Kızlar memleketten uzakta kalıyoruz memlekete gidince eşim ailesinin evinde hiçbişey yapmıyor ben ilişki istiyorum o nazlanıyor resmen. bu aralardada ayrı şehirlerdeydik eşimin ailesinde kalcaz ama ben onu kudurtmak istiyorum hiç yaratıcılığım fantazi düşüncelerimde yok lütfen yardım edin sonuçta başka yerde gizli saklı yapmak daha heycanlı oluyo bence ne yapabilirim karşısında kudurması için
İşte içimde var dışa vuramıyorum sadece hayal gücümde bişeyler. Mesela bi kıyafet giysem öyle karşısında yavaş yavaş soyunup bişeyler yapamam hiç seksilik işve cilve bişey yok kafamda canlanıyo dışa vurup yapamıyom
İşte içimde var dışa vuramıyorum sadece hayal gücümde bişeyler. Mesela bi kıyafet giysem öyle karşısında yavaş yavaş soyunup bişeyler yapamam hiç seksilik işve cilve bişey yok kafamda canlanıyo dışa vurup yapamıyom
eşinizle ayrıysanız zaten kendiliğinden kuduruk olması gerekmiyormu ne kadar zamandır ilişki yaşamadınız bilmiyorum ama adamın şuan gözlerinden ateş çıkıyor olması lazım
eşinizle ayrıysanız zaten kendiliğinden kuduruk olması gerekmiyormu ne kadar zamandır ilişki yaşamadınız bilmiyorum ama adamın şuan gözlerinden ateş çıkıyor olması