• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin intikam almak istiyorum !!!!

cılkı çıkmış bir durum ilişki biraz önce bir konu vardı umursamamakla ilgili umursamayın en büyük ceza bu erkeklere ...

Onu arkanızda bırakarak, hayatınıza devam edip, mutlu olmanızdan daha güzel intikam şekli yok. Onun canını acıtmak için kalkışacağınız entrikalar, size de zarar verir eninde sonunda. Gerek yok bunlara.

bırakın yaaa uğraşmaya değmezzz. sonra size laf söyleme fırsatı bırakmayın. sana kuyruk acısı yaşatım da sen bunları yapıyosun demesin.yazışmaları saklayın güvenli bi yerde. size tekrar sararsa onu tehdit edersiniz yazışmaları dökerim ortaya diye. sen beni ne sandın dersiniz.int,kammı istiyorsunuz? en güzel intikam sizin mutluluğunuzu görmesidir. face de bol bolmutlu resimler paylaşın. arkadaslarınızla ailenizle, gezmelerde yemeklerde vsss. ve en can alıcı nokta. sizi sevgilinizle mutlu görmesi olacaktır. işte bu onun kuruk acısı olacaktır.En Büyük KK bu erkekler kendilerini ne sanıyor.bulunmaz hint kumaşı mı bunlar sanki.

3yillik bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevdik ama beni cok kereler de üzdü kırdı. kısa ayrılıklar yaşadık enson 3ay ayrı kaldık.o zaman içinde bir bosluktayken cinsel haftalık bir cinsel ilişki yasamış.hemen ardından beni aradı dertleştik Herşeyin Anlattı kız üniversite ögrencisi yiyici bir tip aralarında 20 YAŞ fark var artik görüşmüyoruz dedi ve biz sil başdan herseye yeniden başladık 2 ay içinde evlenelim dedi sonra kızı onun swarm listesinde gördüm ve silmesini istedim doğal hakimdi ama guven bana deyim silmemekde Israr etti inatlaştık ve ben bitirdim.beni kıskandırmak icin kızla yenidenGörüşmeye başladı.aramizda MENFEAT ilişki var onunla senle kurduğum hayalleri yasıyorum onu senin yerine koyarak onu aldatıyorum itici bir tip uzun soluklu olmaz asla gelecek olmaz dedi 2 hafta beni kıskandırmaya devam etti bende sonunda ilişkileri hakkında ağır bir yorum Yaptım o da Karşılığında bana cok ağır küfür ve hakaret etti bende arkadaşlık bağımı kesdim konuşmadım. Kızla Görüşmeye devam etti asık OLDUĞUNU hissetim kız cok kiskAnc aralarında sorunlar oluyor duyum aldım.3 aydı beraberler gecen gün bana internet üzerinden yazdı kız tam yiyici şutlarım sen HAKLI Cikdin dedi arada Face üzerinden hal hatır soruyor cvp vermiyorum. Haftasına kızla barışmış. Beni cok kereler üzdü defalarca hakaret etti hepsini sineye Cekdim gururumu cok kırdı affettim. Artık içimi intikam sardı hic huyum ve tavrım degil ama engel olamıyorum.kiz icin söylediği onca kötü sözleri kıza Face üzerinden kopyalayıp Herşeyin ortaya serip beni rahatsız etmemesini soylucem. Bu ikisinin sonu olacak benden cok daha nefret edecek belki hakaret edecek fakat benim ondan bir beklentim yok tamamen sildim onu ama intikam duygum had safhada. Bu tam zamanı şimdi.eger yapmazsam ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen bana akil verin ne olur :KK43:(((
İşine gelen şeylere inanmak istemiş kendini kandırmışsın canım farkında mısın? Adam kendinden 20 yaş,yir-mi yaş küçük bir üniversite öğrencisiyle birlikte oluyor.Kendisinin kızı yaşında biriyle ilişkiye giriyor ama adı cinsel birliktelik oluyor.Kız yiyici tip oluyor öyle mi.Kızın ne olduğu önemli değil.Bir adamın kendinden 20 yaş küçük biriyle yatağa girebilme midesi olmasına bak sen.
Kızla görüşmeye devam ediyor,ama sen bunu beni KISKANDIRMAK için görüşüyor diye kendini teskin ediyorsun.Kıskandırmak için görüşmek hafifletici sebep oluyor herhalde.Bir de seni aldattığı yatıp kalktığı kızı sana kötüleme yüzsüzlüğünü ve cesaretini gösterebiliyor.Sen de dinliyorsun öyle mi.
Böyle bir adamdan değil intikam almak,adını ağzıma almam.Neyin intikamı.Malzeme ortada.Kıza yazsan ne olacak yazmasan ne.Kız sana inansa neolur inanmasa ne.Sonuçta zararlı çıkan,sen olursun.Daha büyük bela alırsın başına.

