yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

canım psikolojinin bozuk olması çok normal.
burda yazılanlar seni incityor olabilir haklısın sert yorumlar.
ama seni incitmek için dğil kendine getirmek için.
kimseye kızma.
çünkü burda yorum yapanlar, senin düştüğün durumu hazmedemedikleri için sinirleniyor.
yoksa kimsenin seninle bir derdi yok neden olsun ki.
derdimiz bahsettiğin olayla ilgili.
ve neden sinirlendiğimizi anlaman gerek.
anlamaya çalışırsan kendine bakış açın değişir belki.
bak dışardan bakanlar sana ayna tutuyor.

siz nasıl insanlarsınız ya insana böyle mi destek olur.yazık ya gerçekten.insan yazarken düşünür bu kızın piskolojisi bozuk yardımcı olamayacaksanız niye yazıyorsunuz insan gibi derdimi açtım çözüm istedim yorum bekledim sanki loto oynuyor zevk alır gibi yazıyorsunuz

geçmiş sayfalara dönde yaptığın yorumlara bak..bu konu facedir diyen arkadaşa sen insanmısın be gibi çirkin cümleler kuruyorsun..
okadarmı sevdin de bu adamı bırakmadın.üzülüyorum sana.ondan ayrıl diyen arkadaşa ÇOK SEVDİM HII diyorsun dalga geçe geçe
hepsini sıralamayım şindi..dönde bak yorumlarına..

sonrada geçmiş derdimi açtım ama siz loto oynar gibi zevk alıyorsunuz diyorsun..

ya bişey diyecem olmayacak şimdi..dilim varmıyor ama yok dicem tutamıcam içimde..

sen kocanada bunları yapıyorsan haketmişsin..ben erkek olsam daha fazlasını yapardım..mesela şimdi karşımda olsan saçlarını yolup eline vermiştim bile..tövbe tövbe yaa

ailesine tedavi olucam dedi.ama ben günenemiyorum sizce ne yapmalıyım

o evde değil.ailesi sorunlarınızı çözün olmazsa boşanın diyo.

tekrar deneme kararı aldık ama ben düzeleceğimizi düşünmedim.haklı olduğumda çıktı ortaya.kv yanıma bile gelmedi uzaktan izledi herşeyi.eltim ve abisi yardımcı oldular ikiside öğretmen.

siz nasıl insanlarsınız ya insana böyle mi destek olur.yazık ya gerçekten.insan yazarken düşünür bu kızın piskolojisi bozuk yardımcı olamayacaksanız niye yazıyorsunuz insan gibi derdimi açtım çözüm istedim yorum bekledim sanki loto oynuyor zevk alır gibi yazıyorsunuz

ALLah ..............diyorum başka birşey demiyorum yazıklar olsun insanım deme

Önce şu yazdıklarını bir oku ondan sonra al Allah'ın adını ağzına. Ne dediğinin farkında bile değilsin burda millete beddua ediyorsun. Sizin gibiler yüzünden şiddet normalleşiyor işte!

ALLah ..............diyorum başka birşey demiyorum yazıklar olsun insanım deme

owww çok sert :27::27::27:

beynınde darbeler olduğunu düşünüyorum

bir yoruma bu yazılır mı yaa?? ne dedı kı sana beddua edıcek dereceye geldın??

sende de var bişiler var,, tencere kapak misali yani.

Önemli olan eşinin ailesine açıklama yapması ve senin onlara rezil olman değil..
Onlar gelmeden önce de sana şiddet uygulaması ve sokak ortasında o tokadı yemen...
Boşanmakla hayatının en doğru kararını veriyorsun...

ailesine tedavi olucam dedi.ama ben günenemiyorum sizce ne yapmalıyım

Sana olan saygısı bıtmıs bır ınsanla nasıl aynı evde yasamayı dusunebılıyorsun kı??
İstedıgı kadar tedavı olsun huylu huyundan vazgecmez.
Belkı hasta bıle degıldır seni eziyordur tedavı olacam demek onu duzeltıyor mu??
Hadi tedavi gördude duzeldı dıyelım ki zannetmıyorum... Sen bu insanla aynı yataga gırdıgınde o yolun ortasında attıgı tokat aklına gelmeyecek mı?
Annenız babanız sıze kıyamazken elin adamı nasıl el kaldırmasına ızın verıyorsunuz aklım almıyor...

konu sahibi arkadaş affına sığınarak sana bişey sormak istiyorum..

eşin sana demiş ya BEYNİNİ PATLATIRIM diye...

daha önce patlatmışlığı varmı ?

