Yardım edin kızlar ne yapacağımı hiç bilmiyorum :(

x_tina

Norma Jeane Baker
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
108
9
116
İstanbul
Erkek arkadaşımla 1 haftaya yakın bir süredir çıkıyoruz. Daha yeni. Ama ben onu çok seviyorum. Çıkmaya başlamadan önce arkadaştık. Dertleşirdik birbirimizle. Bana eski sevgilisini anlatırdı. Onu unutamıyordu biliyorum. Sonra ben onu sevdiğimi söyledim. Çıkmaya falan başladık. Zaten ilk tanıştığımızda o benimle çıkmak istiyordu ama ben istemiyordum. Şimdiyse ne oldu bilmiyorum Her şey iyi gidiyordu. Ama sonradan bir uzaklaşmaya başladı. Mesaj atmamaya başladı. İlişki durumunu gizlemiş bir bana gözüküyor. Dün geceden beri hep ağlıyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorum kızlar
Ayrılayım desem bana söyledikleri aklıma geliyor. ''Beni bırakma sakın, buna dayanamam. Sana ihtiyacım var'' Dün bir konuşma geçti aramızda. Bana aşkım dedi. Bende aşkın mıyım? diye sordum. Sordurtacak kadar uzaktım biliyorum ama şüphen olmasın aşkımsın dedi. Ama kızlar inanmıyorum buna Öyle olsa neden ilişki durumunu gizlesin. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hayır benden ayrılsa en azından sevmiyormuş ayrıldı derim üzülmek için bir nedenim olur. Böylesi beni kahrediyor :'(
Akıl verin lütfen birşey söyleyin ihtiyacım var bunlara.

Seni üzmek istemem ama banada öyle geldi. Eski sevgilisini unutmak için seninle cıkmış fakat unutmadığını anlayınca senden uzaklaşmış gibi geliyor. :26:

Bana da öyle geliyor. Teyzemle konuştum onunla hep konuşuruz böyle şeyleri sende ilişki durumunu ilişkisi yok yap koy ağırlığını diyor. Elbet bunu görünce sana yazacak diyor. Banada mantıklı geldi ama şans vermek istiyorum biraz belki herşey düzelir diye beklemek istiyorum

ayol senle ilişkisini gizleyen birisine neden sanş veresin ki.. belli ki birşeyler gitmiyor.. o adımı o atıp da üzüleceğine, sen at da başın dik olsun..... zaten uzatmaları oynuyorsunuz..

Seviyorsan savaş derim çünkü ilişkiniz çok yeni..tamam sen onu önceden seviyor olabilirsin ama onun seni bir haftada seveceğini sanmıyorum..zaten aklında da eski kız arkadaşı var aşk olması için önce onu unutması gerek seninle brilikte.ama sakın eskiyi unutmak için seni yara bandı olarak kullanmasına izin verme,seni sen oldugun için sevmeli seni severken aklında başka hayaller olmamalı.. çok büyük fedakarlıklar yapma,tam tersi kendine bağla acı çektir koştur peşinden..ancak öyle istediğin gibi olur,hele çok sevdiğini belii etme..iyi kız olmak erkekler üzerinde pek işe yaramaz canım dikkat et..sonra ben şu kadar fedakarlık yaptım o hala onu unutamadı beni sevmiyor deme..çok zamanınız var,dediğim gibi seviyorsan savaş,sevdğin için yapmış oldugun hiç bir şey içinde pişman olma canım..mutlu olursunuz inşş

Son düzenleme:
ayol senle ilişkisini gizleyen birisine neden sanş veresin ki.. belli ki birşeyler gitmiyor.. o adımı o atıp da üzüleceğine, sen at da başın dik olsun..... zaten uzatmaları oynuyorsunuz..

Evet öylee oldu. ayrıldı benden. uzatmaları oynuyormuşuz gerçekten :/

püff bazı erkeklere sovesim geliyor boyle şeyler olunca. o hala eskisini bekliyo bence o yuzden ilişkinin duyulmasını istemedğinden gizlemiş olabilir o duymasın diye :/

Son düzenleme:
püff bazı erkeklere sovesim geliyor boyle şeyler olunca. o hala eskisini bekliyo bence o yuzden ilişkinin duyulmasını istemedğinden gizlemiş olabilir o duymasın diye :/

Hayır ben anlamıyorum kız ona çok güzel yol verdi sonra yeni birini bulduu gayet mutlu bu salak hala triplerinden çıkamadı. Ben çok sevmiştim ama o sevemedi. Kendi kaybetti. Birde demez mi seni eş olarak göremiyorum denedim ama olmuyor. Gerçekten benimde çook sövesim vaar. Hepsi mi aynı olur yaa.

Durumu şimdi daha iyi anladım.. o eskiye dönük bakmaya devam etsin.. arkasına bakarak yürüyen elbet düşer..! boşver kuzum sen kimsenin merhemi olma.. boşver yarası kangren olsun... aman böylelerinden uzak dur... aynaya bak iyiki kurtuldum de

cevap yazmaya bile değmez. yada aslında haklısın bende aynı şeyleri düşünüyordum ama bir türlü söyleyemiyordum. çok afedersin bende çiçekleri senin gönderdiğini sanmıştım de.aklına kocaman soru işareti koy ve tüm ilgiyi kendine çekip kazık atmış ol..

Haklısın canım değmiyorr zaten üzülmeye falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…