yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

Hala neyi bekliyorsunuz?Şiddete devam etmeye niyetli,belli.Hem misafir ağırlamak siz varken ona düşmez.Ona neymiş misafirin nerde yatacağından?Herşeye karışması,ufacık bir şeyi büyütüp şiddet uygulaması ileride daha çok üzer sizi.

o evde değil.ailesi sorunlarınızı çözün olmazsa boşanın diyo.

dayagın cözümü var mı ya ? adam ! düzelir mi tedaviye gideceğini bile sanmıyorum. insan sevdiğine bakmaya kıyamaz. yazık..

bu durumu normal karşılamanıza da şaşırdım sizin de uzman yardımına ihtiyacınız var bana kalırsa.:51:

o evde değil.ailesi sorunlarınızı çözün olmazsa boşanın diyo.

oo valla neguzel aılesıde ogluna dersını vermıyoo bosanın dıyo neguzel ya alırlarken oyle degıl aldıktan sonra kadın nekı ogullarının elının kiri!!! bence ayrıl cnm bu senı cok korkutmus hatta inşallah kendıde bırınden dayak yer onun gucu sana yetmıs acizz adam

Eşin seni rezil etmemiş,kendini rezil etmiş yerin dibine sokmuş.. Önce bunu düzeltelim. :ssz:

Bir tokatın gerisi mutlaka gelir diye herkes söyler.. Zaten eşiniz iyice pişkin -kusura bakmayın- gönül almak bir yana daha beterini yapıyor. O evde durduğunuz her an kabahat. Barışmak demek hataların tekrar edilmemesi demektir ama eşinin yaptıklarından pişman olduğunu veya hata olarak gördüğünü düşünmüyorum...Allah yardımcın olsun..

boşanma sürecindeyim derken ne demek istedin, ailesinin sizin eve kalmaya gelmesinden öncede mi boşanma sürecindeydin, yoksa bu olaydan sonra mı

dayak mı nasıl yani... üstelik yeni evlisin inanılmaz bu bunu normal gibi anlatman bile tuhaf. boşanmak tabii ki senin kararın, ama onun tedaviye ihtiyacı olduğu kesin.

oo valla neguzel aılesıde ogluna dersını vermıyoo bosanın dıyo neguzel ya alırlarken oyle degıl aldıktan sonra kadın nekı ogullarının elının kiri!!! bence ayrıl cnm bu senı cok korkutmus hatta inşallah kendıde bırınden dayak yer onun gucu sana yetmıs acizz adam

ağlayarak yazıyorum gerçekten çok korkuyorum.senin beynini dağıtırım diyo.ben eşimi çok sevdim.severek evlendik.ailem istemedi.beğenmedi.şimdi o ezikliğini benden çıkarıyo.ne ailemden destek gördüm ne eşimden bu hayatta.sağdan soldan darbe aldım ben.

adam seni dayaktan sakat birakacak yada gebertecek ve sen hala yatacak yer muhabbeti yuzunden esinin ailesine mahcup olduguna takilisin.!!!!

boşanma sürecindeyim derken ne demek istedin, ailesinin sizin eve kalmaya gelmesinden öncede mi boşanma sürecindeydin, yoksa bu olaydan sonra mı

tekrar deneme kararı aldık ama ben düzeleceğimizi düşünmedim.haklı olduğumda çıktı ortaya.kv yanıma bile gelmedi uzaktan izledi herşeyi.eltim ve abisi yardımcı oldular ikiside öğretmen.

evet evet o adam düzelir ..hep böyle gidecek değil ya..tutacaksın üç beş adam yermisin yemezmisin al sana meydan dayağı..ağzını burnunu dağıtacaksın..nasıl düzelmezmiş ?
anında düzelir..düzelirde ŞİDDETE HAYIR ! en iyisi allaha havale etmek..rabbim bilir işini..

SAKIN AFFEDEYİM DEME SAKIN...REZİL OLMUŞSUNUZ ZATEN OLACAĞINIZ KADAR O GERİZEKALI YÜZÜNDEN..
ailesinede acayip şaşırdım..düzelmiyorsa boşanın da nedemek..bu laftan sonra zaten hiç durma hemen boşan..

benim oğlum sokağın ortasında karısını döveceK BENİM YANIMDA..BÜYÜK KONUŞMAYAYIM AMA HERKESİN İÇİNDE SURATININ ORTASINA BİTANE ÇAKARDIM HERALDE..SABAHA KADAR BAŞININ ETİNİ YERDİM SÖYLENE SÖYLENE..
ANNESİ NE YAPMIŞ KARDEŞİ NE YAPMIŞ..ÇAKAMAMIŞLARMI Bİ TANE..BU TERBİYESİZLİĞE SEYİRCİ KALMIŞLAR..

boşan güzelim boşan..kurtar paçayı bunlardan..

ağlayarak yazıyorum gerçekten çok korkuyorum.senin beynini dağıtırım diyo.ben eşimi çok sevdim.severek evlendik.ailem istemedi.beğenmedi.şimdi o ezikliğini benden çıkarıyo.ne ailemden destek gördüm ne eşimden bu hayatta.sağdan soldan darbe aldım ben.

sağdan soldan darbe aldığın yok
darbe aldığın tek bir kişi var, o da eşim dediğin adam
ailen aklı başında öngörülü insanlarmış anlamışlar bu adamın tıyniyetini

ben çekeceğim diyorsan, çek
biz ne diyebiliriz?
herkes tercihlerini yaşar

tekrar deneme kararı aldık ama ben düzeleceğimizi düşünmedim.haklı olduğumda çıktı ortaya.kv yanıma bile gelmedi uzaktan izledi herşeyi.eltim ve abisi yardımcı oldular ikiside öğretmen.

neyi deniceksin canım, dayak atan adamın neyini deniceksin, huylu huyundan vazgeçer mi, 3. sayfalarda neler okuyoruz kaç kurtar kendini ordan, ve bi doktora git bence psikolojinde bozulmuş doğal olarak, sokak ortasında dayak yiyosun, açtığın başlık eşimin ailesine rezil oldum, eşim söylediklerimi ailesine anlattı!

Son düzenleme:

biz ne diyebiliriz?

lütfen yardımcı olalım böyle insanı üzen cümleler kurmayalım o zaman yazmayalım

ayy canım benimm :43::43: kac yasındasın sen? bu adam öncedemıı böyleydı ??? sonradanmı manyaklastı?? sana aılenınde sahıp cıkmıcanı anlamıs ıstedıgını yapıo sana bellıkı belkı canın daha da acıycak ama senı sevse bunları yapamaz allah onu ıslah etsın bence o aılesındende destek alıyokı sana onların yanında herseyı yapabılıo hemen ayrıl dedıklerıne gorede ogullarını suclu bulup ona kızmıyolar... cnm ne olursa olsun belkı aılen sana kızgındır ama anne baba yavrusunu uzgun gorurse dayanamaz çeker alır senı onlardan napıcaksın belkı sana ıkı uc laf soylerler ama takmıycaksın bu kocanda duzelmez adii heriff

canım öncelikle durumuna çok üzüldüm şiddetin asla sonu gelmez yide sen bilirsin ama şimdi ailseni mahçup etti yarın öbür gün çocuklarına edecek onların yanında yapacak aynı şeyi sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez boşanmak en iyisi gibi

biz ne diyebiliriz?

lütfen yardımcı olalım böyle insanı üzen cümleler kurmayalım kuracaksakta dikkat edelim ne durumda olduğum ortada eğer böyle yazıcaksanız o zaman yazmayalım

Back
X