yardım edin fikir verin akıl verin herşeyi verin yahu..

tcetvelim

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5
0
6
35
İstanbul
içim inanılmaz daraldı. bu adam beni öldürüyor ya :(
1 hafta önce geçmişinden bıktım dayanamıyorum dedi beni bıraktı.. sevmiyorum seni tam olarak aklımda değilsin artık falan dedi.. ama ayrıldıktan 3 gun sonra facemi kapadım ertesı gun ulasamayınca msj attı nasılsın dıye 2 msjdan sonra kesıldı.. bende facemı dun geri actım bıde gonlume hosgeldım sevgılım falan dıye bı resım koydum.. baktım 10tane msj atmıs aramıs falan gormedım hayatında kım var geberttırme kendını ılıskın kımınle falan dıye.. kımseyle ılıskım yok dedım sonra pişman oldum keşke biriyle konusuyorum deseydım :/
sonra gene saymaya başladı senin gecmişin pis kötü saydı saydı. ve geçmişimde sadece 1 erkek arkadasım oldu öpüşmekten ılerı gıtmedık:/ bununla birlikte bile olduk. galiba gecmısı bahane edıyor benle işi kalmadı :/

bizim ilişkimiz biraz kötü başlamıştı.. anlatıyım..
benim bi arkadaşım vardı affedin ama o.... önde gideniymiş bilmiyordum yediğimiz içtigimiz ayrı gitmedi bir dönem herkes uyarıyordu ben takmıyordum gözümle görmemiştim çunku. bu kız sevgılımın eskıden bı tanıdıgı olanı almıs eve getırmıs cocukta atıp tutmus senınkıde ordaydık konustuk sohbet ettık herkese yaymıs yok oyle bırsey.. ondan sonra kızla aramı bozdum ama olan olmuş onun yuzunden adım cıkmıstı.. erkek arkadasım dedi seninle sevgiliyim ama herkes seni o... olarak görüyor benı dınlemıyorlar falan dedı :(
neyse bız mılletı takmadık. bu sene üni. bitti ben evime döndüm sevgilimle 3 ay idare edebildik sonra gecmısın peşimizi bırakmıyor sıkıldım dedı terketti :( ne yapiyim ben hem seviyor hem sövüyor.. artık gelecegımız yok galiba mılletın pisligini ben cekıyorum :( o kız sımdı bırıyle sozlu ve cocugun hıcbırseyden haberı yok aralarını bozmak ıstıyorum zor dayanıyorum.. sevgilim beni terketti takmıyor bıle offf napıcam ben ınanılmaz depresyona gırdım :/

Sevgiliniz öküzlük yapıyor diye arkadaşınızın ilişkisini niye bozmaya kalkıyorsunuz ki ?
Sonuçta sorun sevgilin. :ssz:

Erkek arkadaşınız sizin bi suçunuz olmadığını biliyorsa neden hala geçmişin konusunu açıyor ki :44:

çunku onun yuzunden bu haldeyiz :/

Onunla iletişimi koparmışsın bunu aşamayan sevgilin.
Sana inanması gerekirken başkalarına inanmayı tercih etmiş.
İlişki iki kişiliktir. Aranızda daha güven oturmamış tabi başkasını suçlarsınız.
Olayların başlangıcını önemsemem ben sonrasında nasıl davranıldığına bakarım ki görünüşe göre sevgiliniz hala size inanmıyor.

bahane yapıyor sanırsam :43: herkes seni öyle görüyor falan diyor. ee bir senedir aklı nerdeydi o zaman :/
Herkes seni öyle görüyorsa..! Herkesin öyle gördüğü biriyle neden birlikte olmuşş ?

