Ya gorusmek goruememk degil mevzu bisey olur mu diye korkuyorum halaNe münasebet ya bu ne had bilmezlik görüştürmeyin çocukla bu kadın tehlikeli
Ayranın tadını alması gereken zamana daha çok var.Bebegim 26 haftalik dogdu. Duzeltilmis yaşi 1 aylik şu anda. Halam dun aksam kizimin agzina sadece tadini alsin diye ayranin kopugunu surdu. Sabaha kadar uyumadim korkumdan. Simdi mama verdim ama 2 kez kustu. Korkuyorum. Bisey olur mu ? Sadece kopugunden surduk eş ke izin vermeseysim
Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurduAyranın tadını alması gereken zamana daha çok var.
Büyüklerin klasik saçmalıkları bir daha izin vermeyin
Kusma sebebi gazı olabilir.gazını çıkartmayı unutmayın
Bisey olmaz dimi? Cok korkuyorum su an halNeden neden neden neden neden ?
Nasıl izin veriyorsun ?
Sen yokken bal sürmesinler dikkat et ayrandan birşey olur mu bilmem de bal bir yaşından küçük çocuklar için ölümcül olabiliyor
Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdune olur onu da bilmiyorum gerci ya
Onların döneminde kulaktan dolma bilgilerle çok,bir çoğuda yanlıştı ama şimdi herşey biliniyor.Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdune olur onu da bilmiyorum gerci ya
Bu ne hadsizlik ya çok biliyorlarsa bir tane daha yapsınlar o zaman böyle büyütsünler. Uzak tutun yavruyu böyle insanlardanCok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdune olur onu da bilmiyorum gerci ya
Yani ben aşırı pimpirikli biriyim senin gibi olurdum şu an doktorda değilim ki olur olmaz diyeyim birşey olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum ki zaten prematüre doğmuş bebek çocuğunuza lütfen sahip çıkın biraz sert olun . Sorunlu insanlarla gorusturmeyin . Zaten vücudu hassas onun şu an . Tam hastalık ayları nasil cesaret bulup ağzına sürebiliyorBisey olmaz dimi? Cok korkuyorum su an hal
Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdune olur onu da bilmiyorum gerci ya
Cevrenizde kac kisi 26 haftalik dogum yapmis ki? Siz izin vermemeliydiniz en basta. Bir daha asla izin vermeyin.Cok korktum ya. Biz de boyle buyuttuk diyolar hep etrafimdakiler ama ben korkuyorum. Bisey olmaz herhalde dimi ? Olsa olurdune olur onu da bilmiyorum gerci ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?