Erkek arkadaşımla 1 haftaya yakın bir süredir çıkıyoruz. Daha yeni. Ama ben onu çok seviyorum. Çıkmaya başlamadan önce arkadaştık. Dertleşirdik birbirimizle. Bana eski sevgilisini anlatırdı. Onu unutamıyordu biliyorum. Sonra ben onu sevdiğimi söyledim. Çıkmaya falan başladık. Zaten ilk tanıştığımızda o benimle çıkmak istiyordu ama ben istemiyordum. Şimdiyse ne oldu bilmiyorum
Her şey iyi gidiyordu. Ama sonradan bir uzaklaşmaya başladı. Mesaj atmamaya başladı. İlişki durumunu gizlemiş bir bana gözüküyor. Dün geceden beri hep ağlıyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorum kızlar
Ayrılayım desem bana söyledikleri aklıma geliyor. ''Beni bırakma sakın, buna dayanamam. Sana ihtiyacım var'' Dün bir konuşma geçti aramızda. Bana aşkım dedi. Bende aşkın mıyım? diye sordum. Sordurtacak kadar uzaktım biliyorum ama şüphen olmasın aşkımsın dedi. Ama kızlar inanmıyorum buna
Öyle olsa neden ilişki durumunu gizlesin. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hayır benden ayrılsa en azından sevmiyormuş ayrıldı derim üzülmek için bir nedenim olur. Böylesi beni kahrediyor :'(
Akıl verin lütfen birşey söyleyin ihtiyacım var bunlara.

Ayrılayım desem bana söyledikleri aklıma geliyor. ''Beni bırakma sakın, buna dayanamam. Sana ihtiyacım var'' Dün bir konuşma geçti aramızda. Bana aşkım dedi. Bende aşkın mıyım? diye sordum. Sordurtacak kadar uzaktım biliyorum ama şüphen olmasın aşkımsın dedi. Ama kızlar inanmıyorum buna

Akıl verin lütfen birşey söyleyin ihtiyacım var bunlara.