Beni sevdiğinden eminimCanım o iki yıl artık geçmiş gitmiş kimse geçmişi değiştiremez sen bu süreci ağırdan alıp onu gözlemleyebilirsin
Ben çocuğun seni sevdiğini düşünüyorum
Erkek arkadaşınız adına ayrılmanız en doğru karar olmuş. Adam seviyor değer veriyor ki babasını babanızla iletişime geçiriyor. Siz hala annem görücü dedi sözleştik dedi bilmem ne istemeyerek ayrıldım.. İstemeyerek ayrılmak diye bir şey yoktur. Bırakın da adam sevgisinin arkasında durabilen verdiği değeri hak edebilen biriyle mutlu olsunErkek arkadaşımla ailem istemediği için ayrılmıştık
1 saat önce babası aradı babamı ikna ettiler herşeye işini bulsun madem dediler ben babamı ikna olmaz sanıyordum
Önceki ayrıldığımda annem hemen bizim burdan görücü kabul etmiş 2 hafta sonra konuşsun kızla oğlan diye
Babamda kabul edince erkek arkadaşımı. Sana bırakıyorum napmak istiyosan yap dedi.Annemde ben görücüye dedim oğlanla kafede buluşcanız haber verdik ailesine dedi ayrıl dedi istemeyerek ayrıldım çok üzgünüm erkek arkadaşım da çok üzüldü 4 yılımızı nasıl çöpe atabiliyosun bu kadar dedi ben senin için babanı aradım konuştum ikna ettim dedi
Ben napcam şimdi ya napcam ağlıyorum
Ayrıldığıma bile pişmahım onca yıl aklıma geliyor sürekli
calismaya niyeti olmayanlar nedense hep ayni cumleyi soyluyor.. bu olay hayirli gozukmuyor bence.. yinede sen bilirsin..İşi olmadan olmıcaktı zaten çalışcam dedi bekle dedi
Bende o konuda tereddüt içindeyim ama yeminler ediyor görceksin diyor. para biriktirip çalışıp askerliğin parasını yatırcam diyorcalismaya niyeti olmayanlar nedense hep ayni cumleyi soyluyor.. bu olay hayirli gozukmuyor bence.. yinede sen bilirsin..
sadece bir blablabla'dan ibaret.. hic inandirici degilBende o konuda tereddüt içindeyim ama yeminler ediyor görceksin diyor. para biriktirip çalışıp askerliğin parasını yatırcam diyor
Annem etmiş barışcam dediğimde de olmaz ben seni şunla görüştürcem dedi işi gücü çok iyi dedi. Ona haber verdik ayrıl bundan artık hayır gelmez dedi
Fikrinize katılıyorum ama benzetmeniz pek hoş olmadı yaChow chow cinsi köpek gibisin konu sahibesi, kim elinde yemek sallıyorsa ona gidiyorsun bu ne yahuParanın kokusunu alınca soluksuz vınlayıvermişsin
Daha yeni ayrılmışsın bir soluklan bu nedir, zengin koca var diye 1 dk geçirmeden vınlamışsın
Fikrinize katılıyorum ama benzetmeniz pek hoş olmadı ya
Size kötü bişey söylemek istemiyorumChow chow cinsi köpek gibisin konu sahibesi, kim elinde yemek sallıyorsa ona gidiyorsun bu ne yahuParanın kokusunu alınca soluksuz vınlayıvermişsin
Daha yeni ayrılmışsın bir soluklan bu nedir, zengin koca var diye 1 dk geçirmeden vınlamışsın
Doğru söylüyormuşunuz gene evde yatıyorsadece bir blablabla'dan ibaret.. hic inandirici degil
Sen git müyendizle tanış en iyisiDoğru söylüyormuşunuz gene evde yatıyor
Sadece herşeyi lafta gene evde film izliyor iş bakmıyor beğenmiyor keşke o zaman bittiğinde bitseymiş benimde içim soğuduSen git müyendizle tanış en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?