Yardım edin((((( kafam çok karışık. Çok kötüyüm

Omur93

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
26
7
16
35
Herkese merhaba. Ben aşk konularında çok şanssızım. Sevdiğim adamla arkadaş olmak mecburiyyetinde kaldım. Amma o beni arkadaş olarak görmüyor. Benden hoşlandığını söylüyor. Amma sevgilide değiliz. 3 gün önce mesajlaşırken tartıştık. Kaç gündür arayıp sormuyor. Onunla konuşmak iyi geliyor bana. Napacağımı bilmiyorum. Konuşmak istiyorum amma qururuma yediremiyorum . Cevapsız bırakılıp tekrar yazmayı. (((((( sizce ne yapmalıyım? Susup beklesemmi yoksa yazsammı? (((((

Adam senin oyuncağınmı ? hoşlanıp karsilik alamiyorsa konusmamasi lazim zaten. sana iyi geliyor diye gorusmeyi beklemekde bencilligin hangi seviyesi ...

Sen onu seviyorsun, o senden hoşlanıyor,
Arkadaşlığa mecbur bırakan durum ne?

Herkese merhaba. Ben aşk konularında çok şanssızım. Sevdiğim adamla arkadaş olmak mecburiyyetinde kaldım. Amma o beni arkadaş olarak görmüyor. Benden hoşlandığını söylüyor. Amma sevgilide değiliz. 3 gün önce mesajlaşırken tartıştık. Kaç gündür arayıp sormuyor. Onunla konuşmak iyi geliyor bana. Napacağımı bilmiyorum. Konuşmak istiyorum amma qururuma yediremiyorum . Cevapsız bırakılıp tekrar yazmayı. (((((( sizce ne yapmalıyım? Susup beklesemmi yoksa yazsammı? (((((
Bu ne kadar mantıksız bir konu.
Sevdiğim adam diyorsunuz, arkadaş kaldık diyorsunuz.
O sizden hoşlanıyormuş e niye arkadaşsınız sevgili olsanıza.
Tartışınca konuşmamak normal.
Amma kelimesi gözümü kör etti.

Konuyu okuyunca bir tek sizin değil herkesin kafası karışmış olacak. İki kere okudum ama anlamadım.

Hem seviyorsun, hem arkadaş olmak zorunda kalıyorsun, hem de sevdiğin kişi tarafından hoşlanılıyorsun.
Ne kadar garip :KK67::KK67:

Back
X