yardım edin fikirlerniz çok önemli ....

canım cok üzüldüm senin için anlıyorum seni bir yol arıyosun ama bence biraz sakinleş ve düşün bu yaşına süregelmiş bir alışkanlığı bırakabilirmi bir insan hadi bırakmayı geçtim daha da artarsa bu durum ne olucak evlilikte nasıl başa çıkabiliceksin bu durumla
çok seviyosun ve eminim burada olumsuz yorumlar okudukça için acıyo birileri iyi bişiy söylesin diye bekliyosun çok zor bi durum.

ama şunu düşün sen bu adamla beraber olabilmek adına burada çareler arıyosun sırf ilişkin bitmesin diye belliki kafa yoruyosun kendini üzüyosun hatta fedakarlık yapıp bu duruma katlanmayı bile düşünüyosun da neden karşındaki insan senin bu duruma ne kadar üzüldüğünü göre göre 1 kaç saatlik keyiflerinden ödün vermiyo seni üzmek bahasına da olsa kendi isteklerinden ödün vermiyo yani senin mutluluğun için keyfinden vazgeçemiyo demekki o tercihini yapmış sende iyice otur düşün ve akıllıca bi karar ver

sakın başka birine alışmak zor onsuz yaşayamam gibi düşüncelere kapılma inan bana şu anda onsuz nefes bile alamam diye düşünsen de bi süre sonra daha sağlıklı düşündüğün zaman anlıycaksın herşeyi inan bana kimse vazgeçilmez değildir heleki senin için kendi keyfinden vazgeçmeyen biri söz konusuysa

teşekkür ederim. bende çok düşündüm ve senin gibi düşünüyorum. bunların aynını onada mesajla anlattım... şuanda tamamen bitti ilişkimiz ve evet çok canım yanıyor... geçer mutlaka ...

teşekkür ederim benimle paylaştığın için sırrını ... çok düşündüm gerçekten hep aklımı kurcalıyordu ama sevincede insan yine bir çıkar yol arıyor işte... onu vazgeçirmekde fayda etmeyecek anladığım kadarıyla.. ilerde yine kullanabiliri bende düşündüm o yüzden bırakırsan oluruda eledim en iyisi tamamen bırakmakmış demekki kısmet değilmiş... teşekkkür ederim hepinize.. bu kararı verip kestirip atmak çok zordu benim için... çare aramakda faydasızmış, gördüm olmazmış...

Böyle bir insanla evlilik düşündüğünüz için çok cesaretli gördüm sizi.

Beyefendi de ne ararsan var, içki, hap, esrar...

Böyle böyle biri ile evlilik düşüncesine bile girmezdim, hayatını karartma derim.

Bak başta ayrı odalarda yatacağız diye anlaşmışsın, şimdi onu bile kabul etmiyor.

İleride daha ne anlaşmaları red edecek.

arkadaşım uyuşturucu kadar kötü bişey yok uyuşturucu kullanıcıları çok iyi rol yaparlar ama seninle evlenip aynı eve hatta odaya girdiğinde işler değişir.Bi tanıdığım çok iyi biri olduğunu savunduğu kişiyle evlendi adam uyuşturucunun etkisiyle kızı daha balayında tokatlamış ve hep böyle devam etti çocukları oldu düzelmedi adam o meretten bir türlü uzaklaşmadı.ve ne oldu kızın ağzını burnunu dağıtıp hastanelik etti ve boşandılar bu tip şeylere razımısın?adam alkolu bırakamam diyor belli ki alkolik sen rakıyı içtiğini görmüşsün ya bu adam kafayı bulana kadar içerse bu manzaraya razımısın? sonuçları çok ağır bi ilişki bu yolların açılmışken kaç derim

sakınn sakınn esrar hap madde benzeri kullanan bi erkek sana fayda veremez krizleri tutar para yetmez seni döver hayatını mahfeder ısrarla söylüyorum uzak dur yol yakınken bırak çok ama çok pişman olursun bırakamaz eğer işlediyse ileri derecede kullanıyorsa sözde verse devam eder uzak dur

Sen içki içmesinden bile,sırf kendin kokusuna tahammül edemediğin için rahatsızlık duyuyorsun.Nekadar iyi bir insan olursa olsun,o saydıklarını bir içmeye başlasın bak iyilk kalıyor mu?.Esrarı ne kadar küçümsüyorsun.İyi insanın bunlarla işi ne.Her sıkıntıya giren içsin o zaman.Ne büyük sıkıntıları varmış ki,kendini kaybedecek şeyleri tüketmeye yönelmiş.O senin için içtiklerinden vazgeçmiyor,doğru bir insan olmaya karar vermiyor da,sen içince ayrı yatakta yatmamasına mı takılıyorsun.Sağlığın,geleceğin,huzurun için bırak gitsin.

teşekkür ederim. bende çok düşündüm ve senin gibi düşünüyorum. bunların aynını onada mesajla anlattım... şuanda tamamen bitti ilişkimiz ve evet çok canım yanıyor... geçer mutlaka ...

canım bende üzüldüm bitmesine ama geçicek inanki kendine hayata biraz zaman ver bak nasıl iyi olucaksın bu süreçte sende kendini daha iyi hissetmek için elinden geleni yap ailenle arkadaşlarına zaman ayır
sadece zaman birazcık zaman her yarayı sarıyo

alkol ve esrar kolay bırakılacak şeyler değil ki evlilik öncesi verilen sözler de kolay tutulabilen sözler değil... benim sana verebileceğim akıl evlenince şöyle olucak böyle olucak gibi sözlere kanma gerçekten değişsin değiştiğini sana ispatlasın ondan sonra evlenirsin...

teşekkür ederim canım

Arkadaşım sen iyi misin Allah aşkına? Ne kadar rahat bir şekilde söylüyorsun esrar içiyor diye.. Hayret ettim resmen. Günümüzde insanlar sevdiklerine sigarayı bıraktırmaya çalışıyor, sen esrar içiyor, benim için sorun değil, kendi sağlığını etkiliyor diyorsun. İnanılır gibi değil.
Adam resmen madde bağımlısı. Esrar kullanıyor ve alkolden vazgeçemiyor. Bu adamla evlenip nasıl sağlıklı bir yuva kurabilirsin? Kaldı ki bir esrarkeşten baba olur mu? Aklını başına topla lütfen, tamam aşk insanın gözünü kör eder de beynini bu kadar bloke etmemeli.

benim bi arkadaşımda böyle biriyle evlendi yani içki ve esrar kullanan biriyle inanın hayal ettikleri gibi bi evlilik olmadı olan çocuğa oldu çok mutsuzlar bence yol yakınken dönmelisin daha iyilerini bulacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…