Yardim edin lütfen.Açık konuştum kusura bakmayın :(

Verilen tepkileri çok yersiz buluyorum açıkçası. İnternetteki aciklamalar ihtimallerle olduğu için belki burda yaşamış vardır diye sordum. 22 yaşındayım hayatımda ilk defa evlendim ve ilk defa cinsel hayatim oldu. Yorum yaparken ona göre yapılırsa sevinicem. Ayrıca ne yapmamı umardınız anlayamadım canım sıkılınca spermler Nasil hareket eder diye google araması mı yapsaydim ? Size öyle boooooolll arastirmalı bol posta gazeteleri hayat diliyorum hanim efendi.
Konu sahibi burda cevap verenlere atar yapıyorsunuz ama yazdığınız ilk mesajda böyle cevapları hakediyor üzgünüm.
22 yaşındasınız.Evlenmeden önce cinsellikle ilgili az bir araştırma yapsaydınız bu kadar panik olmazdınız.
İlla Haydar Dümen okumanıza gerek yok daha faydalı sağlık siteleri var.
Bunu canınız sıkıldığı için değil kendi bedeninizi tanımak adına yapsaydınız .
Bu arada hamile değilsiniz.Yaşadığınız stres yüzünden gecikmişsinizdir.
Eşinizle birlikte vajinusmus içinde tedavi olun.
Geçmiş olsun ;)

Uff iki haftadır cinsel ilişki yaşadığını bakire olduğunu anladıkkk tatlım. Oylede olmaz. Sende bunu anla artık. Ha şöyle soylim 2 yıllık yillik evliyim gün aşırı ilişkiden sırtıma ağrılar girdiği çeşit çeşit ilaçlar kullanmak zorunda kaldığım halde birkez gebe kalabildim. Oda duaukle sonuçlandı. O kadar kolay değil gebe kalmak. Arastir biraz. Cahilligini hoş gördük hala devam ediyorsun sorularına. Iki arastir öyle evlen O zaman.
Umarım en güzel zamanda en güzel bebeğe sahip olursunuz. Aileniz büyür genişler. ❤Ama suda bi gerçek ki 2 sene önceye kadar sanki anadan doğma cinsel hayatınız varmış gibi bilgi bilmediğinize bahse girerim. Size iyi geceler. Umarım herşey gonlunuzce olur .

Bence konu sahibi 1,5 aylık evli , 2 haftadır gecikmesi var.stresten kafası karışmış :confused:

Göbeğe gelen sperm beni hamile bırakır mı diye bi soru sormadım. Oradaki spermleri peçeteyle silip daha sonra vajinamı sildim olma ihtimali var mı dedim. Kusura bakmayın ama hayatımda henüz 2 haftadır cinsel hayatım var. Oda tam anlamıyla olmadı bile. Beni yargılamadan önce bence herkes kendi tecrübesiz zamanlarını düşünsün derim
Bizde boş zamanımızda spermlerin hayatını araştırmıyoruz zaten. :işsiz:
Ama en azından spermlerin göbekteki spermin peçete yardımıyla yumurta döllemediğini de öğrenseydin "korunmak nasıl olur" bunu araştırsan bile yeterdi mesela.

e sizin adetiniz dugunde gecikmis ki
pko fln olbailir dr a gorunun
hamile olduugnuzu sanmiyorum

Umarım en güzel zamanda en güzel bebeğe sahip olursunuz. Aileniz büyür genişler. ❤Ama suda bi gerçek ki 2 sene önceye kadar sanki anadan doğma cinsel hayatınız varmış gibi bilgi bilmediğinize bahse girerim. Size iyi geceler. Umarım herşey gonlunuzce olur .
Allah razı olsun. Iyiliyin için söylüyorum cidden bu gece uyuma ve biraz arastir. Youtube dan birkaç video izle lütfen. Ben 19 yasimda evlendim gayet te bilincliydim. Araştırıp öğrenmiştim herşeyi. Hiç kimseye cinsellikle ilgili bir soru sorma ihtiyacı duymadım. Cunki basım sıkışınca araştırdığım ve öğrendiğim şeyler yardimcim oldu. Rabbim tez zamanda bana ve isteyen dua eden evlat bekleyen herkesin yuvasını şenlendirsin. Sende ne zaman istersen allah aratmadan bekletmeden benim gibi hasret cektirmeden versin. Ins allah iyi geceler

2 haftalık evli olup 1,5 aylık adet gecikmesini anlayamamak:) Arkadaşlar insanlar evlendikten sonra adet görmeye başlamıyor.

Insanin aklına şüphe düşebilir normaldir.
Nette bu konuda kirli bilgiler var.
Bildiğim kadarıyla böyle hamile kalınmaz.
Istisnalar var mıdır bilemiyorum.

Siz yinede aklinizdakinin gitmesi için bir kan testi yapın.
Belkide psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz ?
Birde tam birleşme olmasa da hamile kalinabilir , belki o şekilde gebelik olabilir .

Vajinusmus için mutlaka tedavi olun. Sakın ertelemeyin. Hayatınızı çok zorlaştırır.

Geçmiş olsun.

Hemde ikiz, göbekten hamile kalınca ikiz oluyor diye biliyorum

Evlenmeden önce hiç mi bir şeyler okumadın konu sahibi ,hani kafanı kurcalayan şeylerin cevaplarını 13-15 yaşındaki çocuklara sor bilirler

Göbeğe gelen sperm beni hamile bırakır mı diye bi soru sormadım. Oradaki spermleri peçeteyle silip daha sonra vajinamı sildim olma ihtimali var mı dedim. Kusura bakmayın ama hayatımda henüz 2 haftadır cinsel hayatım var. Oda tam anlamıyla olmadı bile. Beni yargılamadan önce bence herkes kendi tecrübesiz zamanlarını düşünsün derim
Canım merak etme olmaz öyle hamilelik ama aklımda soru işareti kalmasın diyorsan bir kadın Doğum uzmanına gözük gecikmen psikolojik olabilir diye düşünüyorum yanlız senin vajinısmus sorunun var anladığım kadarı ile aynı şeyi arkadasım da yaşadı zor bir süreç alşah yardımcın olsun

Gobekte spermle bakire bi kiz hamile kalabilir mi yaaa :oha: bu nasil bir hayal dunyasii:KK70:

Evliyim yazmış sevgilim ile dememiş ki ayrıca bilmiyor olabilir gayet doğal birşey Herkez evlenmeden önce cinsellik profesörü olarak yaşamıyor
Bence evli degil. Allah askina kim bilmiyor ki bende buna anlam veremiyorum

Back
X