kızla 35 haftalık hamileyım ve son 4 gündür hiç bişey yiyemiyorum su dahi içemiyorum iştahım var ma kaşık yemek yiyince fenalık geçiriyorum anında çıkarıyorum bebek sankı mideme baskı yapıyor... böyle bişey yaşayan varmı? kendimi geçtım bebek aç kalıyor diye çok korkuyorum
kızla 35 haftalık hamileyım ve son 4 gündür hiç bişey yiyemiyorum su dahi içemiyorum iştahım var ma kaşık yemek yiyince fenalık geçiriyorum anında çıkarıyorum bebek sankı mideme baskı yapıyor... böyle bişey yaşayan varmı? kendimi geçtım bebek aç kalıyor diye çok korkuyorum
Merak etme bebek ac kalmaz; o senden alacagini alir. Hafif seyler ye. Ben hamililigimin ilk 3 ayinda sadece yagsiz, beyaz peynirli tost yiyebilmistim. Susuz kalmaman onemli. Su icemiyorsan doktoruna soyle sana serum yazsin. Hem mide bulantisina da iyi gelir. 2 gune bir gidip yaptirabilirsin