6 haftalık hamileyim 18 aylık oğlum var ve emiyor göğüs uçalarim çok ağrıyor ve açıyor oğlum emeyide bırakmıyor çok ağlıyor bnde dayanamayıp geri veriyom herkeste emzirmeyi kes çocuk zehirlenir diyorlar sizce ne yapmalıyım ?
Bende kızım 18 aylıkken kestim sütü 8 hafta civarı hamileydim. Dr 3 ay bitene kadar emzirebileiain demişti ama benim bünye dayanmadı kanamam falan oldu başım döndü bayıldım . Bi şekilde keseceksin . Bende çok zorlandım bir hafta hem o hem ben ağladık ama şimdi çok iyiyiz Allah'a şükür
Bende kızım 18 aylıkken kestim sütü 8 hafta civarı hamileydim. Dr 3 ay bitene kadar emzirebileiain demişti ama benim bünye dayanmadı kanamam falan oldu başım döndü bayıldım . Bi şekilde keseceksin . Bende çok zorlandım bir hafta hem o hem ben ağladık ama şimdi çok iyiyiz Allah'a şükür
Benim kızımda çok düşkündü sabahlara kadar ağladı ama alıştı . Mecbur şimdi bırakmazsan sonra bırakacaksın. Dr bana bebeğini kontrol ederek emzir dedi renginde değişme var mı kısuyor mu ishal oluyor mu halsizlik vs yapıyor mu diye. Sıkıntı görmüyorsan emzir dedi. Ama ben dayanamadım malesef