• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kafayı yiyeceğim

Yani O Zaman Ya Adet Dönemine Getir Yada Dediğin Gibi Diktir Yadaaaaa İlişkiden Sonra Hani Kann Nerde Kann Demicekse WC ye Gidip Biyerini Kes Peçeteye Bulaştır Allllll Sana Kannnn De Gözüne Sok :52::52:

hangi sebepler? işte iş o noktaya geldiğinde "o sebepleri boşver" diyeydin...
Diyemedim işte önemi var mi. Suam hatam içinde pismnim gecen zaman icinde. Ama zmanai donduremeyiz geriye. Onu kaybetmrk istemiyorum. Aslında biliyorum ki kan gelmeyince beni alıp doktora götürmez ama esnek dmeekte yalan olacak. Ve bi gün şüpheye düşer de bi laf eder die korkum. Suanki iliskimiz bozulur die korkuyorum diyeceksin ki 5 yıldır yalan söylemedin mi nasil bozulmadi iliskinuz. Yalan söylemedim bu konuyi konuşmadık hic belli ki şüphesi yok benden.

Bence hata yapmamışsın, hata yaptım deyip kendini suçlama. Cinsellik erkeklerin tekelinde değil. Bu düşünceyi asla kabul edemiyorum.
Bir çok kişiye marjinal gelebilir düşüncem ama keşke şimdiki sevgilinle de 5 sene beklemeyip birlikte olsaydın. Cinsel uyumsuzluk vb problemler evlendikten sonra insanı mutsuz edebiliyor. Sadece fikir uyumu değil ten uyumu da önemli.
Çok eleştirileceğim biliyorum ama benim düşüncem bu.

diktirince evleneceğin adamın yüzüne baktığında onurun,gururun nerelerde olacak... yerin dibinde sanırım... madem ki böyle bişey yaşadın açıkça anlat,saklayarak sadece kendini kandırırsın.. Allah herşeyi biliyor bnce günahına bir ömür sürecek bir günah daha ekleme...

5 yıldır kanka mı takılıyorsunuz? Hiç canını sıkma bence. Söyleyip kendini küçültme. O bakir olmasaydı kendini yemezdi nasıl söylesem diye. Sen de akışına bırak diktirmek falan hiç gerek yok.

Diyemedim işte önemi var mi. Suam hatam içinde pismnim gecen zaman icinde. Ama zmanai donduremeyiz geriye. Onu kaybetmrk istemiyorum. Aslında biliyorum ki kan gelmeyince beni alıp doktora götürmez ama esnek dmeekte yalan olacak. Ve bi gün şüpheye düşer de bi laf eder die korkum. Suanki iliskimiz bozulur die korkuyorum diyeceksin ki 5 yıldır yalan söylemedin mi nasil bozulmadi iliskinuz. Yalan söylemedim bu konuyi konuşmadık hic belli ki şüphesi yok benden.

esnek demek yalan olacak ta.. diktirip bakireyim demek yalan olmayacak mı?
neyse anladığım kadarıyla senin düşüncelerin zaten o operasyonu yaptırma yönünde ağır basıyor gibi..

o vücut senin kararda senin diktirceksen itiraf etmemelisin ki o zaman diktirmenin manası olmaz
ufacık bir zarıda bu kadar büyütmeyin gözünüzde
5 sene neden söylemedin demicem çünkü baştan söyleseydin sana evlenilecek gözüyle değil araç gözüyle bakardı
ayrıca şu anda evlenmeyi düşüyormu sevgiliniz birde o var tabiki
birde geçen nette gezerken denk gelmiştim japonyadan gelen yapay kızlık zarı sıvıları vardı araştır istersen
yapay kızlık zarı yaz en üstte çıkıyor baktım şimdi

Son düzenleme:
o vücut senin kararda senin diktirceksen itiraf etmemelisin ki o zaman diktirmenin manası olmaz
ufacık bir zarıda bu kadar büyütmeyin gözünüzde
5 sene neden söylemedin demicem çünkü baştan söyleseydin sana evlenilecek gözüyle değil araç gözüyle bakardı
ayrıca şu anda evlenmeyi düşüyormu sevgiliniz birde o var tabiki
birde geçen nette gezerken denk gelmiştim japonyadan gelen yapay kızlık zarı sıvıları vardı araştır istersen
Evlenmeyi düşünüyo tabki bu yüzden benm bu isi cozmem lazim ama nasil

ben eşimden önce biriyle çıkmıştım eşimde biliyordu.evlendik ettik.bir gün mail boxımda onun gönderdiği eski bir maili buldu.ben de el çabukluğu ile sildim okutmadım nasıl yaptım bilmiyorum nasıl bir el çabuklugu ise silimişleride boşalttım.Allah böyle istiyordu diyorum şimdi.buna eşim bir dellendi.neler yaptı neler söyledi.yok diktirmişim yok şuymuş buymuş ki benden öyle bir kan gelmişti ki.buna ragmen bir mail için bunları söylemişti.iş boşanmaya kadar gidiyordu.çocugu buldu aradı beni rezil etti.hem de hiç suçum yokken mailde yazılanları hatırlamazken bunları yaptı.sonra çocuk beni aradı yok kocamla aramı bozmamalıymışım yok guvenini sarsmamalıymışım.hatırladıkça hala kızıyorum kocama.daha çok yeni evliydim çok kötü bir düğün yaşamıştım eşimin ailesine bu mutlulugu yaşatmamak için yuttum yaptıklarını ama böyle yapan birini orda bırakıp gitmeliymişim.

Tamam İşde Burda Çoğu Kişinin Dediği Gibi Bunca Zaman Sustun Yine Sus Ses Etme Olurda Evlenirseniz Esnek Zar Herhalde Diyip Geç Kenara Nikahlı Karısını Doktora Götürüp Kontrol Ettirmez Herhalde :1:

her türlü yalan iste ondan bahsediom ya gerçeği anlatırım yada diktirim neden esnek diyim ki

esnek demiyeceksin sen bir şey demeyeceksin o neden kan gelmedi diye sormayacak sorarsa 5 yıldır aklı nerdeymiş.bu kadar guvenmiş evlenmiş şimdi niye soruyor

her türlü yalan iste ondan bahsediom ya gerçeği anlatırım yada diktirim neden esnek diyim ki

işte ikisi de yalan ama biri en azından o masaya yatmana gerek bırakmayacak.
yoksa ben yalan söylemen taraftarı değilim.

fikrimi daha önce de yazdım.. çoktan söylemiş olman gerekiyordu. pat diye itiraf şeklinde değil ama yeri geldiğinde..

o bahsedilen operasyon da benim nazarımda sadece "töre cinayeti"ne sebep olacaksa can simididir.

herkesin kendi fikri tabii...

Bir yerde okumuştum evlenenler aslında her yönden eşit olur diye. Belki bu yönde de bir eşitlik vardır sizde eş adayı dikim yapamayacak tabi sen diktirmiş olacaksın.
Bende acıyor mu diye çoook merak ediyorum. Çünkü dikmek ve orası diyince böyle bir tüylerim diken diken oluyor. Gerçi doğum da da dikiyorlar. Sırf dikiyorlar diye sezeryan olduğuma seviniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam İşde Burda Çoğu Kişinin Dediği Gibi Bunca Zaman Sustun Yine Sus Ses Etme Olurda Evlenirseniz Esnek Zar Herhalde Diyip Geç Kenara Nikahlı Karısını Doktora Götürüp Kontrol Ettirmez Herhalde :1:

götürse bile hangi doktor çıkıp da önceden bir şeyler yaşamış der Allah aşkına.

Back
X