- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi BaharSu2010
-
yardım almanız gerekiyor malesefGaleriyi şifreledim zaten videoyu çektiğim zaman,ama hiç hesaba katmadığım video oynatıcısı klasörüne de otomatik aktarılıyo olmasıydı, onu da bugün öğrendim böylece. Fake olmadığımı ispatlamaya hazır olduğumu söyledim, admin özelden yazarsa ona bilgilerimi verebileceğimi de özellikle belirttim. Ölür müsünüz eleştirmek yerine yardımcı olsanız! Kadın sayfasında olduğum için ve bu ortamda erkeklere de yer verilmediği için gönül rahatlığıyla soramayacaksam nerde kime sorayım
buradan sağlıklı cevap alamazsınızGaleriyi şifreledim zaten videoyu çektiğim zaman,ama hiç hesaba katmadığım video oynatıcısı klasörüne de otomatik aktarılıyo olmasıydı, onu da bugün öğrendim böylece. Fake olmadığımı ispatlamaya hazır olduğumu söyledim, admin özelden yazarsa ona bilgilerimi verebileceğimi de özellikle belirttim. Ölür müsünüz eleştirmek yerine yardımcı olsanız! Kadın sayfasında olduğum için ve bu ortamda erkeklere de yer verilmediği için gönül rahatlığıyla soramayacaksam nerde kime sorayım
Zannetmiyorum Eses ya.. Keşke dediğin gibi olsa. Çok üzülüyorum bu çocuklara çok. İnşallah çocuk unutur hafızasından silinir bi şekilde..
Zannetmiyorum Eses ya.. Keşke dediğin gibi olsa. Çok üzülüyorum bu çocuklara çok. İnşallah çocuk unutur hafızasından silinir bi şekilde..
De ; birde şunu anlyamadım neden konuyu +18 de açamıyor arkadaş
Uzaya mi gidiyo ? Hadi uzaylilar bize santaj yaparsa ? Mıçtık.Olmuş bi kere lutfen bundan sonra cok daha dikkatli olun çocuğun psikolojisini daha da bozmayin
Çocuk kaç yaşında bu arada ona göre yorum yapiyim
Ayrica çektiğiniz her resim her video uzaya gidiyo ve hiç bi şekilde silinmiyo siz sildim sansaniz bile ona göre davranirsiniz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?