Hahahahahahahahaha hic gülecegim yoktu süper yazdin bunu
şunu çok merak ediyorum orda oturmak istemediğinin bahanesini ne olarak söylüyorsun eşine?
semtten kaynaklı mı yoksa kv nler orda diye açık açık mı söylüyorsun nasıl ifade ettin çok merak ettim.
öncelikle severek mi evleniyorsun? diye bi sorayım merak ettim çünkü. kayınvaliden nasıl bi hanım izlenimlerine göre. yazını okuyunca evlenip evlenmemen konusunda tereddüt duydum açıkçası. çünkü '' anneme bakacaksın'' tarzında emirli konuşmalardan nefret ederim. nişanlılık döneminde böyleyse evlendikten sonrada değişmeyebilir.ben de olsam istemezdim ama her zman her şeyin hayırlısını iste. belki eşin evlendikten sonra bu tavırlarına devam edecek ve kayınvaliden yardımcı olacaktır bilemeyiz ki.. bakarsın orda oturman senin için daha hayırlı olur.. bu arada ben de 3 aylık nişanlıyım ev konusu yeni gündeme geliyor bakalım ben neler yaşayacağım :) Allah yardımcın olsun canım...
yalan mı canım
nikahtan sonra sırf adamlar değil analarıda değişiyo
kabullenemiyolar oğulcuklarının evlendiğini bıraksam hala emdirir yanii kadın
saygıda hala kusur etmem ama bitim kadar sevgim kalmadı kayınvalideye yaptıklarına hep sustum sustum ama bi yere kadar
ben aynı şekilde aynı sokakta oturdum ve hayatımın yanlışı olarak görüyorum. ve taşınmak için hala uğraşıyorum herşey sen yaparsın sen uğraşırsın ama en kötü gelin sen olursun yaşamış biri olarak benden sana tavsiye sakın yapma.
eed severek evleniyorum 2 yıllık ilişkimiz wardı işi ciddiyete döktük..k.validemin nasıl biri olduqunu anlayamadm aslna bakarsan.. bi eltimin arkasndan sızlanr durur aman ona dkkat et cok tehlikeli o diye bide bakarsn ona yaranmak için bni çiqnemş qeçmş..onunla ilk bi yıldızım barşmadı bni çok üzmüştü o qün bu qündür de ısınamadm ona
işte tavrı koydum şuan konuşmuyoruz..neymş bn kndimi ezdirmk istemiyomuşum da onu hiç düşünmüyomuşum..!
'Amacın beni ezmek açıkca söylüyorsun, sen beni nasıl ezdirmek istiyorsun ne kadar çirkin bir tartışma' diyemedin mi.. ay ben sinir oldum burda
yinede nişanlını karşına alma derim çünkü oraya değil başka yere otursanız gösterdiğin tavırlar burnundan fitil fitil getirilir.
slm kızlar..nişanlanalı 3 aya yakn oldu.o qündr bu qündr konularımızdan birisi bzm nerede oturacaqımız..!ben k.valideme yakın oturmak istemezken herkes bi taraftan onun hazırlıqına qirmş durumda..kaynvalidemin binasında bir ev varmş bn güyaaa orda oturacakmışım! ben konuyu kapatmaya çalışırkn bu artk nişanlımlada aramızda problem oldu..neymş efendm annesi hastaymş bn ona yardm etmek zorundaymışım...!ne zorunluluqum warsa sanki..bende 'ben hiç birşeyi yapmk zornda değilm.annene yardm etmek istersem ister ev uzak olsn ister yakın olsun ben qider qelrm' dedm.ikna olmuyo beyfendi..halbuki biz bu konuyu daha önce konştk ve oda böle bişey istemediğini sölemişti..şimdi bunun neden tartşmasına qiriyo benmle anlamadm ya..kaç qündr konşmuyorz bile doqru düzqn..biz ki yarm saatten çok brbrmizin sesini duymadan yapamayan insanlarz..napcm bn ? bi fikir vern nasıl bi yol izlemem lazım?
slm kızlar..nişanlanalı 3 aya yakn oldu.o qündr bu qündr konularımızdan birisi bzm nerede oturacaqımız..!ben k.valideme yakın oturmak istemezken herkes bi taraftan onun hazırlıqına qirmş durumda..kaynvalidemin binasında bir ev varmş bn güyaaa orda oturacakmışım! ben konuyu kapatmaya çalışırkn bu artk nişanlımlada aramızda problem oldu..neymş efendm annesi hastaymş bn ona yardm etmek zorundaymışım...!ne zorunluluqum warsa sanki..bende 'ben hiç birşeyi yapmk zornda değilm.annene yardm etmek istersem ister ev uzak olsn ister yakın olsun ben qider qelrm' dedm.ikna olmuyo beyfendi..halbuki biz bu konuyu daha önce konştk ve oda böle bişey istemediğini sölemişti..şimdi bunun neden tartşmasına qiriyo benmle anlamadm ya..kaç qündr konşmuyorz bile doqru düzqn..biz ki yarm saatten çok brbrmizin sesini duymadan yapamayan insanlarz..napcm bn ? bi fikir vern nasıl bi yol izlemem lazım?
aynı binada oturmakkk nefrettt ettim bundan bugünnnnn....işten eve gelmemle başımdan aşagı kaynar sular döküldü...kaynanam ve görümcem evime girmişş elini kolunu sallayarak ortalığı toplamışş yatak odama dahi girip yatağımı düzeltmişler kullandığım eşyların yerini değiştirmişlerrr bu ne demek ya ve bu ilk de değil!!!!!!eşime söylediğimde beni düşünmüşlerr oluyo ben çalıştığımdanmışşş uzak ol iyi oll herzamn mesafe olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?