Ayy bu erkekleri hiç anlamıyorum.. Saçmalık resmen.. O zaman iyi hoştu ama, bi sene sonra sıkıldım. Kendisinin geçmişi nasıl ki.. 4x4lük mü.. Ki senin bi suçun da yok :47:

"Seninle sevgiliyim ama herkes seni o.... görüyo" dedi sen bunun üstüne bu adamla bi'de birlikte mi oldun?:53:
Neyse soruna gelince baştan sona abuk bir ilişkiymiş. Kızın suçu yok değil elbet var ama senin ilişkinde o kızın hükmü olsaydı en baştan zaten başlamazdınız. Bi'erkek ardından şöyle böyle denilen bi'kızı kolay kolay takmaz koluna ciddi bir ilişki için (istisnaları beri de tutuyorum)

Kısaca sıkıldım, daraldım diyememiş sana zaten böyle diyolardı hoşçakal demiş.

Boşver.

Onunla iletişimi koparmışsın bunu aşamayan sevgilin.
Sana inanması gerekirken başkalarına inanmayı tercih etmiş.
İlişki iki kişiliktir. Aranızda daha güven oturmamış tabi başkasını suçlarsınız.
Olayların başlangıcını önemsemem ben sonrasında nasıl davranıldığına bakarım ki görünüşe göre sevgiliniz hala size inanmıyor.

benim ona güvenim tam hıc sorgulamadım ne derse tamam dedım. ama o baya abarrttı bu işi.

arkadasi saglam degilmis okumadinmi kiz :ssz:

Bence ikisiylede görüsme facenide kapat...

Okudum twitim de ama zaten koparmış kızla bağı uzun zamandır onu diyorum.
Ne gerek var şimdi yine yüz göz olmaya ortalık daha fena karışır. :ssz:

Okudum twitim de ama zaten koparmış kızla bağı uzun zamandır onu diyorum.
Ne gerek var şimdi yine yüz göz olmaya ortalık daha fena karışır. :ssz:

Hi dogru diyorsun o kismi atlamisim..
Bence arkadasinin bir sucu yok sonucta zorla gezmedin degilmi onunla,
simdide bitmis arkadasliigniz sevgilin sana guvenmiyorsa o kizin sucu ne,
bak adi o... cikmis ama yinede ona guvenen biri varki sozleniyor..

Hi dogru diyorsun o kismi atlamisim..
Bence arkadasinin bir sucu yok sonucta zorla gezmedin degilmi onunla,
simdide bitmis arkadasliigniz sevgilin sana guvenmiyorsa o kizin sucu ne,
bak adi o... cikmis ama yinede ona guvenen biri varki sozleniyor..

okudugumuz yerde her haltı yedi..burda cocugun bırseyden haberı yok.. mıllet benı uyardı hep uzak dur boyle boyle dıye ben gozumle gormeden ınanmadım.
ama dogruymus gozumle gordum artık son zamanlara dogru oyle bır rahat olduki eve erkekleri acık acık almayabasladı. onceden oyle degıldı.. sonrada koparttım bagımı. ama eve gıren erkekler laf yapmıs o kızda oyle dıye. sevgilim guvendı ama dedıgım gıbı üni. bitince bitirdi galıba beni :/ cok safmısım:43:

Arkadaşınla da sevgilinle de tüm bağlarını koparıyorsun.
Bu olayı ileride gülünecek saçma sapan bir gençlik hatası olmak üzere maziye gömüyorsun :)

içim inanılmaz daraldı. bu adam beni öldürüyor ya :(
1 hafta önce geçmişinden bıktım dayanamıyorum dedi beni bıraktı.. sevmiyorum seni tam olarak aklımda değilsin artık falan dedi.. ama ayrıldıktan 3 gun sonra facemi kapadım ertesı gun ulasamayınca msj attı nasılsın dıye 2 msjdan sonra kesıldı.. bende facemı dun geri actım bıde gonlume hosgeldım sevgılım falan dıye bı resım koydum.. baktım 10tane msj atmıs aramıs falan gormedım hayatında kım var geberttırme kendını ılıskın kımınle falan dıye.. kımseyle ılıskım yok dedım sonra pişman oldum keşke biriyle konusuyorum deseydım :/
sonra gene saymaya başladı senin gecmişin pis kötü saydı saydı. ve geçmişimde sadece 1 erkek arkadasım oldu öpüşmekten ılerı gıtmedık:/ bununla birlikte bile olduk. galiba gecmısı bahane edıyor benle işi kalmadı :/

