yardım edin kızlaarrrr :(

Nisanlin daha simdiden iliskinizi yokusa suruyorsa bu gidisin sonu belli. Annesinin hastaligi kalici mi bu arada? Eger kaliciysa nisanlin esin olduktan sonra seni annesinin hizmetlerine zorlayacaktir.
Senin su anda yapacagin tek sey evlendikten sonra o eve tasinmamak olur ama sonradan annesini yaniniza getirme durumu da olabilir.....
Bastan kestirip at diyecegim ama nisanlin verdigi sozden donmus yani sozune guvenirliligini kaybetmis bir kere.

Kayinvalideye bakilmayacak, kararlar ortak alinacak vb bir sozlesme mi imzalatsan acaba?

Aslinda bana sorarsan farketmez de nisanlinin
tutumu hosuma gitmedi

o inada bindirirse sen de bindir

bekar kız kardeşi de olduğu halde nedir bu annesine baktırmaktaki ısrarı. Niyeti seninle evlenmek mi yoksa annesine bakıcı getirmek mi?
geri adım atma. sonu ayrılık bile olsa. Şimdiden böyle yapan insan, evlenince seni kendi evinde de oturtmaz. hep annesinin yanında ol ister.

Son düzenleme:
bzm yapmak zorunda olduğumz şeyler varmş çünkü bz nişanlymışız !

Nişanlı olup yapmak zorunda olduğunuz şeyler neden onun ailesine geçerli?
Sen de aynı şeyi söyle ona o zaman!!
Hasta bakıcı değil kimse..O kadar düşünüyorsa annesini azıcık kardeşine laf gecirsin de kardeşi ilgilensin..
Madem bekarmış..
Hem anneye bakmak once evlada düşer benim bildigim..
Damat ya da gelin gönlünden geçerse yapar..
Kimsenin kimseyi zorlamaya hakkı yok..

eed farkındaym..bnde bu sıkıntıyı yaşamk istemiyorum banada kalsa aynı semtte bile otrmak istemiyorum ama qel bunu bide onlara anlat anlatabilirsen

Ben en başında söyledim eşimde annesine yakın olmak istiyordu. Onlar bornovada oturuyorlar. İlla bizde orda oturalım dedi. Yok dedim, ben KŞK oturmak istiyorum. Yok illa anneme yakın olcak diyorsan sen bilirsin ben yokum dedim. Sonuç KŞK dayız en başta tavrını koy canım, emin ol ilerde başın çok ağırır. Ablam kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyorlardı valla hergün şikayet. Yeni evliyiz, Özel hayatımız yok boşanmayı bile düşünüyorum diyordu Neyseki taşındıklarda şimdi sorun yok.

:) hayatta uyulmaz o sözleşmeye..bacaqında platin war eed biraz rahatsz ama kadın kendi işinide kendi yapabiliyor

işte tavrı koydum şuan konuşmuyoruz..neymş bn kndimi ezdirmk istemiyomuşum da onu hiç düşünmüyomuşum..!

işte sonu ayrılık da olsun istemiyorum ama k.valideme yakın oturursam o zaman daha kötü olcak biliorm.. çıldrmak üzereym ya

arkadaşım sakın kabul etme madem nişanlısın da kabul etme.

:) hayatta uyulmaz o sözleşmeye..bacaqında platin war eed biraz rahatsz ama kadın kendi işinide kendi yapabiliyor

Hastalığı bacağında platin olması mı?
Kusura bakmasın da platin o kadar büyütülecek birşey değil..
Kendi işini kendi yapabilir...
Benim annem şeker hastası..Azıcık bir ev işi yapsın halsizleşiyor..
Ama yine de kimseye minnet etmiyor..
Bu arada sen çalışmayacak mısın?
İşin olursa zaten vaktin olmaz böyle seylere..
Bakmanı da isteyemez nişanlın..
Ancak akşamları gidersiniz yakın oturursanız da.

