Yardım edin kızım videomuzu izlemiş

ayyy neden video çektiniz tüh tüh, halbuki cinsel hayatınızı nasıl yaşayacağınızı, fantazilerinizin neler olabileceğini burada önce bir sorsaydınız size gerekli talimatları yazılı verirdik.

olabilir herkesin kendi hayatı isterse video çeker isterse başka şey yapar, iki taraf razıysa kimseyi ilgilendirmez.

bir pedagogla görüşmenizi tavsiye ederim, şimdi oyun oynuyoduk deseniz çocuk onu oyun zannedip arkadaşlarıyla böyle oyun oynamak isteyebilir. cinselliği keşfetme yaşında bazı şeyleri onun yaşına uygun olarak anlatılabileceğini düşünüyorum.

böyle şeyleri telefonda saklamayın çalınır falan şifreli de olsa kırıyorlar, harici bellek alın onun içinde muhafaza edin pc de de tutmayın.

Şu saçmalıklara yorum yapacağımıza şikayet edelim lütfen.
Millet deliye hasret biz akıllıya.
Normal evli birinin yazacağı şeylermi bu allah aşkınıza yaaa.
Hormonla şişirmişler bunların beyinlerini akılları bir tepede bir belden aşağıda çalışıyor

Herkes ayni sekilde ayni pozisyonlarda sevisecek diye bir kural olmadigina gore kimsenin cinsel eylemlerini fantezi ve zevklerini elestirmeye hkkiniz yok. Zaten konus sahibi nin sıkıntısı da bu degil. 5 yas cinsel meraklarin karsi cins ayriminin oluştuğu yaslar. Ileride bir cinsel ya da sosyal problemler yasamamasi icin bir cocuk psikologu ile gorusmenizi oneririm. Ne gördün diye uzerine gidip sorgulamayin ama unutur diye de boslamayin. Bu arada bu tarz meraklariniz varsa telefon yerine daha farkli bir ortamda kayitlariniz saklayin malum telefonlar baskalarinin eline de geçiyor

yardım almanız gerekiyor malesef

buradan sağlıklı cevap alamazsınız
vakit kaybetmeden bir pedagog tan randevu alın.

Oy çok fena seyler gelmis cocugun basina.
Tuvaletten babasini izlerken siz nerdeydiniz?
Anahtar neden delikte degildi?
Kamerayi cocuk nasil acti da izledi.
Siz neden böyle ozelinizi ulu orta yerde birakiyorsunuz.
Bir sonraki adim ne olacak merak ediyorum.
Herkes ana-baba olur ama herkes dikkatli ana-baba olamaz iste!..

Bilinçsiz akıllı telefon kullanımı..
Teknoloji Akıllara zarar bir şey.. Bu tarz fantezileriniz varsa internet bağlantısı olma ihtimali olmayan bir kamera edilmelisiniz . Telefon ya da bilgisayardaki her güvensiz bilginin AĞA düşebileceğini bilmeliydiniz. Kaldı ki sadece Çocuğunuz Görmüş . Tüm dünya da görebilir bunu.
Bir uzmandan yardım ALIN bence buradan biz ne desek boş konu çok hassas..

Tovbe Yarabbım ne ınsanlar var daha neler duyacagız
acıl pedagog yardımı alınmalı...ama pedagoga nasıl anlatacaksınız bu durumu acaba

video cekmek nedir ya...boyle fantazi mi olur...hadi yapmissnz telefonunzda ulu orta duruyo..cocugunuzn karistirabilecegni hic mi dusunmednz..baskasnn eline gecseydi ayy cok kotu..kiziniz bunu herkese anlatabilir ..tanidiginiz herkese reklam olma yolundasiniz..bu konunun fake olmasini cok isterdm tipki balayinda annesini goren kiz cocugu konusunda oldugu gibi.daha

Sanal alemin bu kadar gelişmiş ve hızlı ulaşılabilir olduğu bu çağda insanların kendilerini videoya çekip bir de telefonlarında saklama cesaretlerine hayran kalıyorum gerçekten, iyi ki sadece 5 yaşındaki çocuğunuz görmüş (umarım çocuğunuz bu olayın travmasını yaşamaz ilerde) bi uzmandan yardım alın çocuğunuza nasıl anlatmanız gerektiğiyle ilgili

Tamamen size moral vermek niyetim. Ucuz kurtulmuşsunuz. Bu bilinçsizlikle ergen Çocuğunuz arkadaşları ile cips yerken sizi izleyebilirdi. En azından bununla kaldıysanız iyi . Tekrar edicem lütfen uzman yardımı ALIN kızınız için tek başına halledemezsiniz.

Olmuş bi kere lutfen bundan sonra cok daha dikkatli olun çocuğun psikolojisini daha da bozmayin
Çocuk kaç yaşında bu arada ona göre yorum yapiyim
Ayrica çektiğiniz her resim her video uzaya gidiyo ve hiç bi şekilde silinmiyo siz sildim sansaniz bile ona göre davranirsiniz umarim

Uzaya mi gidiyo ? Hadi uzaylilar bize santaj yaparsa ? Mıçtık.

5 yasindaki cocuk boyle konusmaz 3 yasinda diye degistirin senaryonuzu

valla bu yasimda ben bile $ok olurdum kiziniza uzuldum
ama ne yapabilrisiniz bilmiyorum pedagog dan baska yol yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…