuğuna o mesleği yaparak bakıyor, çocuk için iştirak nafakasını da alıyor. 🤷🏼‍♀️ Yani yapan yapıyor işte. Üstelik ailenize bir süre maddi yardımda bulunur, paranızı toplar sonra kendi düzeninizi kurarsınız. Yeni bir evlilik tamamen risk. Hele ki bu adamı internet üzerinden tanıyorsanız çok daha büyük bir risk. Çocuğunuza bunu yapmayın, onu düşünerek adım atın.

Akıllanmamışsınız.
Sizden 14 yaş büyük biriyle ne evliliği, ne yaşaması allasen ?
Kanmayın bu tip şeylere.
Bir çocuk sahibisin.
Adam in midir cin midir bilmezsin, evladına yazık, etme eyleme derim.
Daha ortada boşanma durumu da yok.
Adam bunu tutup dava dosyasına ekletirse zırnık vermeyebilirler.
Lütfen akıllı olun.
İşe girin çalışın, aileniz belki parayı görünce seslerini keser.

Ne idüğü belirsiz bir herifin parası var diye, gül goncası kızımı alıp da yanına gitmem. Davanızı da olumsuz etkileyebilir. Ailemi çekerim, sabrederim; işe girerim. Boşandıktan sonra adamı da iyice bir tanıdıktan sonra karar verirsiniz. Öfkeyle kalkan; zararla oturur.

Back
X