Balim sakin sakin yakinina tasinmayin ne kadar uzak okadar iyi ben o hatayi yaptim ve cok pismanim esim bile arkadasima demis ev tutarsaniz iki tarafa uzak olsun diye beni artik anlamaya basladi galiba odun

işte tavrı koydum şuan konuşmuyoruz..neymş bn kndimi ezdirmk istemiyomuşum da onu hiç düşünmüyomuşum..!

Herhalde kendimi ezdirmek istemeyeceğim..Ne saçma konuşmuş öyle..
Yorum üstüne yorum yazdım ama ne yapıyım..Bencil ve sözünden dönen insanlara dayanamıyorum!!

yok canm çalışmcm..üni okucam açıktan nasipse..

Balim sakin sakin yakinina tasinmayin ne kadar uzak okadar iyi ben o hatayi yaptim ve cok pismanim esim bile arkadasima demis ev tutarsaniz iki tarafa uzak olsun diye beni artik anlamaya basladi galiba odun

işte şimdi pişmanlık duymş eşin ama ne fayda sonuçta telafisi olmayabir..

yok canm çalışmcm..üni okucam açıktan nasipse..

Açıktan üni okuman çalışmana engel değil canım..
Kaldı ki normal okusan da part time çalışabilirsin..
Ne olursa olsun kendi ayaklarının üzerinde dur!!
Mazallah "benim paramla okuyorsun ..anneme bakacaksın" lafıyla karşılaşabilirsin sonra!!

şunu çok merak ediyorum orda oturmak istemediğinin bahanesini ne olarak söylüyorsun eşine?
semtten kaynaklı mı yoksa kv nler orda diye açık açık mı söylüyorsun nasıl ifade ettin çok merak ettim.

çok iyi düşün aşk sevgi karın doyurmuyor ve kayınvalideler de eşlerde evlendikten sonra o kadar çok değişiyor ki bazen içimden diyorum kaynana çıkardığı yere bi soksa geri de rahatlasa diye ama mantık şu canım eşini karşına almıcaksın arkana alıcaksın her zaman
tatlı dillini kullanıp gerçekleri görmesini sağlayıp istediğini yaptıracaksın aynı annesinin yaptığı gibi bizimkide hayır dediğim birşeye ağlar sızlar oğluna yaptırırdı haaa dedim demek öyle gardımı ona göre aldım ama eşit davranıyorum ne kendime laf söyletiyorum ne eşime laf söyletiyorum iki tarafın ailesine yanii kendi ailemi korumuyorum
o yüzden nişan evresi aslında çiftlerin birbirini ailelerin birbirini ne b.. olduğunu anlama evresidir
eğer aklını kullanırsan sen kazanırsın
sakin olup oyunu kurallarına göre oynayacaksın
kapıyı kapattıktan sonra herkes dışarda kalıyor unutma sizde artık bi ailesiniz sen evin kadını o da evin erkeği evde çektiğin sıkıntıyı yaşadığın tatlı acı anların şahidi duvarlardır

Hahahahahahahahaha hic gülecegim yoktu süper yazdin bunu

öncelikle severek mi evleniyorsun? diye bi sorayım merak ettim çünkü. kayınvaliden nasıl bi hanım izlenimlerine göre. yazını okuyunca evlenip evlenmemen konusunda tereddüt duydum açıkçası. çünkü '' anneme bakacaksın'' tarzında emirli konuşmalardan nefret ederim. nişanlılık döneminde böyleyse evlendikten sonrada değişmeyebilir.ben de olsam istemezdim ama her zman her şeyin hayırlısını iste. belki eşin evlendikten sonra bu tavırlarına devam edecek ve kayınvaliden yardımcı olacaktır bilemeyiz ki.. bakarsın orda oturman senin için daha hayırlı olur.. bu arada ben de 3 aylık nişanlıyım ev konusu yeni gündeme geliyor bakalım ben neler yaşayacağım :) Allah yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…