- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
amin inşallah çok teşekkür ederim dileğin içinHic anladigim bir konu degil. Sizin icin en dogru zamanda cocuk sahibi olursunuz insallah demeye geldim ben.
Canım alakasız konuyla ama yeniden mi hamilesin4 yıl bebeğim olmadı. 2 defa aşılama yapıldı sonuç negatif. Tam umudumuzu kaybedip tedavilere ara verince hamile kaldım. Sakın moralinizi bozmayın zamanı geldiğinde o duyguyu inşallah doya doya yaşarsınız. Allah tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin size ve isteyen herkese
psikolojik de olabilir benim bir arkadaşım bu süreci yaşadı. rahim filmi, 2 aşılama hiçbiri işe yaramadı. bizim zorumuzla psikoloğa gitti ve 6 aylık terapiden sonra kendiliğinden bebeği oldu.Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
Canım alakasız konuyla ama yeniden mi hamilesin
bnde düşünüyorum psikolojik destek almak çok ihtiyacım varpsikolojik de olabilir benim bir arkadaşım bu süreci yaşadı. rahim filmi, 2 aşılama hiçbiri işe yaramadı. bizim zorumuzla psikoloğa gitti ve 6 aylık terapiden sonra kendiliğinden bebeği oldu.
hatta psikolog ilk terapide sendeki bu takıntı oldukça vücudun tüp bebeği bile tutmaz demişti.
bunu bizzat gördükten sonra senin gibi sağlık yönünden bir problemi olmamasına rağmen bebeği olmayan herkese bunu anlatıyorum ve muhakkak psikolojik tedavi sürecine girilmesi gerektiğini öneriyorum.
2 aşılama 4 tüp bebek tedavi süreci geçirmiş ve hiçbir sebep yokken olumsuz sonuç almış biri olarakpsikolojik de olabilir benim bir arkadaşım bu süreci yaşadı. rahim filmi, 2 aşılama hiçbiri işe yaramadı. bizim zorumuzla psikoloğa gitti ve 6 aylık terapiden sonra kendiliğinden bebeği oldu.
hatta psikolog ilk terapide sendeki bu takıntı oldukça vücudun tüp bebeği bile tutmaz demişti.
bunu bizzat gördükten sonra senin gibi sağlık yönünden bir problemi olmamasına rağmen bebeği olmayan herkese bunu anlatıyorum ve muhakkak psikolojik tedavi sürecine girilmesi gerektiğini öneriyorum.
ben de iki aşılama oldumKızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
Kızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
merhaba merak ettim değeriniz kaçtı? benim değerim de düşük.. bir kızım var binlerce şükür Allahıma ama sebepsiz stres kaynağı oldu bana doktorumun da ikinciyi düşünüyosanız direkt tüp bebek yapın demesi..Oncelikle tahlillerinizle birlikte baska bir dr a basvurun.
Ben rezerv azligi sikayeti ile tup bebek tedavisi gordum. Tedaviyivyapan drum haric senin tup bebekle bile bebegin olmaz bosuna ugrasma para harcama dedi. 3. Tedavide kizim oldu cok sukur kizimdan sadece 7.5 ay sonra kendiligimden hamile kaldim. Simdi masallah 7 aylik olacak bir oglum var. Bazen drlar istatiksel konusuyor. Kimsenin bilmedigi bir emir var dunyada. Sakin ol. Olacagina inan. Bana ah bir de oglun olsaydi diyenlere kizi nasip eden oglani da eder diyordum
Saydamda açtığım benim umut hikayem diye bir konu var istersen bir oku... Kısaca bahsedeyim 2 aşılama ve bir tüp bebek negatifle sonuçlandı tüp bebekten 5 ay sonra hamile kaldım oğlum şuan dizimde sallıyorum :) tüp bebekte tam 11 yumurtam vardı ama olmadı hiç beklemediğim zamanda geldi oğlum üzülmeyin diyeceğim ama elde değil biliyorum sadece umut edin ve bıkmayın allahtan istemektenKızlar aşılamam negatif sonuçlandı ilk aşılamamdı..spermler yıkandı değerler güzeldi ..doktor aşılamayı yaptı yatırdı beni..büyük ihtimal gebelik oluşur dedi..o kadar umutlandım ki bi sebep yok olmaması için. ..sonucu alınca yıkıldım tabi .ve doktor bana ne dedi biliyomusunuz bu kadar yumurta varken (8-10) ve değerler güzelken olmaması ilginç ..yani böyle olmuyorsa doğal yolla da çok zor senin dedi.2. aşılama bile boşver direk tüp yapalım dedi..bu süreçler çok zor göbekten iğneler yordu beni..aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar bana umut olurmusunuz ya da tedaviden sonra müjdeli haberi alanlar..ALLAH dermanımızı verecek artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?