Yardım edin çok bunalımdayım

Calismayan biriyle evlenirsen ayni benim gibi surunursun cnm yol ver gitsin.. son pismanlik neye yarar

Babanın bu kadar çabuk kabul etmesine de şaşırdım.
Çocuğun babası senin babanın numarasını nereden almış da senden habersiz aramış?
Benim babam da bi sevgilime aşırı karşı çıkmıştı.
Ama karşı taraf hiç babam babanı arasın falan demedi.
kendisi babamın iş yerine gidip konuşmak istedi bende babanı da yanına al ciddiyetin belli olsun deyince babam istenmediği yere gitmez demişti.
O çocuğun babası istenmediğini biliyosa iyi aramış

Babanızın reddettiği arada annenizin adayı ile tanışma ihtimalini düşünebildiysenix bir nolu aday zaten coktan bitmiştir. Hiç olmamıştır.

Karsı tarafın babasının Bi telefonu ile ikna olacaktıysa babanız niye o kadar hayır dedi. Anne baba dediğin böyle yanar döner olmamalı.
Bence sizin o iş olmaz.
Öteki çocugu da bilemiyorum ama aklınızda birinci aday varken tanışmamız mantıklı değil.

Annem etmiş barışcam dediğimde de olmaz ben seni şunla görüştürcem dedi işi gücü çok iyi dedi. Ona haber verdik ayrıl bundan artık hayır gelmez dedi

Adam olmayani 10 sene beklesen de adam edemezsin. Adam evlilik kafasinda olsa hic ne seni nede babanin nede kendi babasinin birsey söylemesine gerek kalmazdi. Ve gördügünüz gibi babasi araya girmek ve söz vermek zorunda kaliyor. Görücüyü görme istemiyorsan, ama bence bu kisiyle kendine cok büyük yük edinirsin, buda saglikli bir evliligi engeller

Karsı tarafın babasının Bi telefonu ile ikna olacaktıysa babanız niye o kadar hayır dedi. Anne baba dediğin böyle yanar döner olmamalı.
Bence sizin o iş olmaz.
Bu kadar kurgulayabilmis kafasında.
Henüz senaryo bazında çok yol kat etmesi gerek.
Zamanla olacak ablası,daha iyi işlerle ,daha iyi hikayelerle çıkacak karşımıza :)

Üzülayorum onu seviyorum hala

Görücü görüşmesine anneniz gitsin madem.
Çocuğa ne dediniz? Annem görücü ayarlamış ayıp olur cafede.çay içmeye gidicez o yüzden senden ayrılıyorum mu dediniz?
Konuşmak istemiyorum dedim barışcaktım ben babam kabul edince annem barışma sakın ona o kadar dedim ben dedi sakın barışma dedi

Evlilik istemiyorum şuan gitmicem görüşmeye

Babamın reddettiği arada değil annem babam istemediği için ayrılmıştım
Annem o ara bana sormadan kız kafasını dinlesin 2 hafta sonra haber veririm ben size demiş
1 telefonla ikna olmadı baya uğraştılar bende ağladım ettim babam öyle olunüı bana bıraktı

Öğrendi araştırdı bişey demedi
Seviyorum onu
Eğer baban sorun etmediyse iyice düşün şimdi ayrılıp da sonradan keşke ailem de kabul etmişken devam etseydim deme.
Ve ailen biraz gönülsüz olduğu için ileride sorun yaşarsan kendin istedin diyebilirler bunu da düşün ne tarz sorunlar yaşarsın vs.

Bana sözler verdi yeminler etti işe gircem çalışcam artık seni hiç üzmicem dedi geçmişte yapmadım devlet işi olsun ilerde rahat edelim dile dedi. Ben çöktüm babam ilk başta kabul etmeyince biz söz nişan olur uzmanlığı kabul eder diye düşünmüştük öyle olunca bende olaylardan çok aşırı etkileniyorum kendimi boşlukta hissettim kimseyi istemedim yanımda olsun konuşmak için olsun erkek arkadaşımı da istemedim ayrıldım kafam aşırı şekilde karışık istiyorum birlikte olalım ama konuşmak istemiyorum onla kızıyorum 2 yıl boyunca askerlik iş bulmadı diye

Canım o iki yıl artık geçmiş gitmiş kimse geçmişi değiştiremez sen bu süreci ağırdan alıp onu gözlemleyebilirsin
Ben çocuğun seni sevdiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…