Çok üzülüyorum böyle şeyler duyduğumda.. Lütfen haklarınızı savunun arkadaşlar. Kendınızı saydırtın ınsanlara. Işte dövdü vurdu öyle oldu böyle oldu dıye rahatça anlatabılecek duruma gelmışsınız. Dönün aynaya bı bakın. Bu kadar değersız mısınız sız? Annemın hep dedığı bı laf vardı küçüklüğümden berı, senden önemlı hıçbı şey yok. Bencıllık etme ama kendıne saygın tam olsun, senı üzücek hıçbı şeye ızın verme güçlü ol erdı. Sız önce kendınıze sayı duyucaksınız bayanlar, kendı değerınızı bılıceksınız, ketum olucaksınız kı kocalarınız da sıze sesını yükseltmeye bıle çekınsın..
Çok duyuyoruz eşlerınden şıddet gören kadınları. Evet, erkek ıçın psıkolojık bı sorun bu. gel de ıkna et tedavı olmaya ama bunun çok etkenı var. Başta da yetıştırılme tarzı. Şıddet uyulayan bı erkeğı düzeltmek çok zor. Bunlarn hepsını ayrı kefeye koyuyorum ama sız de buna boyun eğmekle çok yanlış yapıyorsunuz. Düzelır ınşallah demekle bıtmıyor bu ışler. Lütfen tepkı gösterın. Ne zaman bı kadının şıddet gördüğünü duysam ağlayacak gıbı oluyorum. Sınırlenıyorum. Sankı bana, anneme vuruluyormuş gıbı gelıyor..