Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakir gibi bişey nedemek? acaba tam yapacaktı vazmı geçmiş oky çözebildin mi sen![]()
adamda zarda yok. bir anlasamBakir gibi bişey nedemek? acaba tam yapacaktı vazmı geçmiş oky çözebildin mi sen![]()
Bi andamı dank etti diyosun tam olayın içindeykenkendini karısına saklamak istemiştir belki![]()
Bance, galiba bakir tam emin değilim açıkça söylemedi demek.
:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adamda zarda yok. bir anlasam
Konu sahibi ve buradaki arkadaşlar yanlış anlamasın ama:
Bacak arandaki zarla namuslu olup olmadığına karar veren erkeği kandırıp diktirmek müstahak bence.
gerçi çinliler kızlık zarınında çakmasını yapmış şimdi
diktirmeye gerek yokmuş![]()
Bi andamı dank etti diyosun tam olayın içindeyken![]()
Yani Bacak Arasından Akacak 2 Damla Kan Bu Kadar Önemliyse ve Senin,Aşkının,5 Yılınızın Önüne Geçiyosa Zaten O Adamdan Bi Cacık Olmaz. Namus Bacak Arasından Akıcak Kanla Ölçülmez. Evet Bişeyler Yaşamışsın Pişman Olmuşsun ve Hayatındaki Erkeğe Sölemekden Çekinmişsin Belki Kaybedicem Korkusu Diye Belki Önceki Adamla Olan Şeyler Yine Olmasın Diye... İçin Rahat Etcekse Diktir Ama Esnek Zar Olan ve İlk Defa Yaptığı Halde Kan Gelmeyen O Kadar Kişi Varki Misal Ben O zaman Ne Olucak Alıp Seni Kontrolemi Götürcek.
Bakir derken konustugmz kadar anladigim kadar öyle. 5 yıldır birlikteyiz evet yakınlaşma oldu aramızda tabi ama ilişkiye girmedik oraya gelmedi. Baska sebeblerden dolayı o da bunu evlilikten sonra yasamamiz gerektiğini biliyordu. Evet bi hata yaptim. Dedigim gibi herkesin düşüncesine saygim var. Burya yazdim çünkü kimseye anlatamam ama bi akila desteğe ihtiyacim var