Yardım edin kızlar :(

TiredHeart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
44
2
16
Balıkesir
Geçen hafta dişlerime tel taktırdım. :S En arkadaki dişlerime takmadı onların bir gerisine kadar taktı braketleri fakat az önce diş telim son braketten çıktı ve lastikte çıktı. Diş doktorum baya uzakta. Aileme daha söylemedim çıktığını zaten zor ikna etmiştim kesin kızcaklar . Ne yapmalıyım bu durumda? Tek taktırıpta teli çıkan oldumu hiç aranızda? Kendim yapmayı denemeyeceğim yoksa kırılabilir. Bir dahaki kontrole daha 3 hafta var. :( Bana fikir verin kızlar ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Evet lastiğiyle çıkardı. Ben de kürdanla takardım. Ama çok dikkatli yapmak gerekiyor. Braket atabilir.

Kendin kurcalama derim.
Kontrolü beklemene gerek yok.
Randevusuz gidersen,aradan alırlar çünkü bu acil durum sayılır.

Geriye bir tek aileni ikna etmek kalıyorsa,endişelenme.
Sonuçta uzun,zahmetli ve pahalı bir tedavi olduğunu biliyorlar.
Boşver öyle kalsın diyecek halleri yok :)

Geçen hafta taktırdığını yeni farkettim. 4-5 günden bir şey olmaz. Tatilden dolayı mecburen bekleyeceksin çünkü. :)

Ama telin yanağına batmamasına dikkat et. Ailene de söyle bence. Tedavide genelde herkeste öyle atmalar olduğunu da söyle ki kızmasınlar.

Geçen hafta taktırdığını yeni farkettim. 4-5 günden bir şey olmaz. Tatilden dolayı mecburen bekleyeceksin çünkü. :)

Ama telin yanağına batmamasına dikkat et. Ailene de söyle bence. Tedavide genelde herkeste öyle atmalar olduğunu da söyle ki kızmasınlar.

Canım öncelikle ilgin ve yardımın için teşekkür ederim :)Tecrübene dayanarak birşey sormak istiyorum. 1 haftadır telin ucu yanağımı fena tahriş etti bunu önlemenin bir yolu yokmu? Doğru düzgün yemek yiyemiyorum kaç gündür. :(

Böyle durumlar için,macun veya hamur gibi birşeyler veriyorlar.
Bir parça koparıp,batan yere yapıştırıyorsun.Bir daha gittiğinde,sor istersen.

Ablam bir seneden fazladır tel kullanıyor, sevgilim de öyle. Erkek arkadaşımın tatile gittiğinde gece çıktı teli, düzelteyim derken tek tek attı braketler. Zaten sürekli teli iyi sıkmadı, çok gevşek diyordu. Neyse mecbur kaldı öyle dişçiye gitti. Yapabileceğin bi'şey yok malesef, kendin kurcalama bence:26:

Bi'de dipnot: Şimdi çorba içiyorsun alışınca dürümden, fındığa kadar yiyebiliyorsun:9: Benimkilerin nasıl telli olduklarını anlayamadım gitti:9: Bi'de kilo vereceksin haberin olsun:26:

Ablam bir seneden fazladır tel kullanıyor, sevgilim de öyle. Erkek arkadaşımın tatile gittiğinde gece çıktı teli, düzelteyim derken tek tek attı braketler. Zaten sürekli teli iyi sıkmadı, çok gevşek diyordu. Neyse mecbur kaldı öyle dişçiye gitti. Yapabileceğin bi'şey yok malesef, kendin kurcalama bence:26:

Bi'de dipnot: Şimdi çorba içiyorsun alışınca dürümden, fındığa kadar yiyebiliyorsun:9: Benimkilerin nasıl telli olduklarını anlayamadım gitti:9: Bi'de kilo vereceksin haberin olsun:26:

Birşey yapmayacağım zaten cnm karar verdim sanıırm yarın doktoru arayacağım. Kilo vereceğim için çok seviniyorum zaten :)

Birşey yapmayacağım zaten cnm karar verdim sanıırm yarın doktoru arayacağım. Kilo vereceğim için çok seviniyorum zaten :)

Valla kiloda fazlan olduğunu düşünüyorsan iyi oluyor. Ablam, sevgilim, arkadaşım hepsi telden sonra kilo verdiler. Hayır anlamadığım benden çok yiyolar, benden çabuk bitiriyolar yemekleri ama ı-ıh kilo alma yok:9:

Canım öncelikle ilgin ve yardımın için teşekkür ederim :)Tecrübene dayanarak birşey sormak istiyorum. 1 haftadır telin ucu yanağımı fena tahriş etti bunu önlemenin bir yolu yokmu? Doğru düzgün yemek yiyemiyorum kaç gündür. :(

O tahrişi de bilirim, ne acıtır :) Mum vermişti benim doktor. Oyun hamuru gibi yumuşak, şeffaf bir şey. Ondan verir doktorun. Geçmiş olsun.

Back
X