konu sahibi bizle dalgamı geçti acaba.ilk konusu cevapta vermiyor bizde burda
kek gibi vakit ayırıyoruz.
canım cok üzüldüm senin için anlıyorum seni bir yol arıyosun ama bence biraz sakinleş ve düşün bu yaşına süregelmiş bir alışkanlığı bırakabilirmi bir insan hadi bırakmayı geçtim daha da artarsa bu durum ne olucak evlilikte nasıl başa çıkabiliceksin bu durumla
çok seviyosun ve eminim burada olumsuz yorumlar okudukça için acıyo birileri iyi bişiy söylesin diye bekliyosun çok zor bi durum.
ama şunu düşün sen bu adamla beraber olabilmek adına burada çareler arıyosun sırf ilişkin bitmesin diye belliki kafa yoruyosun kendini üzüyosun hatta fedakarlık yapıp bu duruma katlanmayı bile düşünüyosun da neden karşındaki insan senin bu duruma ne kadar üzüldüğünü göre göre 1 kaç saatlik keyiflerinden ödün vermiyo seni üzmek bahasına da olsa kendi isteklerinden ödün vermiyo yani senin mutluluğun için keyfinden vazgeçemiyo demekki o tercihini yapmış sende iyice otur düşün ve akıllıca bi karar ver
sakın başka birine alışmak zor onsuz yaşayamam gibi düşüncelere kapılma inan bana şu anda onsuz nefes bile alamam diye düşünsen de bi süre sonra daha sağlıklı düşündüğün zaman anlıycaksın herşeyi inan bana kimse vazgeçilmez değildir heleki senin için kendi keyfinden vazgeçmeyen biri söz konusuysa
uzak dur arkadaşım lütfen.bırak gitsin.adam üstelik beni böyle kabul et diye dikleniyor.
ilk defa sana yazıcam büyük sırrımı.eşimde evlenmeden önce esrar hap alkol içiyormuş.bana söz verdi ve alkkol hariç bıraktı.
biz bıraktıktan 1 sene sonra evlendik ve 1.5 yıl sonra kızımız oldu.kızım olduktan çok kısa bir süre sonra esrara tekrar başladı.
ve 3 senedir bıraktırmak için kaç takla attım ama başaramadım.çocuk olunca bırakıp gidemiyorsunda.sıkıştım kaldım.
o yüzden sen yolun başındasın bak aileside içici diyorsun yapma kendine yazık etme.evlenince ayrılmak daha zor şimdi birkaç ay üzülür ağlarsın geçer.
teşekkür ederim. bende çok düşündüm ve senin gibi düşünüyorum. bunların aynını onada mesajla anlattım... şuanda tamamen bitti ilişkimiz ve evet çok canım yanıyor... geçer mutlaka ...
merhaba ; öyle br çıkmazdayımki yardımınıza ihtiyacım var... 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla evilik planları yapıyoruz ama bir sorun var ve şu anda bu konu yüzünden ayrılık aşamasındayız ara verdik şimdilik ... sorun şu erkek arkadaşım rahat bir insan ailenin tek çocuğu... gençlik döneminde bar işletmeciliği yapmış ... gençlik dönemlerinden beri alkol kullanıyormuş ve esrar.. hatta bir dönem kimyasal hapta kullanmış ama etkisinin olumsuzluğunu farkedince bırakmış ama esrara devam ediyor alkolüde hergün tüketmesede arada bir arkadaslarıyla görüştüğünde keyifli bir gün geçirmek istediğinde içiyor.. benim yanımda içtiğinde bir duble rakıyı bol buzlu olarak içtiğini sapıtmadığını gördüm... ancak şöyle bir durum var ben alkol kokusundan nefret ederim... turizmci olmama rağmen alışamadım mereti içmeyi bırakın kokusu bile yatak döşeklik yapar beni. içmişten beter olurum... başlarda ilişki döneminde bunları sorun etmedim çünkü nerde duracağını bildiğini alkolik olmadığını evlendğimizde içtiğinde beni rahatsız etmeyeceğini ayrı odalarda kalacağımızı ilk kendisi önermişti... bende rahattım bu konuda ama bundan iki ay öncesi konu açıldı ve içtiğindede yanımda kalmak istiyeceğini söyledi... ben bişeyler yaşamayı bırakın yanında duramamki... reddettim kavga ettik ve ben bu konuda ödün vermeyince ayrıldık üç saat sürdü ama ölüm gibiydi inanın sonunda pes etti söz verdi. iki gün öncede bu konu yine acıldı sözünden vazgeçtiğini bu durumdan kendisinin mutsuz olacağını söyledi... tartıştık benden bir adım atmamı hiç değilse bi kadeh içip eşlik etmemi yada yanıma yanaşmasına izin vermemi bekliyormuş bense çok netim bu konuda... esrar konusundan onun için endişeliyim sağlığı için isterse içmyecğini söylüyor ... ama alkol farklı ... tüm arkadaş çevreside, aileside sosyal içiçiler...
napıcam ben şimdi... ara vermek istedi .. fikir alıp düşünecekmiş... sende düşün dedi. daha önce verdiği söze asla yanaşmıyor başka bir çözüm bulalım diyor ama başka bir çözüm gelmiyor aklımıza ... eğer bir çözüm yoksa ayrılık çanları çaldı bizim için ... ayrılmak istemiyorum zaten evlilik fikrine o alıştırdı beni ... yeni birini tanımak çok zor geliyor ...
sizden yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum...
canım bende üzüldüm bitmesine ama geçicek inanki kendine hayata biraz zaman ver bak nasıl iyi olucaksın bu süreçte sende kendini daha iyi hissetmek için elinden geleni yap ailenle arkadaşlarına zaman ayır
sadece zaman birazcık zaman her yarayı sarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?