patlamış bir beyinle yorum yapıyorsun gibi geliyor banada..özürdilerim

Son düzenleme:
seni döven eşine değil ama burada sana akıl vermeye çalışanlara nasıl insanlarsınız diyorsun öyle mi? buradaki insanlar senin gibi şiddeti normalleştirmeyen kadınlar.şaşırman çok normal.dayak yedikten sonra hala yok şu alınmış mıdır,kırılmış mıdır yok bu şöyle midir diye düşünmeyen insanlar.asıl bizim sana sormamız lazım sen ve eşin nasıl insanlarsınız?!

evet sert yorumlar, kırılıyorsun ama haklılar malesef. seni karşılarında ağlarken düşünseler belki o kadar sert olmaz ama seni kendine getirmek için söylenenler. hadi tamam akıllandım bu adamdan koca olmaz de ki rahatlayalım. ama gerçekten söyle ...

ama bir yorum varki yorum sahibini eli belinde konu sahibine saldırır gibi düşündüm resmen. yapmayın, bizim zihniyetimiz onun kocasınınkinden farklı olmalı...

Eğer gerçekten bunlar doğruysa ayrıl boşan

bir erkeğin haklı olsa dahi dayak atması meşru değildir.

evet sert yorumlar, kırılıyorsun ama haklılar malesef. seni karşılarında ağlarken düşünseler belki o kadar sert olmaz ama seni kendine getirmek için söylenenler. hadi tamam akıllandım bu adamdan koca olmaz de ki rahatlayalım. ama gerçekten söyle ...

ama bir yorum varki yorum sahibini eli belinde konu sahibine saldırır gibi düşündüm resmen. yapmayın, bizim zihniyetimiz onun kocasınınkinden farklı olmalı...

sanıyorum beni kastettin burda..çünkü elim belimde saldırmaya hazır durumdayım..şiddete hayır..şiddeti savunmuyorum ama..amaca giden her yol mubahtır kardeşim..heleki böylelerine..
yardımcı olmaya çalışan insanların insanlığına laf eden,ona üzülerek yorum yapan nasihat edenlerle ukala ukala yorum yaparak dalga geçen birine ben yapım gereği daha farklı olamam...

yardıma ihtiyacı varsa kendisine uzatılan eli tutacak....yok eğer böyle yorumlar yapıp beddualar edecekse yardımda istemeyecek...kıracak bacaklarını oturacak kocasının dizinin dibinde...

zaten istediğide bu...

konu sahibi şunu anlamıyor,biz burada aşırı tepki gösteriyorsak ya da ayrıl diye bağırıyorsak kimin için? bize ne faydası olur ayrılmanın..bunu bir düşün de sonra sert çıkışlar yap.

Çözümü söyledik hepimiz..

Tek çözüm boşanman.

Ha eğer sen benim gururum,onurum yok,ben dayağımı yerim sonrada bu adamın peşinde kedi gibi dolanmaya devam ederim diyorsan devam et evliliğine.

geçmiş sayfalara dönde yaptığın yorumlara bak..bu konu facedir diyen arkadaşa sen insanmısın be gibi çirkin cümleler kuruyorsun..
okadarmı sevdin de bu adamı bırakmadın.üzülüyorum sana.ondan ayrıl diyen arkadaşa ÇOK SEVDİM HII diyorsun dalga geçe geçe
hepsini sıralamayım şindi..dönde bak yorumlarına..

sonrada geçmiş derdimi açtım ama siz loto oynar gibi zevk alıyorsunuz diyorsun..

ya bişey diyecem olmayacak şimdi..dilim varmıyor ama yok dicem tutamıcam içimde..

sen kocanada bunları yapıyorsan haketmişsin..ben erkek olsam daha fazlasını yapardım..mesela şimdi karşımda olsan saçlarını yolup eline vermiştim bile..tövbe tövbe yaa

hiç bir insan dayağı haketmez...

bence sende sinirlendin onun için şu anda böyle söylüyorsun tatlım. yoksa eminim senin onun kocasından farkın vardır.

başınızda bir halkanız eksik
:27::27::27::27::27:

'' Sonra dayak attı '' demişsin.

Pardon da bu kadar basit mi bu durum.

Erkeklerin bu kadar alçalabilmesi beni cidden çok geriyo.

Bi de maharet sanıyorlar yaa bunu sanki kendilerine verilmiş özel bi güç gibi. :41:

Lütfen hanımefendi.Muhatap bile olmadan boşanın gitsin.

demin sordum ama gözden kaçtı ..yine soruyorum...kızlar bu konuda kaç kişi banlanır...kaç günde konu kapatılır

Back
X