sen yakın oturmayı kabul etsen bıle sorunlar bıtmıcekkı canım.bu seferde sureklı oraya gıdıp gelmek zorunda kalacaksın sureklı bırlıkte olacaksınız ve sen bunu ıstemedığınde esın sorun yapacak ozamanda cok tartısacaksınız.cok ıyı dusun ıyı karar ver derım ben.aıleye yakın oturmak pekde ıyı olmuyor gercı uzak olsanda sorun olacağı zaman zaten oluyor .yanı bu erkeklerın aılesı bır bılmece gıbı cozen yok daha heralde:)bu arada sen de dekı bende aıleme yakın olmak ıstıyorum de bakalım ozaman ne dıcek senınde bı aılen var sonucta dımı
Zor bir durum. Kayınvalidenizin nişanlınızdan başka çocuğu yok mu?
Yani şöyle özel bir durum olur başından efendi efendi konuşulur annem hasta bana ihtiyacı var böyle bir durumda yanımda olur
musun şeklinde o zaman düşünülebilir ama böyle sanki çapraz ateşe tutmuş gibi bilemedim.
Benim bildiğim dinen hatta toplumsal olarakta gelin kaynanasına bakmak zorunda değil, yaparsa kendi iyiliğinden.
Ama bir evlat anne ve babasına ihtiyaçları oldu mu bakmak ve yardımcı olmak zorundadır. Yani kendisi tabiki gereken ehemmiyeti
göstermeli ama sizi buna mecbur edemez ki. Bunlar yanlış şeyler. Bir gelin bayramda seyranda müsait olduğu zamanlarda gider
büyüklerinin elini öper varsa nezaketen hizmetlerini görür budur yani.
Açıkçası daha şimdiden bu konuların bu şekilde gündeme gelmesi düşündürücü. Bence kesinlikle uzak bir yerde evini tut. Başka türlü
çıkamazsın bu cendereden yoksa biter bu iş de yani bitir demiyorum ama daha ne olsun. Karışık işler. Allah yardımcın olsun cnm.
onuda dedm canm yok efendm annesi dizinden rahatsızmş bnm annemin saqlk durumu gayet iyi oldqndan onun annesine yakın otrmak daha mantıklıymş.ha bu arada tek qelin ben değilim bi qeln daha var ve ayrıca bide qörümcem war we bekar olduqu halde ben bu sıkıntıyı yaşıyorum
Ben istemiyorum dediğinde ne diyor peki?
Değil aynı apartmanda oturmak, aynı sokak,aynı cadde, aynı mahalleyi bile tercih etme. Kaç kaçabildiğince.Valla şimdi tantanası olur biraz ama ilerde rahat edersin. Bu formu takip ediyorsan, çoğunluk şikayetçi.
Çok sinirlendim şimdi!
Bir de görümcen varmış, hem de bekar! Daha ne diye annesine yakın olmak istiyor ki nişanlın. Tahminimce annesinden uzak olmak istemiyor, hasta olmas v.s bahane. O zaman evlenmesin otursun annesinin dizinin dibinde.
Kabul etmeni hiç tavsiye etmem kendi adıma. Bunu istediğine göre planları da vardır. Sürekli gidip gelinmesi, içiçe olunması gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?