Yardım edin çok bunalımdayım

Erkek arkadaşınız adına ayrılmanız en doğru karar olmuş. Adam seviyor değer veriyor ki babasını babanızla iletişime geçiriyor. Siz hala annem görücü dedi sözleştik dedi bilmem ne istemeyerek ayrıldım.. İstemeyerek ayrılmak diye bir şey yoktur. Bırakın da adam sevgisinin arkasında durabilen verdiği değeri hak edebilen biriyle mutlu olsun

Ayrıldığıma bile pişmahım onca yıl aklıma geliyor sürekli

Bakin bir insan iyi olabilir, sevedebilirsiniz, ama adam zaten bir ev gecindirecek kapasitede degil. Siz simdi o evlenebilecek hale gelene kadar bekleme niyetindemisiniz? Aileniz bunu kabul eder mi?

Ay daral geldi bana. 21. yüzyıldayız niye kendinizi Salako filmindeki Emine gibi yapıyorsunuz. Onun hadi şartları zordu da size ne oluyor babanız kararı size bırakmış, anneniz iki laf etti diye kurşun yedim ey sol yanımdan moduna bağlamanıza ne gerek var anlamadım

calismaya niyeti olmayanlar nedense hep ayni cumleyi soyluyor.. bu olay hayirli gozukmuyor bence.. yinede sen bilirsin..
Bende o konuda tereddüt içindeyim ama yeminler ediyor görceksin diyor. para biriktirip çalışıp askerliğin parasını yatırcam diyor

Hoff ne hayatlar Allahim
Sirf annen goruculere soz verdi ayip olmasin diye mi ayrildin yani asik oldugun adamdan?
Inanalim mi?
Sular kesildi odevimi yapamadim örtmenim bahanesi kadar sacma olmuş bu bahane..

Annem etmiş barışcam dediğimde de olmaz ben seni şunla görüştürcem dedi işi gücü çok iyi dedi. Ona haber verdik ayrıl bundan artık hayır gelmez dedi

Chow chow cinsi köpek gibisin konu sahibesi, kim elinde yemek sallıyorsa ona gidiyorsun bu ne yahu Paranın kokusunu alınca soluksuz vınlayıvermişsin

Daha yeni ayrılmışsın bir soluklan bu nedir, zengin koca var diye 1 dk geçirmeden vınlamışsın

Fikrinize katılıyorum ama benzetmeniz pek hoş olmadı ya

Size kötü bişey söylemek istemiyorum
Ben eski sevgilimle barıştım gibi ve şu an rezil bi durum içerisindeyim. Gene evde gene yatıyor işe askerliğe gitme gibi bi durumu yok. Babam bana iş bakar diyor ve evde oturuyor. Aileme karşı da mahcup oldum. Aslında o herşeyi hak ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…