Aşılama Yardım Edin Kızlar Doktorun dediği!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizim sebepsiz denilen şey psikolojik sanırım allahım nasıl kafamdan atabilirim yogaya fln mı gitsem

Mesajda da yazdim size. Ama bakin birkac drla gorusun lutfen. Vebal amak istemem.

ya bende yaptırmıştım aşılama bizimkide sebepsiz infertiliteydi . Eşimin ve benim herşeyimiz iyi olmasına rağmen olmadı. Bnada doktor iki aşılamamda da aynı şeyi söylemişti herşey mükemmel gebelik bekliyoruz die. Ama malesef ikisinde de olmamıştı. Artık tüp bebek düşündük . Onuda erteledi doktor 6 ay kadar . ben 2. aşılamadan Sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım . Yani stres ciddi bi faktör. Birde doktorum bana asla böle şeyler söylemedi .Biz tüp bebek dediğimizde ısrar ettik hatta bekleyeceğiz demişti. Hemen yapmak istemedi.Bence biraz kendinizi dinleyin.

tam olarak problemin ne aşı oldun sende mi problem var eşinde mi

bizim sebepsiz denilen şey psikolojik sanırım allahım nasıl kafamdan atabilirim yogaya fln mı gitsem

Keske kafadan atmak mumkun olsa elınden geldıgınce akısına bırak bır mesgale bul benım o ay saglık srunlarım vardı o kadar cok korkmustum kı doktor doktor gezdım cocuk falan hıc aklıma gelmedı kıstıme bıle uzulemedım o derece

psikolojik olduğunu düşünüyorum bnde stres çok çünkü..beklemeliyim miyim akışına bırakıp yoksa hemen tüp fln mı bilemiyorum çok çaresizim kaldım öyle yani konuşabilceğim kimse de yok

Bizde artık tüp bebek yaptırcaz amaaann salla artık dediğimiz ay oldu:)

Bizde artık tüp bebek yaptırcaz amaaann salla artık dediğimiz ay oldu:)

Maşallah Allah bagıslasın :) ben bu duruma ınanmazdım cunku ılk baslarda sırf esım ıstıyor dıye korunmayı bırakmıstık, kıramamıstım onu :) o zamanlar takmıyrdum mesela ama olmamıstı snra ben olmadıgını grunce panık yapmıstım ama dgruymus demek :)

psikolojik olduğunu düşünüyorum bnde stres çok çünkü..beklemeliyim miyim akışına bırakıp yoksa hemen tüp fln mı bilemiyorum çok çaresizim kaldım öyle yani konuşabilceğim kimse de yok
yaa çok iyi anlıyorum . Ben tüp bebek bile olmazsa artık die de çok korkmuştum. Zaten bide rabbim nasip edeceği zaman bir şekilde aklından çıkarıyor. Tüp bebek için bence acele etmeyin . En az bi kaç ay verin kendinize zor biliyorum insan hemen olsun istiyor ama . Yani evlendik 5 ay sonra bebek istemeye başladık ve bir buçuk yıl olmadı . Evliliğimiz en güzel ilk yılları bebek düşüncesiyle geçti. Şuan eşimle arada bebek düşüncesi olmadan yakınlaşıyoruz ve şuan anlıyorum ne yapmışız biz böle die.

Seneler önce bu kadar çareler yokken bende yaşadım yaşadıklarınızı. Hiç bir tedavi sonuç vermezken benim doktorum, ikinizdede sorun yok, yaptıklarımız da işe yaramadı. Sen evine git dinlen yapacak birşey yok Allah'a kalmış dedi.
6 yılın sonunda tedavileri bıraktım ve hamile kaldım. 2 çocuk annesiyim.
Doktorunuz halt etmiş. Normal yolla olmaz falan demek bir doktora hiç yakışmıyor.
Stres yapmayın yeter.
Zaten hayırlısı ise olsun demek lazım.

ikimizde de problem bulunamadı eşimde morfolji problemi bulmuşlardı haziranda şu an o da düzelmiş gözüküyor yani aşılama raporunda değer iyiydi
bence biraz ara verin ve bunu düşünmeyin başka şeylere odaklanın ben pko hastasıyım doktorum bana geçtiğimiz ağustos ayı için bu ay bekleme olmaz demişti bende sağlık olsun dedim yürüyüşüme devam ettim bu konuyu tamamen kafamdan attım adetim geciktiği için hem adet söktürücü hem de ne olur ne olmaz diye test aldım hamileymişim 4 sene sonra oldu bu konuda edindiğim tek tecrübe oluruna bırakmak oldu sizde öyle yapın

ya çünkü okadar güvenioki insan aman hemen hamile kalırım ben die. Sonra olmayınca cidden panik oluyosun :)

normal yolla olurmu bilmem. inşallah Rabbim daha fazla uğraştırmadan nasip eder.ama tedaviye devam edeceksinz bile doktorun dediği gibi direk tüpe geçin.aşılama boşa vakit kaybı, ben 3 tane yaptırdım ama gerek yokmuş. boş yere hormon almaya

Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

4 olumsuz aşılama üzerine mi hamile kaldın
sorununuz neyd?

Evet Allah nasip ederse öyleyim. Buraya konu açtıktan(10 ay önce) sonra hamile olduğumu öğrendim. 9 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi yeniden hamileyim. İnşallah Rabbim nasip ederde yeniden anne olurum.
Çok sevindim. İnşallah sağ Salim kucağına alırsın. Haberlerini bekliyorum :)

Geçmiş olsun birebir aynı şeyler söylendi. Her seferinde, herşeyiniz normal kesin olur diyorlar, 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz. Daha doğrusu tüp bebeği deneyemedik bile, polip görüldü o alındı, transfer ertelendi. 1 dondurulmuş embriyomuz var. Kaç tane doktora gittim, hepsi rezervlerin harika, yumurta bol oh oh süper dediler, şimdi de doktorum diyor yumurta çok görünüyor ama kalitesi kötü. Tüp bebek yapsak da şu halinle başarı şansı düşük diyor

yumurtanın kötü olduğu nasıl anlaşılıyor toplanınca mı bnm de çok yumurta oluyor da yaşınız kaç..en düşük dozda bile 10 un üstünde yumurtam oldu aşılamada ama hepsini çatlatmadık tabi

bir şey sorabilir miyim 8 10 tane yumurtan mı vardı ?
doktorunu değiştir diyorum direk çünkü 8 10 tane yumurta ile çoğul gebelik riskinden dolayı aşılama iptal edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…