• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kızlar

fkrt

Formalite
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
34
17
3
Kızlar memleketten uzakta kalıyoruz memlekete gidince eşim ailesinin evinde hiçbişey yapmıyor ben ilişki istiyorum o nazlanıyor resmen. bu aralardada ayrı şehirlerdeydik eşimin ailesinde kalcaz ama ben onu kudurtmak istiyorum hiç yaratıcılığım fantazi düşüncelerimde yok 🤣lütfen yardım edin sonuçta başka yerde gizli saklı yapmak daha heycanlı oluyo bence🤣 ne yapabilirim karşısında kudurması için

Seksi giyineceksin bacım. Şöyle biraz sürtündün mü hemen yanaşır zaten. Bu arada, başka evde yapma fantaziniz bayağı yüksekmiş maşallah 🤣🤣

Bu utanmış halin mi? 😁
İşte içimde var dışa vuramıyorum🤣🤣 sadece hayal gücümde bişeyler. Mesela bi kıyafet giysem öyle karşısında yavaş yavaş soyunup bişeyler yapamam hiç seksilik işve cilve bişey yok kafamda canlanıyo dışa vurup yapamıyom🤣

İşte içimde var dışa vuramıyorum🤣🤣 sadece hayal gücümde bişeyler. Mesela bi kıyafet giysem öyle karşısında yavaş yavaş soyunup bişeyler yapamam hiç seksilik işve cilve bişey yok kafamda canlanıyo dışa vurup yapamıyom🤣
Kafada kurmuşsan yap be rahatla 🤣 kocan yani yabancı değil. Bir defa yaptın mı devamı gelir.

eşinizle ayrıysanız zaten kendiliğinden kuduruk olması gerekmiyormu ne kadar zamandır ilişki yaşamadınız bilmiyorum ama adamın şuan gözlerinden ateş çıkıyor olması lazım

Haha valla bizde hic farketmiyor esim daha cok ister boyle anlarda , kudurtmaya zaman kalmadan kendi atliyor
Bu ailesinin yanında oldu mu değişiyor onlardan birazda çekiniyor heralde asla onlara gittğimizde yapmaz. Bu sefer kudurtup üstüme gelmesini istiyorum 🤣

eşinizle ayrıysanız zaten kendiliğinden kuduruk olması gerekmiyormu ne kadar zamandır ilişki yaşamadınız bilmiyorum ama adamın şuan gözlerinden ateş çıkıyor olması
Ya illaki durmucak ilkte ailesinin yanında kalmıcaz başka bi yerde olcaz çünkü ama sonrasında ailesinin yanına geçince durur diye düşünüyorum

Back
X