Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşine gelen şeylere inanmak istemiş kendini kandırmışsın canım farkında mısın? Adam kendinden 20 yaş,yir-mi yaş küçük bir üniversite öğrencisiyle birlikte oluyor.Kendisinin kızı yaşında biriyle ilişkiye giriyor ama adı cinsel birliktelik oluyor.Kız yiyici tip oluyor öyle mi.Kızın ne olduğu önemli değil.Bir adamın kendinden 20 yaş küçük biriyle yatağa girebilme midesi olmasına bak sen.3yillik bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevdik ama beni cok kereler de üzdü kırdı. kısa ayrılıklar yaşadık enson 3ay ayrı kaldık.o zaman içinde bir bosluktayken cinsel haftalık bir cinsel ilişki yasamış.hemen ardından beni aradı dertleştik Herşeyin Anlattı kız üniversite ögrencisi yiyici bir tip aralarında 20 YAŞ fark var artik görüşmüyoruz dedi ve biz sil başdan herseye yeniden başladık 2 ay içinde evlenelim dedi sonra kızı onun swarm listesinde gördüm ve silmesini istedim doğal hakimdi ama guven bana deyim silmemekde Israr etti inatlaştık ve ben bitirdim.beni kıskandırmak icin kızla yenidenGörüşmeye başladı.aramizda MENFEAT ilişki var onunla senle kurduğum hayalleri yasıyorum onu senin yerine koyarak onu aldatıyorum itici bir tip uzun soluklu olmaz asla gelecek olmaz dedi 2 hafta beni kıskandırmaya devam etti bende sonunda ilişkileri hakkında ağır bir yorum Yaptım o da Karşılığında bana cok ağır küfür ve hakaret etti bende arkadaşlık bağımı kesdim konuşmadım. Kızla Görüşmeye devam etti asık OLDUĞUNU hissetim kız cok kiskAnc aralarında sorunlar oluyor duyum aldım.3 aydı beraberler gecen gün bana internet üzerinden yazdı kız tam yiyici şutlarım sen HAKLI Cikdin dedi arada Face üzerinden hal hatır soruyor cvp vermiyorum. Haftasına kızla barışmış. Beni cok kereler üzdü defalarca hakaret etti hepsini sineye Cekdim gururumu cok kırdı affettim. Artık içimi intikam sardı hic huyum ve tavrım degil ama engel olamıyorum.kiz icin söylediği onca kötü sözleri kıza Face üzerinden kopyalayıp Herşeyin ortaya serip beni rahatsız etmemesini soylucem. Bu ikisinin sonu olacak benden cok daha nefret edecek belki hakaret edecek fakat benim ondan bir beklentim yok tamamen sildim onu ama intikam duygum had safhada. Bu tam zamanı şimdi.eger yapmazsam ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen bana akil verin ne olur(((
3yillik bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevdik ama beni cok kereler de üzdü kırdı. kısa ayrılıklar yaşadık enson 3ay ayrı kaldık.o zaman içinde bir bosluktayken cinsel haftalık bir cinsel ilişki yasamış.hemen ardından beni aradı dertleştik Herşeyin Anlattı kız üniversite ögrencisi yiyici bir tip aralarında 20 YAŞ fark var artik görüşmüyoruz dedi ve biz sil başdan herseye yeniden başladık 2 ay içinde evlenelim dedi sonra kızı onun swarm listesinde gördüm ve silmesini istedim doğal hakimdi ama guven bana deyim silmemekde Israr etti inatlaştık ve ben bitirdim.beni kıskandırmak icin kızla yenidenGörüşmeye başladı.aramizda MENFEAT ilişki var onunla senle kurduğum hayalleri yasıyorum onu senin yerine koyarak onu aldatıyorum itici bir tip uzun soluklu olmaz asla gelecek olmaz dedi 2 hafta beni kıskandırmaya devam etti bende sonunda ilişkileri hakkında ağır bir yorum Yaptım o da Karşılığında bana cok ağır küfür ve hakaret etti bende arkadaşlık bağımı kesdim konuşmadım. Kızla Görüşmeye devam etti asık OLDUĞUNU hissetim kız cok kiskAnc aralarında sorunlar oluyor duyum aldım.3 aydı beraberler gecen gün bana internet üzerinden yazdı kız tam yiyici şutlarım sen HAKLI Cikdin dedi arada Face üzerinden hal hatır soruyor cvp vermiyorum. Haftasına kızla barışmış. Beni cok kereler üzdü defalarca hakaret etti hepsini sineye Cekdim gururumu cok kırdı affettim. Artık içimi intikam sardı hic huyum ve tavrım degil ama engel olamıyorum.kiz icin söylediği onca kötü sözleri kıza Face üzerinden kopyalayıp Herşeyin ortaya serip beni rahatsız etmemesini soylucem. Bu ikisinin sonu olacak benden cok daha nefret edecek belki hakaret edecek fakat benim ondan bir beklentim yok tamamen sildim onu ama intikam duygum had safhada. Bu tam zamanı şimdi.eger yapmazsam ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen bana akil verin ne olur(((
Kız 21, bızımkı 39 yasında. Kız ailedınde uzak sehırde yaşıyor. Tanısdıkdık sonra 10 günlük bir tatıl yapıyorlar.kız buna kredi kartlarını ödetıyor tatil dönüşüm de kuzla görüşmüyor ne zaman ki ben noktaladım benden intıkam almak kıskandırmak için tekrar çıkıyor bana anlatıyordu bende umursamıyor kıskanmıyor gibisinden sadece dinledim ama sonra sabrım taştı kendimı salak gibi hıssettım.önceleri bana koymuyordu kıza aşık olduğu duyunca Ona benden çok değer verdiğin düşunüp üstelik bana yasattiğı Acılara Karşılık intikam duygum hat safhada.ilişkilerıne ve kızı kotüleyıcı bırsey demedim. Kız çıkardıysa sende ona layıksın sübyan Avcı bir eskortla baba kız gibisını dedim. Çıldırdı.hakaret etti bende engelledim.
