Yardim edin lütfen.Açık konuştum kusura bakmayın :(

Kleoox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
38
2
38
2 haftalik evliyim. Benim geri çekilmem yüzünden ilişkiye giremiyoruz. Hala bakireyim.Fakat gecen hafta birleşme olmadan yani bakireyken seviştik. Ve birleşmeye çalıştık ama olmadı yine. Ama eşimin spermleri göbeğime falan geldi. Peceteyle önce göbeğimi sonra vajinami sildim. Yani direk vajinamla teması olmadı spermlerin. Adetim 1 buçuk ay olacak gelmedi. Hamilelik testi yaptım 3 tane. biri silik cizgi 2 si negatif çıktı. Psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyor. Hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun. Esim dahil kimseye anlatamıyorum

Temas olmadı diyorsun o zaman hamile değilsin...
Göbekten de hamile kalinmiyor ?
Yoksa ilerledi mi tıp o kadar?
Negatif diyorsun...
Mide bulantısı psikolojik

2 haftalik evlilikten nasil gebelik trsti pozitif çikio. Helede çubuk test bu. Helede içinize boşalmamiş
Bende onun için buraya yazdım zaten. Gebelik testinde çubuğun biri çok silik çıktı. Diğerleri negatif. Mantıksız geliyor ama internette olasılık var falan diyolar

2 haftalik evlisin gecen hafta göbeğine sperm geldi 1 bucuk aydir regl olmadin.degisik valla
Ama hayir hamile degilsin.
Nasil hamile kalinacagini bile bilmeden mi evlendin ki

Pozitif cikinca pek hata olmaz derler ama bilmiyorum.. yalnz 2 haftalik evliyken 1.5 ay adet olmuyorsunuz yani evlilkl öncesi mi hamile kaldığınizi düşünüyorsunuz

2 haftalik evli 1,5 aydir adet gormuyorum demiş.
26 ağustos ta evlendim. Son regl 18 temmuzdu. Bunu hesaplayarak düğün tarihini ayarladik hatta. Sırf bu mesajı buraya yazmak için üye oldum. Belki yardımci olunur diye. Fesat kalplerinizi de alın gidin buradan hanımefendi.

Back
X