Yardım edin çok bunalımdayım

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
Erkek arkadaşımla ailem istemediği için ayrılmıştık
1 saat önce babası aradı babamı ikna ettiler herşeye işini bulsun madem dediler ben babamı ikna olmaz sanıyordum
Önceki ayrıldığımda annem hemen bizim burdan görücü kabul etmiş 2 hafta sonra konuşsun kızla oğlan diye
Babamda kabul edince erkek arkadaşımı. Sana bırakıyorum napmak istiyosan yap dedi. Annemde ben görücüye dedim oğlanla kafede buluşcanız haber verdik ailesine dedi ayrıl dedi istemeyerek ayrıldım çok üzgünüm erkek arkadaşım da çok üzüldü 4 yılımızı nasıl çöpe atabiliyosun bu kadar dedi ben senin için babanı aradım konuştum ikna ettim dedi
Ben napcam şimdi ya napcam ağlıyorum

Kızlar görücüyle görüşmedim erkek arkadaşımla barıştık gibi olduk. 4 yıldır bekliyordum onu iş bulmasını askerliği yapmasını zaten ailemde çalışmıyor diye istememişti. Erkek arkadaşım bekle biraz daha dedi. Kabul ettim bende ama sonuç olarak aynı gene evde yatıyor film oyun oynuyor. Sadece babamı ikna edene kadarmış onun.

Son düzenleme:
Acılara yürüyorum korkmuyorum diyorsunuz yani.
Daha sabahki konunuzda babanız kabul etmiyordu hangi ara kabul etti. Anneniz görücü buldu görüşeceksiniz dedi. Sezonluk dizi gibi hayatınız

Napcam diye aglanir mi...gitmeyin yeni görücüye. Hayatınızın hatasını yaparsınız.

Ortada olan ? Babanız size sunmuş , napiyosan yap diye ! Siz ne yapmışsınız, 4 yılınızı verdiğiniz sevdiginizden ayrılmış siniz. Tercihiniz bundan yana olmuş .niye şimdi üzülüyorsunuz onu anlamadım !

Acılara yürüyorum korkmuyorum diyorsunuz yani.
Daha sabahki konunuzda babanız kabul etmiyordu hangi ara kabul etti. Anneniz görücü buldu görüşeceksiniz dedi. Sezonluk dizi gibi hayatınız
1 saat önce aradılar baya knuştular babam en son sana bırakıyorum dedi. Annem de bana sormadan önceki ayrıldğıımda kabul etmiş. Şimdi barışcam dedim olmaz artık bu işin cılkı çıktı dedi

Sevdiği dediği adam 2 yıldır çalışmıyormuş. Adamın çalışmak DNA kodunda yokmuş babası da ben çalışmayana kız vermem demiş ayrılmışlar. Şimdi babası ikna olmuş güya

1 saat önce aradılar baya knuştular babam en son sana bırakıyorum dedi. Annem de bana sormadan önceki ayrıldğıımda kabul etmiş. Şimdi barışcam dedim olmaz artık bu işin cılkı çıktı dedi
E bı zahmet gitmeyin görücü görüşmesine ! Şaka gibi .

Adamin elinde hala is yok. Önce bir etsin sonra düsünülür gerisi. Anneniz size danismadan nasil dünür kabul edebiliyor. Hayatinizda agirliginizi koymaniz lazim
Annem etmiş barışcam dediğimde de olmaz ben seni şunla görüştürcem dedi işi gücü çok iyi dedi. Ona haber verdik ayrıl bundan artık hayır gelmez dedi

Hayatınızı çok zorlaştırıyorsunuz bence.
Erkek arkadaşı aile istemedi diye hemen ayrılıp sonra da babayı ikna etmek çok kolay olmuş.
4 senenin üstüne görücü ile buluşma planı yapmak da çok şaşırtıcı.
Anneniz biraz duygularını ön plana çıkarmalı bence.
Robot gibi davranmış.

Tek derdimiz evlenmek mi sizin. Hayatta başka beklentiniz yok mu?
En son dertli tavuk gibi ortada kalır bence, bu görücü işi olmaz, diğeri de başkasıyla görüştün diye istemez. Gerçi bu tarz ailelerde hep yedek aday oluyor, reklamda arkasından perwoll çıkaran ablalar gibi bir de bunu dene diye gelir yengesi ertesi gün

Sevdiği dediği adam 2 yıldır çalışmıyormuş. Adamın çalışmak DNA kodunda yokmuş babası da ben çalışmayana kız vermem demiş ayrılmışlar. Şimdi babası ikna olmuş güya
E bu ark niye hemen görücü görüşmesine anasının zoru ile gitmeye calisiyo onu anlamadım . Hadi iş bulamadı adam bari bulmasını beklesin hemen niye başkasını düşünüp goruculer moruculer ... bizde kız olduk

Görücüyü iptal et.
erkek arkadaşını gerçekten seviyorsan, mutlu olacağınıza inanıyorsan onunla devam et.
Babasının hapis olayını senin baban öğrendi mi?

Artık senin bu durumun kabak tadı vermeye başladı.
Günde 2 konu açıyorsun ve hep aynı şeyleri yazıyorsun.
Ayrıca şu nokta kullanımından da tasarruf etme,arada kullan bence.Cumle nerede başlayıp bitiyor belli değil.

Görücü gelen kişinin işi iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…