3yillik bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevdik ama beni cok kereler de üzdü kırdı. kısa ayrılıklar yaşadık enson 3ay ayrı kaldık.o zaman içinde bir bosluktayken cinsel haftalık bir cinsel ilişki yasamış.hemen ardından beni aradı dertleştik Herşeyin Anlattı kız üniversite ögrencisi yiyici bir tip aralarında 20 YAŞ fark var artik görüşmüyoruz dedi ve biz sil başdan herseye yeniden başladık 2 ay içinde evlenelim dedi sonra kızı onun swarm listesinde gördüm ve silmesini istedim doğal hakimdi ama guven bana deyim silmemekde Israr etti inatlaştık ve ben bitirdim.beni kıskandırmak icin kızla yenidenGörüşmeye başladı.aramizda MENFEAT ilişki var onunla senle kurduğum hayalleri yasıyorum onu senin yerine koyarak onu aldatıyorum itici bir tip uzun soluklu olmaz asla gelecek olmaz dedi 2 hafta beni kıskandırmaya devam etti bende sonunda ilişkileri hakkında ağır bir yorum Yaptım o da Karşılığında bana cok ağır küfür ve hakaret etti bende arkadaşlık bağımı kesdim konuşmadım. Kızla Görüşmeye devam etti asık OLDUĞUNU hissetim kız cok kiskAnc aralarında sorunlar oluyor duyum aldım.3 aydı beraberler gecen gün bana internet üzerinden yazdı kız tam yiyici şutlarım sen HAKLI Cikdin dedi arada Face üzerinden hal hatır soruyor cvp vermiyorum. Haftasına kızla barışmış. Beni cok kereler üzdü defalarca hakaret etti hepsini sineye Cekdim gururumu cok kırdı affettim. Artık içimi intikam sardı hic huyum ve tavrım degil ama engel olamıyorum.kiz icin söylediği onca kötü sözleri kıza Face üzerinden kopyalayıp Herşeyin ortaya serip beni rahatsız etmemesini soylucem. Bu ikisinin sonu olacak benden cok daha nefret edecek belki hakaret edecek fakat benim ondan bir beklentim yok tamamen sildim onu ama intikam duygum had safhada. Bu tam zamanı şimdi.eger yapmazsam ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen bana akil verin ne olur :KK43:(((

salla gitsin böyle adamları verilmiş sadakan var hiç üzme kendini bırak ne yaparlarsa yapsın bir ilişki bitecekse bile senin elinden olmasın sen zaten silmişsin hiç irdeleme ilgilenme derim:KK43::KK43::KK43:

Sen kendi sınırlarını zorladığın halde kendine bir şey olmaz sanıyorsun; ama hasta insanlar adamı hasta eder.

En iyi intikam "iyi yaşamak"mış.
Ben öyle yapıyorum.

Geride bırakıyorum hayatıma layık olmayanları. Kendi hayatımı en iyisinden, en mutlusundan, en huzurlusundan yaşıyorum.

Biliyorum ki öbürleri çatlıyor :)

Kız 21, bızımkı 39 yasında. Kız ailedınde uzak sehırde yaşıyor. Tanısdıkdık sonra 10 günlük bir tatıl yapıyorlar.kız buna kredi kartlarını ödetıyor tatil dönüşüm de kuzla görüşmüyor ne zaman ki ben noktaladım benden intıkam almak kıskandırmak için tekrar çıkıyor bana anlatıyordu bende umursamıyor kıskanmıyor gibisinden sadece dinledim ama sonra sabrım taştı kendimı salak gibi hıssettım.önceleri bana koymuyordu kıza aşık olduğu duyunca Ona benden çok değer verdiğin düşunüp üstelik bana yasattiğı Acılara Karşılık intikam duygum hat safhada.ilişkilerıne ve kızı kotüleyıcı bırsey demedim. Kız çıkardıysa sende ona layıksın sübyan Avcı bir eskortla baba kız gibisını dedim. Çıldırdı.hakaret etti bende engelledim.

