- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatma ve konuşma konusuna gelince ben buna karşıyım.o seninle Allah arasında olan bir şey, affı ondan değil Allahtan dilemelisin.o affettikten sonra kime ne düşer
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Ben seni anlıyorum bi hata yapmıssın ama söylemen gerekir ayrılır benden biter diyosan sen onu gercekten seviyosan vede cok pismansan bence gecmise sünger cekip diktirebilirsin evet vicdanen cok rahatsız olacaksın ama kesinlikle söyleyebilicegim biri degil diyosan baska care yok ama gercekten doğru bi insan olduguna inanıyosan cünkü vicdanen rahatsız olacaksin cok
arkadaşa katılıyorum
düğünden bir gün önce diktir. vicdan azabınada katlanıcan artık. yada düşünmememeye çalışcan yapacak başkada bişi yok bana göre
bakir gibi nasıl bir şeySöylemedim biraz dner gibi oldum ama kabul etmeyecek gibi çünkü cok kıskanç. O bakir gibi.
bakir gibi nasıl bir şey
Bakir gibi bişey nedemek? acaba tam yapacaktı vazmı geçmiş oky çözebildin mi sen![]()