- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi BaharSu2010
-
niye konu$masinkii5 yasindaki cocuk boyle konusmaz 3 yasinda diye degistirin senaryonuzu
Cunku pro uye degil kendisi.De ; birde şunu anlyamadım neden konuyu +18 de açamıyor arkadaş
ben de onu diyorum anne baba sana ne yapiyor demez. babamla ne yapiyorsunuz der? anne ve babaydi gordum demez. babamla sendin der.niye konu$masinkii
he rçocuk farklidir,2 yasinda oturup senle sohbet eden çocuklar oluyor :)
bide kizimi$ ooo daha neler nelerr der :)
Hımm ama konuyu açıp kaybolmuş edası var sanki ne dersiniz hiç yanıt vermiyor yazılanlara .Cunku pro uye degil kendisi.
Yorum da yapamaz.
Konu sahibi bizi duyuyorsan acilen bir pedagoga gidin..
Hımm ama konuyu açıp kaybolmuş edası var sanki ne dersiniz hiç yanıt vermiyor yazılanlara .
aslinda bu konunun cinsellige tasinmasi abes!
olsa olsa pedagojiye tasinsin.
cinsellikle ne alakasi var?
Her çocuk farklıdır ama.Kimi 5 yasinda cok güzel konuşur kimi cümle kuramaz.ben de onu diyorum anne baba sana ne yapiyor demez. babamla ne yapiyorsunuz der? anne ve babaydi gordum demez. babamla sendin der.
yani bildigim kadariyla zamir olayini kavramis olmasi gerekir.
Bu iyi olmamış bence fake olmayabilirde değilmiAskinda ikinci sayfada biraz sitemli yazmis. Bir daha da yazmamis kirilmis olabilir bilemiyorum..
Zaten tasindigi icin artik buraya da yazamaz maalesef.
bazen iliski sirasindaki aciyla alakali konular falan da tasiniyor halbu ki jinekolojik bir durum sayilir .Evet bence de cinsellige tasinmamaliydi. Cunku bi video lafi gecmis sadece. Sirf bu sebeple cinsellige tasiyip konu sahibini konusundan etmek gercekten cok tuhaf! !
dogrudur benim oglum da 3 yasina az kaldi daha cumle kurmuyor. sadece kelimeler. belki bizimki gibi gelisim geriligi vardirHer çocuk farklıdır ama.Kimi 5 yasinda cok güzel konuşur kimi cümle kuramaz.
Yanı konu sahte değil bence konu sahibi zaten iki defa sahte olmadığımı kanıtlarım demiş.
Zaten aile bir garip gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?