Kız 21, bızımkı 39 yasında. Kız ailedınde uzak sehırde yaşıyor. Tanısdıkdık sonra 10 günlük bir tatıl yapıyorlar.kız buna kredi kartlarını ödetıyor tatil dönüşüm de kuzla görüşmüyor ne zaman ki ben noktaladım benden intıkam almak kıskandırmak için tekrar çıkıyor bana anlatıyordu bende umursamıyor kıskanmıyor gibisinden sadece dinledim ama sonra sabrım taştı kendimı salak gibi hıssettım.önceleri bana koymuyordu kıza aşık olduğu duyunca Ona benden çok değer verdiğin düşunüp üstelik bana yasattiğı Acılara Karşılık intikam duygum hat safhada.ilişkilerıne ve kızı kotüleyıcı bırsey demedim. Kız çıkardıysa sende ona layıksın sübyan Avcı bir eskortla baba kız gibisını dedim. Çıldırdı.hakaret etti bende engelledim.

oowww cok sert

Adam resmen seninle de oynamış. Kesinlikle mesajların ekran görüntüsü al kıza yola, erkek arkadaşın peşimi bıraksın de. Sonra kendileri düşünsünler.

Ugrasma birak bence..birbirlerini bulmuslar,ne erkek arkadasin durust bir insanmis,ne de konustugu kizlar... kendini sansli bil boyle boyle bir iliskinin icindrn kurtuldugun icin.. intikam almak icin mesajlar filan atmaya kalkma,birak kendi pisliklerinde bogulsunlar,ugrasma.

böyle karaktersiz insan için kılımı bile kıpırdatmam

kaçıp uzaklaşacağına daha da uğraşmaya çalışıyosun

hadi diyelim intikamını aldın nolcak yani egonu böyle basit şeylerle tatmin etme bence

intikam soguk yenen yemektir derler. ben hep bunu iki sekilde algilamisimdir:

1) bekle, zaman gecsin, hic beklemedigi anda intikamini al
2) bekle, zaman gecsin, sonra zaten senin icin de sogur ve intikam istegin kaybolur, umursamamak en buyuk intikamdir

artik bu 2 secenekten size hangisi uyarsa.. intikam olaylari bana ters ama siz illa intikam almak istiyorum dediginiz icin soyledim.

benim anlamadığım adam kızla birlikte ne için olursa olsun, ama kız için "harbi yiyici" diyor eeee niye yediriyor o da o zaman..???? o kadar mı salak bu adam yoksa o kadar mı şey düşkünü afedersiniz ki, benimle olsun da ben para yediririm mantığında...

sen yine de o ekran görüntülerini al da bir köşede bulunsun derim.. yarın öbür gün kıza "bu kadın peşimi bırakmıyor" diyecek bu salak, o zaman anında yollarsın :KK66:

20 yaş var aralarında diyorsun kız üniversite öğrencisi diyorsun o zaman sevgilinin yaşı çok büyük yani üniversite öğrencisi kız en az 19 yaşında olur adam da 39 yaşında söyler misiniz bu yaşta adamdan umudunuz ne? adam çkıyor kızla işte uzun süredir yiyici olduğunu şimdi mi anlamış kızı çekemiyorsunuz sevgilinizin onunla yatmak için beraber olduğu, yiyici olduğu fikrine kapılmışsınız o zaman neden bunca aydır beraberler neden sevgiliniz istediğini alınca ayrılmamış kaldı ki sizsiniz bile bile kabul eden gelip barışalım deyince barışan 2 ayda ne evliliği ayrıca dalga geçen bir tip belli mesaj atsan ne olacak sana geri mi dönecek en fazla kızdan ayrılır. Sizinle de hiç birşey düşünmüyor düşünmemiş de intikam almakla sadede kendinize zarar verirsiniz.

bu dediğini yaparsan bir erkek için birbirine giren iki bayan olacaksınız. adamı hepten dört köşe yaparsın.
en güzel tepki tepkisizlik. kaliteni koru.

bu dediğini yaparsan bir erkek için birbirine giren iki bayan olacaksınız. adamı hepten dört köşe yaparsın.
en güzel tepki tepkisizlik. kaliteni koru.
Bana çektirdiğini Acılara Karşılık o da bu şekilde üzülsün istıyorum. Intıkam Tarzım degil ama içim içimi yiyor

Back
X