benim anlamadığım adam kızla birlikte ne için olursa olsun, ama kız için "harbi yiyici" diyor eeee niye yediriyor o da o zaman..???? o kadar mı salak bu adam yoksa o kadar mı şey düşkünü afedersiniz ki, benimle olsun da ben para yediririm mantığında...Kız 21, bızımkı 39 yasında. Kız ailedınde uzak sehırde yaşıyor. Tanısdıkdık sonra 10 günlük bir tatıl yapıyorlar.kız buna kredi kartlarını ödetıyor tatil dönüşüm de kuzla görüşmüyor ne zaman ki ben noktaladım benden intıkam almak kıskandırmak için tekrar çıkıyor bana anlatıyordu bende umursamıyor kıskanmıyor gibisinden sadece dinledim ama sonra sabrım taştı kendimı salak gibi hıssettım.önceleri bana koymuyordu kıza aşık olduğu duyunca Ona benden çok değer verdiğin düşunüp üstelik bana yasattiğı Acılara Karşılık intikam duygum hat safhada.ilişkilerıne ve kızı kotüleyıcı bırsey demedim. Kız çıkardıysa sende ona layıksın sübyan Avcı bir eskortla baba kız gibisını dedim. Çıldırdı.hakaret etti bende engelledim.
hehehÇekirdeğimi aldım geldim, takipteyim kenks.
Allasen at o mesajı, merak ediyom nolcak.
bu dediğini yaparsan bir erkek için birbirine giren iki bayan olacaksınız. adamı hepten dört köşe yaparsın.3yillik bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevdik ama beni cok kereler de üzdü kırdı. kısa ayrılıklar yaşadık enson 3ay ayrı kaldık.o zaman içinde bir bosluktayken cinsel haftalık bir cinsel ilişki yasamış.hemen ardından beni aradı dertleştik Herşeyin Anlattı kız üniversite ögrencisi yiyici bir tip aralarında 20 YAŞ fark var artik görüşmüyoruz dedi ve biz sil başdan herseye yeniden başladık 2 ay içinde evlenelim dedi sonra kızı onun swarm listesinde gördüm ve silmesini istedim doğal hakimdi ama guven bana deyim silmemekde Israr etti inatlaştık ve ben bitirdim.beni kıskandırmak icin kızla yenidenGörüşmeye başladı.aramizda MENFEAT ilişki var onunla senle kurduğum hayalleri yasıyorum onu senin yerine koyarak onu aldatıyorum itici bir tip uzun soluklu olmaz asla gelecek olmaz dedi 2 hafta beni kıskandırmaya devam etti bende sonunda ilişkileri hakkında ağır bir yorum Yaptım o da Karşılığında bana cok ağır küfür ve hakaret etti bende arkadaşlık bağımı kesdim konuşmadım. Kızla Görüşmeye devam etti asık OLDUĞUNU hissetim kız cok kiskAnc aralarında sorunlar oluyor duyum aldım.3 aydı beraberler gecen gün bana internet üzerinden yazdı kız tam yiyici şutlarım sen HAKLI Cikdin dedi arada Face üzerinden hal hatır soruyor cvp vermiyorum. Haftasına kızla barışmış. Beni cok kereler üzdü defalarca hakaret etti hepsini sineye Cekdim gururumu cok kırdı affettim. Artık içimi intikam sardı hic huyum ve tavrım degil ama engel olamıyorum.kiz icin söylediği onca kötü sözleri kıza Face üzerinden kopyalayıp Herşeyin ortaya serip beni rahatsız etmemesini soylucem. Bu ikisinin sonu olacak benden cok daha nefret edecek belki hakaret edecek fakat benim ondan bir beklentim yok tamamen sildim onu ama intikam duygum had safhada. Bu tam zamanı şimdi.eger yapmazsam ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen bana akil verin ne olur(((
Bana çektirdiğini Acılara Karşılık o da bu şekilde üzülsün istıyorum. Intıkam Tarzım degil ama içim içimi yiyorbu dediğini yaparsan bir erkek için birbirine giren iki bayan olacaksınız. adamı hepten dört köşe yaparsın.
en güzel tepki tepkisizlik. kaliteni koru.