Yardım edin kızlarr savcılık kabul etmez mi bu durumda şikayetimi?

aglayannar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
69
0
6
İstanbul
Arkadaşlar eski sevgilim beni tehddit ediyordu telefondan bende mesajlarını silmedim ama ortak bir tanidiğimiza onun hattıda benim üzerime olduğu için savcılığa şikayet falan edemez demiş.. Doğüru mu bu ya şikayet etmek istiyorum ben onu, canım tehlikede beni vuracağını söylüyor! (hat onun üzerine. çünkü ben reşit değilim hat alamıyorum o sıradada hattım yoktu annemi babamıda görmeden hat vermiyorlar. o kendi üstüne alıp bana vermişti kullanmam için.)

Lütfen bir bilgisi olan varsa yardım etsin..

Son düzenleme:
Arkadaşlar eski sevgilim beni tehddit ediyordu telefondan bende mesajlarını silmedim ama ortak bir tanidiğimiza onun hattıda benim üzerime olduğu için savcılığa şikayet falan edemez demiş.. Doğüru mu bu ya şikayet etmek istiyorum ben onu, canım tehlikede beni vuracağını söylüyor! (hat onun üzerine. çünkü ben reşit değilim hat alamıyorum o sıradada hattım yoktu annemi babamıda görmeden hat vermiyorlar. o kendi üstüne alıp bana vermişti kullanmam için.)

salaktı dimi savcılıktakiler hat onun uzerıneymıs bence sen savcılıktn önce ailene söyle bu durumu annen baban belkı bıraz kızarar ama en doğru yolu yıne onlar gösterırler :18:

salaktı dimi savcılıktakiler hat onun uzerıneymıs bence sen savcılıktn önce ailene söyle bu durumu annen baban belkı bıraz kızarar ama en doğru yolu yıne onlar gösterırler :18:
Yaa zaten ailemden birkaç kişi biliyor destek olan var savcılığa şikayet etmem konusunda ama yapabilir miiyim bu durumda ben yaa offf...

durumunuzu bildiren bir dilekçe yazıp verin savcılığa. kimse kendi kendine hakaret mesajı atmayacağına ve hakaret edilen hat şu anda sizde bulunduğuna göre sorun yok. mesajların çıktısını alın. büyükşehirdeyseniz bilişim suçları savcılığına gideceksiniz.

Yaa zaten ailemden birkaç kişi biliyor destek olan var savcılığa şikayet etmem konusunda ama yapabilir miiyim bu durumda ben yaa offf...
git bı anlat durumunu bak bakalım neler yapılabılıomus bı kaç kişiyi boşver sen beklkıde kuzenlerındır onlar annene ve babana mutlaka anlatmalısın hem sana deseler kı ewet savcılığa basvurabılırsın onlardan habersız mı yapıcan bu iişi sonradan öğrenseler kötü olur bence mutlaka onlara soylemelısın

Elbette edebilirsin canım, olur mu öyle edemez gibi bir saçmalık. Ben adliye de çalışıyorum, zabıt katibiyim. Cep telefonundaki mesajları sakın silme. Al Telefonunu birde güzelce bir durumunu bildiren şikayet dilekçesi yaz. Başvur en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına. Savcı seni ifade işin dilekçeni işleme aldıktan sonra muhakkak çağıracaktır. Daha sonrasında da dava açılıyor. Savcılık ve gerek duyarsa mahkeme Telekomünasyon İletişim Başkanlığından tüm arama-aranan kayıtlarını celp ediyor. Hangi saatte arandığı, mesaj atıldığı, arandığın saatlerin hepsini belirten bir döküman gönderiliyor. Hattın kimin üzerine olduğunun bir önemi yok. Telefonu ve o hattı kullanan kişi sensin. Bu da mesajların ile ispatlı. Mesajlarda en büyük delilin sakın silme. Savcılık bunların çıktısını alıp onaylayacaktır. Hepsini tek tek hazırladığı iddianameye geçecektir merak etme. Ayrıca ölümle tehdit ciddi bir suçtur ve sen şikayetten vazgeçsen dahi sonra düşmez bilgine. Hiç vakit kaybetme boşuna.

Back
X