Yardım edin kızlar

Acı ama, katılıyorum ben de. 30 yaşında biri sizi sahiplense gerçekten, gelecek planları yaparken sizi de net bir şekilde içine katması lazım. Ayrılmasanız bile , giderse ilişkinizin sadece "arkadaş" statüsünde olacağını belirtin. Sakın ben burada seni yıllarca beklerim, başka kimselere kapı açmam imajı çizmeyin.

Onu en iyi siz tanırsınız tabii, ama kariyerini, özgürlüğünü ilişkisinden ön planda tutan, hırslı birisi ise, sen burada onu beklerken o geri dönüşten tamamen vazgeçebilir. Ya da 2 yıl, 4-5 olur, keyfi gelecek de bana dönecek diye beklemeye devam edersiniz.

.

8 ay kısa bir süre değil mi?

Sevgilinin yaşı kaç peki?
Geleceğinizi sağlama almak için çabalıyor belli ki. Bence evlenmek için çok üsteleme. Herşeyin hayırlısı kısmetse olur zaten.

Kariyer yurtdisi vs. Ugruna sizin hayatinizi zamaninizi calacak bir beyefendi malesef. Hayallerinde size bile yer yok.ve ne kadar bencil bor insanmis.biz boyle mutluyuz demesi.sizin adiniza da konusmasi. 8ay hicbisey icin gec degil. Evlenmek yuva kurmak istiyosunuz size kendi hayallerinde yer verecek insanla olun derim. Sonra giden zamaniniza aglamayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…