bizim ilişkimiz biraz kötü başlamıştı.. anlatıyım..
benim bi arkadaşım vardı affedin ama o.... önde gideniymiş bilmiyordum yediğimiz içtigimiz ayrı gitmedi bir dönem herkes uyarıyordu ben takmıyordum gözümle görmemiştim çunku. bu kız sevgılımın eskıden bı tanıdıgı olanı almıs eve getırmıs cocukta atıp tutmus senınkıde ordaydık konustuk sohbet ettık herkese yaymıs yok oyle bırsey.. ondan sonra kızla aramı bozdum ama olan olmuş onun yuzunden adım cıkmıstı.. erkek arkadasım dedi seninle sevgiliyim ama herkes seni o... olarak görüyor benı dınlemıyorlar falan dedı :(
neyse bız mılletı takmadık. bu sene üni. bitti ben evime döndüm sevgilimle 3 ay idare edebildik sonra gecmısın peşimizi bırakmıyor sıkıldım dedı terketti :( ne yapiyim ben hem seviyor hem sövüyor.. artık gelecegımız yok galiba mılletın pisligini ben cekıyorum :( o kız sımdı bırıyle sozlu ve cocugun hıcbırseyden haberı yok aralarını bozmak ıstıyorum zor dayanıyorum.. sevgilim beni terketti takmıyor bıle offf napıcam ben ınanılmaz depresyona gırdım :/

Bu adamla sonunuz olmaz. Bırakın o kızın hayatına müdahale etmeyin. Günahı size sonuçta... Sorun sevgilinizde. Bence tamamen hayatınızdan çıkartın. Asla görüşmeyin. Adam şuan bile sözlü olarak sizi tehtid ediyorken ilerde neler olur hayal etmesi zor bir manzara değil... Kendinizi düşünün...

canım ben şimdi anlamadım bu adam senle bir süre cıkmış hatta ilişkiye bile girmiş.kimsenin ne söylediğini takmadan.sonra da geçmişinden dolayı ayrılalım demiş.benim tahminimce bu adam yanında olduğu zaman kusura bakma üzülerek söylüyorum senden faydalanmış.uzakta kalınca artık bitirmek için bahane etmiş.sonra da düşünmüş yedekte bulunsun diye sana msj atmış.sen de facede öyle bir şey paylaşınca hayatında biri var sanmış.ondan sert cıkmış.kusura bakma ark ını tanımıyorum dışardan bunu gördüm ben.belki de öyle değildir.ama cok örnek var çevremde bu şekilde.
neyse sana gelince ben senin yerinde olsam onu tamamen hayatımdan cıkarırdım.bana bu hakareti yakıştıran adamın hayatımda yeri yoktur.hayırlısı olsun hakkında

okudugumuz yerde her haltı yedi..burda cocugun bırseyden haberı yok.. mıllet benı uyardı hep uzak dur boyle boyle dıye ben gozumle gormeden ınanmadım.
ama dogruymus gozumle gordum artık son zamanlara dogru oyle bır rahat olduki eve erkekleri acık acık almayabasladı. onceden oyle degıldı.. sonrada koparttım bagımı. ama eve gıren erkekler laf yapmıs o kızda oyle dıye. sevgilim guvendı ama dedıgım gıbı üni. bitince bitirdi galıba beni :/ cok safmısım:43:

iyi ya bagini koparmissin hicte bulasma yani sozlusuyle arasini bozsan vicdan azabi cekmeyekmisin ?
Herkesin kendi gunahi boynuna sen olanlari sevgilini herseyi unut arkana bakma hayat devam ediyor..

Back
X