yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

canım eşine çokmu aşıksın yada ilk sevdiğinmi nedir seni bu adama karşı bu kadar gözlerin kapanırcasına bağlayan lütfen kendine gel eşin seni sevmiyor o adam kimseyi sevemez ne demek seni dövmesi farkındamısın
ayrılmak istiyorsan hemen ayrıl hatta kayınvalidenlere kendini daha çok rezil et hatta özellikle seni sevmemelerini sağlaki sen bırakıp gittiğinde senin değerini anlayıp o adam tekrar peşine düşmesin
daha çocuğunda yokmuş ne güzel işte yeniden aşık olursun yeniden sever sevilirsin mutlu olursun
bak sizin gibi yeni evliler daha cicim aylarında ne mutlular onlar nelerle uğraşıyor sen neyle upraşıyorsun bırak dayak atan adam düzelmez hep devam eder tekrardan kendini kurtar diyorum çok üzüldüm sana ALLAH yardımcın olsun

Son düzenleme:
canım sen adam yanıma gelsin gönül alsın diye bekliyorsun adam hala milletin ortasında sana tokat atıyor. polis olmazsa ne olursa olsun. yol yakın çoluk çocuk yokken ayrılman en mantıklısı. Allah daha iyi ne insanlar çıkarır karşına böyle bi adamla ömür geçmez.

böyle psikolojisi bozuk adamları polislikten atmaları gerekiyor..

aynen..bunların rutin kontrolleri olmalı..ayda bir yada ALTI ayda bir..psikolojik testlerden filan geçmeliler..arızalı olanlar sağ tarafa , psikopatlar sol tarafa..diye ayrılmalılar..sonra hepsini sallaaa
belediye çöp konteynırına..tedavi etmek için bile uğraşmamalı bunlarla....yazık harcanan zamanada emeğede..

Son düzenleme:
canım eşine çokmu aşıksın yada ilk sevdiğinmi nedir seni bu adama karşı bu kadar gözlerin kapanırcasına bağlayan lütfen kendine gel eşin seni sevmiyor o adam kimseyi sevemez ne demek seni dövmesi farkındamısın
ayrılmak istiyorsan hemen ayrıl hatta kayınvalidenlere kendini daha çok rezil et hatta özellikle seni sevmemelerini sağlaki sen bırakıp gittiğinde senin değerini anlayıp o pislik tekrar peşine düşmesin
daha çocuğunda yokmuş ne güzel işte yeniden aşık olursun yeniden sever sevilirsin mutlu olursun
bak sizin gibi yeni evliler daha cicim aylarında ne mutlular onlar nelerle uğraşıyor sen neyle upraşıyorsun bırak dayak atan adam düzelmez hep devam eder tekrardan kendini kurtar diyorum çok üzüldüm sana ALLAH yardımcın olsun

evet çok sevdim eşimi yeniden mutlu olabilir miyim hı

canım sen adam yanıma gelsin gönül alsın diye bekliyorsun adam hala milletin ortasında sana tokat atıyor. polis olmazsa ne olursa olsun. yol yakın çoluk çocuk yokken ayrılman en mantıklısı. Allah daha iyi ne insanlar çıkarır karşına böyle bi adamla ömür geçmez.

ya bir polis memuru bunu yapıyorsa düşünemiyorum gerisini..
yani güya bizi korumakla görevli bu herif..karısını kim koruyacak peki..

can güvenliğimiz senin eşin sağlıyorsa vay halimizeeee :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
bu adamı nasıl sevmeye devam edersinnnnn :ssz::ssz:ben zarar görmeden nasıl sıyrılırım bu işten demeni beklerdimmm

kırıcı bi yorum olucak ama sizi zaten kıran kırıyor döven dövüyor... 'müstehak' kelimesini biliyor musunuz?

o kadar dayağı yiyip (yazarken bile garibime gidiyor 'dayak' kelimesi.. benim iki köpeğim var onlara bile 'dayak' atmayı bırakın itip kakmam...!) ardından haaaalaaaa barıştık, bana şiddet uyguluyordu, dayak yiyordum, yine dayak yedim bilmemne bilmemne diyip de yanında duruyorsanız bu insan kılıklının hata sizde.

ailesine tedavi olucam dedi.ama ben günenemiyorum sizce ne yapmalıyım

ben sende boşanacak cesareti göremedim...
eşin sana yalvarsa hemen yelkenlerı indirirdin .
kısacası şiddet senın için büyük bir sorun değil
gibime geldı.
sana yapılanlar ve yaptıklarından yola çıkarak söyledım.

başlık sahibi kocasıyla barışır buraya yazıyorum hatta altınıda çiziyorum:27::27:
korkarım ilerleyen sayfalarda bizim sayemizde kocasını ne kadar çok sevdiğini anlama ihtimali de var, bi kk klasiği de yaşanabilir yani :27::27:

Son düzenleme:
ya yazmayım diyorum yazmayım diyorummm ama kafaya aldığın darbelerden sonramı sağlıksız düşünmeye başladınnn :ssz::ssz:
inanamıyorummmm :19::19:

evet çok sevdim eşimi yeniden mutlu olabilir miyim hı

sen daha yeni evli olduğun için durumu algılayamadın galiba. en güzel en mutlu olacağın zamanlarda eşin sana şiddet uyguluyor. emin ol ki bu bi ömür devam eder ve senin sevdiğini zannettiğin eşine en ufak bir sevgin kalmaz. ha bide çocuk olduysa ayrılmakta zor. yol yakınken iyi düşün. bir süre daha dene istersen ama sakın ha çocuk falan yapma.

sen sağlıklı düşünemiyorsun şu anda. arkadaşlar kırıcı oluyorlar ama haksızda değiller.

kimse burada sana belki düzelir, sen çok seviyorsun vazgeçme, sabret kocanı evliliğini kurtar demeyecek.

çünkü doğru olan senin şu anda canını kurtarman gerektiği.

azalmaz artar... kendine gel...

Back
X