Yardım edin deliriceem bebeğimde ne var ?

Dilarahmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
121
25
28
35
Oğlum 4 aylık olmak üzere yurtdışında (Erbil) de yaşıyoruz. 2 aydır inanılmaz çıldırır gibi ağlaması vardı sürekli ağzından salya geliyordu ve kusuyordu kaç doktora gittik hepsi farklı birşey dedi. Sonuçta ben araştıra araştıra reflü olduğunu düşündüm ve doktora gittik mide ultrasonu sonucu reflü olduğu bilindi. Yatağını yükselt bilmem ne bilindik şeyler hepsini yapıyorum. 3 gündür deli gibi ağlıyor hiçbirşey işe yaramıyor hatta şurup veriyorum olmadı reflü maması aldım emdikten sonra veriyorum tutsu diye midesini rezene veriyorum yok anam çocuk durmuyor. Nette bakıyorum reflüsü olan bebekler sadece kusuyor ağlaması Yok bizimki geğirince bile ağlıyor Allah aşkına kim ne yaptı böyle olan var mı? Haftaya Ankara’ya geleceğiz nasipse ama ne yapayım ben delimek üzereyim?

Allah yardımcınız olsun :( reflü dışında başka sıkıntısı da olabilir mi acaba? Gaz sancısı yada başka bi ağrısı ?

Allah yardımcınız olsun :KK43: reflü dışında başka sıkıntısı da olabilir mi acaba? Gaz sancısı yada başka bi ağrısı ?
Valla götürmediğimiz doktor kalmadı kan idrar Kaka tahlili temiz çıkıyor gazı vardı ama şimdi kendi çıkarıyorda kakası da normal yapıyor. Yani ağlayarak kalkıyor uyumuyor sürekli ağlıyor sinirlerim harap oldu vallahi ne yapıcam bilmiyorum

ankara başkent hastanesı
çocuk bölümü Zeren Barış ,

gastroloji beslenme uzmanı

çok geçmiş olsun ,
Uzm.Dr. ZEREN BARIŞ
Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Bilim Dalı

Oğlum 4 aylık olmak üzere yurtdışında (Erbil) de yaşıyoruz. 2 aydır inanılmaz çıldırır gibi ağlaması vardı sürekli ağzından salya geliyordu ve kusuyordu kaç doktora gittik hepsi farklı birşey dedi. Sonuçta ben araştıra araştıra reflü olduğunu düşündüm ve doktora gittik mide ultrasonu sonucu reflü olduğu bilindi. Yatağını yükselt bilmem ne bilindik şeyler hepsini yapıyorum. 3 gündür deli gibi ağlıyor hiçbirşey işe yaramıyor hatta şurup veriyorum olmadı reflü maması aldım emdikten sonra veriyorum tutsu diye midesini rezene veriyorum yok anam çocuk durmuyor. Nette bakıyorum reflüsü olan bebekler sadece kusuyor ağlaması Yok bizimki geğirince bile ağlıyor Allah aşkına kim ne yaptı böyle olan var mı? Haftaya Ankara’ya geleceğiz nasipse ama ne yapayım ben delimek üzereyim?
benim kızımda da aynı durun vardı süt diyeti yapin emzige çok karşı olsamda emzik kullandık ve emzirme arasını 3 r saat yaptım zaten ancak acıkıyor. mide asiti boğazına gelip yakiyor ondan canları acıyor biz larenjit olduk bu yüzden kan geldi boğazından hastanede yattık şu an emzik ve emzirme aralığı vesile oldu gibi

benim kızımda da aynı durun vardı süt diyeti yapin emzige çok karşı olsamda emzik kullandık ve emzirme arasını 3 r saat yaptım zaten ancak acıkıyor. mide asiti boğazına gelip yakiyor ondan canları acıyor biz larenjit olduk bu yüzden kan geldi boğazından hastanede yattık şu an emzik ve emzirme aralığı vesile oldu gibi
Vallahi bende emZik vermem dedim dedim veriyorum ama oğlum durmaz ki saat ne 3 saati 1 saatte emiyor. Kusuyo ağlıyor hani kusması sorun değil hamdolsun kilo alıyor ama bu ağlama ne olacak sizinde minik çok ağlıyor muydu ?

Vallahi bende emZik vermem dedim dedim veriyorum ama oğlum durmaz ki saat ne 3 saati 1 saatte emiyor. Kusuyo ağlıyor hani kusması sorun değil hamdolsun kilo alıyor ama bu ağlama ne olacak sizinde minik çok ağlıyor muydu ?
ben yarim saatte bir verdiğimi bilirim o kadardı kucağıma alıp emzik vererek uyuttum çok ağlardı durmazdı deneyin

her çocukta olmuyor ama bazılarında oluyor banada sağolsun burdan bir arkadaş demişti denemekte fayda var sonuçta çocuklarımız sağlıklı olsun yeter
Ah nasıl olmaz tek iyi olsun yemeyim birşey yediklerime bir dikkat edeyim bakayım varmı birşey teşekkür ederim. İnşaAllah iyi olurlar çok zormuş Rabbim beterinden korusun

Ah nasıl olmaz tek iyi olsun yemeyim birşey yediklerime bir dikkat edeyim bakayım varmı birşey teşekkür ederim. İnşaAllah iyi olurlar çok zormuş Rabbim beterinden korusun[/QUOTE
hani adı reflu kolay gibi geliyor ama çocuğu mahvediyor çok zor rabbim yardım etsin emmek ister emdikçe cani yanar yani allah dermansiz dert vermesin ama bu da zor

Back
X