- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 28
Her seni seviyorum diyene inanma. Bu karaktersizler sadece cinsellik yaşamak için ne yalanlar soylerler cok guzel ornekleri var. Seni seviyorum sadece kelimedir, her ilgilenen asigim diyene guvenme. Erkeklerin cogu ben istediğimi yapayım karsimdaki kadin bakire olsun kafasinda ki boyle bir zihniyetsizle de olma. Kisi kendi iradesiyle yasayabilir evet ama herkesin yapisi farklı. Bazisi oldu bitti benim kararim der gecer (ki boylesi cok daha iyi), kimisi de kafasina takip pismanlik duyar. Mesela ben de cok asik oldugum erkek arkadasimla temas yasamistim, oyle bekaretim gitmesin her seyi yapayim tarzi bir sey degildi. Onun hayatında daha once cok cok kiz olmustu ben ondan once kimseyle opusmemistim bile ve oldu bitti. Sevgimizin çok kutsal olduğunu düşünürdüm ama değilmiş. Defalarca aldatmış beni sonradan ogrendim. Ogrenince arkama bakmadim ayrildim direk. Pismanligim nasil boyle yalanci birine kanacak kadar aptal oldugumu dusunmemdi. Ama şimdi izi bile yok hicbirinin. Aşık olacaksın kimseye gecmisin hakkinda bir sey aciklamak zorunda degilsin. Gecmisinde o kisi olmayacak cunku. Bunu soran kisi de normal degildir bence zaten. Başkasına aşık oldum sonra yeniden her sey masal gibiydi ama bir gun aniden bakire misin veya biriyle bir sey yasadin mi diye sordu. Kalbime bıçak gibi saplandi agzima geleni saydim. Sonra yok neymis gelecek dusunuyormus benimle herseyimi bilmeliymis baskasiyla bir sey yapan biriyle mi evlenecekmis beyefendi. Yalvardi gunlerce ama duzelemedik verdim yolu. Sana tavsiyem tovbe ettigin gunahi bir daha yapma. Ne kadar seversen sev bu ulkenin zihniyeti bellidir. Uzulen kirilan bir karaktersin hic girme bu tarz islere. Baskalarinin ne dedigi de umrunda olmasin. Iffetli gecinip ortaliga dokulmeyenler cikariyor bu dedikodulari en cok. Sen basini egersen herkes seni ezer. Dik tut basini bir daha da pisman olacahin islere girme bence